Stil de viata sanatos. Sau nu.

Mi-am luat Hurom Slow Juicer sau, "Am facut inca un pas spre raw"

Tot citesc de vreo doi trei ani de beneficiile unei alimentatii preponderent crude. Si desi in dieta mea se regasesc multe fructe si legume in stare cruda, nu pot sa spun ca am “gatit” preparate crude. Am gustat in diferite ocazii, am facut si eu guacamole, gazpacho, am consumat superalimente, mi-am facut musli singura si l-am consumat cu lapte de migdale, am cumparat germeni de la Billa intr-o perioada, numai ca nimic nu tine.
Nu am spatiu, nu am ustensilele necesare, nu sunt inca 100% convinsa ca o alimentatie total lipsita de carne este cea mai buna alegere pentru o viata sanatoasa si echilibrata. Inca studiez acest aspect si exsita argumente argumentate si sustinute de ambele parti. Inclin catre vegetale si oleaginoase doar pentru ca nu imi place carnea in mod deosebit, dar la iaurtul din capra de la Rupi si la telemeaua de oaie de Corbi (satul natal al tatalui meu) nu cred ca voi putea renunta vreodata.
Dar anul a inceput cu noi achizitii: Hurom Slow Juicer si robotul de bucatarie Philips HR7775 1000W, pe acesta din urma il astept deoarece nu era pe stoc nicaieri.
Hurom Slow Juicer este un minunat storcator prin presare la rece de orice: fructe, legume, ierburi, boabe, face chiar si lapte de migdale, lapte de soia sau, inghetata de banane. L-am primit imediat, am fost foarte incantata de promptitudinea sitului de unde l-am comandat.
Este INCREDIBIL DE SILENTIOS, se monteaza si se demonteaza usor, se curata repede si face niste sucuri delicioase. Am ramas uimita de cat de bine stoarce totul. Chiar si sucurile din citrice sunt diferite. A ajuns chiar si la Martha Stewart.
Sunt indragostita de el, este cea mai buna achizite a ultimelor luni.
Sucul meu de azi:
– 3 morcovi
– 1 sfecla rosie
– 5-6 mere rosii mici, de la tara
Despre beneficiile sucurilor aici.
PS – datorita mai multor comentarii fara nici un real beneficiu pentru cei care citesc aceasta postare si vor sa gaseasca informatii relevante despre produs si nu au nici chef nici timp sa citeasca pareri rau intentionate, am inchis comentariile la articol. Daca aveti nevoie de ajutor din partea mea sau de orice informatie va rog sa imi scrieti pe adresa roxana.m@biobeauty.ro


Related Posts

45 thoughts on “Mi-am luat Hurom Slow Juicer sau, "Am facut inca un pas spre raw"

  1. Iulian spune:

    Buna!
    Felicitari pentru achizitia storcatorului Hurom Slow Juicer! M-au tot uitat si eu dupa acest produs… Poti sa-mi spui de unde l-ai comandat, te rog? As vrea sa-l comand si eu…
    Multumesc!

  2. Roxana spune:

    Buna @Iulian, scuze ca nu am raspuns, dar lucram la un nou proiect si blogul mi-a iesit din cap. De aici: http://www.eujuicers.ro/ro/catalog/storcatoare/uz-casnic/storcatoarele-cu-un-singur-ax-melcat/hurom-slow-juicer-chrome

  3. C.D. spune:

    Buna , pare f gustos rezultatul!O sa inspectez si eu acest aparat minune – am mai auzit de el de la o prietena … legat de o viata vegetariana .. eu nu as rezista tentatiilor 🙂 succes oricum!

  4. Roxana spune:

    @Multumesc. Nu imi iese nici mie deocamdata, dar incerc. 🙂 Numai ca nu ma chinui, fac doar ce pot.

  5. HUROMROMANIA spune:

    Buna
    Va informam ca de 2 ani am infiintat HUROM ROMANIA , comercializam intotdeauna ultima varianta de storcator aparuta, la pretul cel mai bun , find importator direct.
    Pentru 2013 comercializam modelul HE-DBE04.
    cu respect
    Valentin
    0721.622.076
    http://www.huromromania.ro
    info@huromromania.ro

  6. Roxana spune:

    Cred ca arfi o idee buna sa va optimizati situl, deaorece nu apareti pe prima pagina in cautarile google.

  7. ionut spune:

    Care 2 ani??? … Copyright © 2012 HUROM Romania … poate daca-l numeri si pe 2013 ….. abia a inceput :))))

  8. HUROMROMANIA spune:

    SLOW SQUEEZING SYSTEM este patentat de Hurom ca fiind un sistem inovator de stoarcere fara frecarea si incalzirea sucului la viteze mari, fara aerarea sucului ca si in cazul storcatoarelor centrifugale ci doar prin presare la viteza mica, reusindu-se prin aceasta tehnologie maximizarea cantitatii de suc, pastrarea culorii si a gustului natural, practic un suc mai sanatos.
    Prin folosirea noii tehnologii de stoarcere, se poate extrage suc pe langa legume si fructe , si din frunze, iarba de grau, si radacinoase.
    Cu HUROM extragi de 6 ori mai multe vitamine, si de pana la 2 ori mai mult suc decat in cazul utilizarii storcatoarelor traditionale.
    Hurom este prezent, recunoscut si apreciat pentru calitatea si eficienta produselor sale in cel putin 41 de tari din intreaga lume.
    Modelul HE-DBE04 este produsul de top, face parte din ultima generatie de storcatoare fabricate de Hurom Korea , si este cel mai bine vandut storcator produs de Hurom.
    http://www.huromromania.ro
    info@huromromania.ro
    0721.622.076

  9. Maria spune:

    Spre rusinea mea din lipsa de timp si fiindca sunt si mai comoda prefer sa beau un suc 100% bio, mai ales de cand am descoperit niste sucuri 100% Bio din Polonia foarte bune calitativ si care sunt mult mai accesibile decat cele de la Biotta.

  10. Iulia spune:

    Am observat ca se discuta aici de niste storcatoare Hurom.
    Am studiat mai in de amanunt aceste storcatoare, si m-am hotarat cu strangere de inima pentru ca sunt tare scumpe,sa cumpar si eu unul.
    De cand l-am primit in fiecare zi facem suc, iasa ceva demential, nu am crezut ca exista asa ceva, putea sa imi spuna oricine orice , ca nu credeam. Bagam in el tot ce gasim prin piata legume, fructe chiar si frunze.
    O demonstratie face cat 1000 de cuvinte.
    Eu am luat modelul nou 2013 HE-DBE04 de la HuromRomania (www.huromromania.ro)Dl. Valentin 0721.622.076

    1. Roxana spune:

      @Iulia, ma bucur ca iti place. Cu ajutorul lui l-am determinat pe iubitul meu sa renunte la Coca-Cola.

  11. Anna spune:

    Toate modelele de storcatoare prin presare cu un ax vertical HUROM le gasiti pe noul site de prezentare http://www.hurom.ro
    Aici gasiti caracteristicile tehnice, diferente etc.

  12. Roxana spune:

    Ma bucur foarte mult ca postarea mea despre acest produs a ajuns un punct de reper in cautarea google.

  13. Sebastian spune:

    TOATA treba asta pute a reclama mascata. Nu este frumos sa va jucati de-a clientul multumit si furnizorul fericit. Sincer.

  14. Roxana spune:

    Draga Sebastian, nu stiu de ce iti miroase tie a reclama mascata, esti una dintre acele persoane care nu crede ca exista lucruri bune si oameni care sa o spuna si simti nevoia sa arunci cu noroi in orice?
    Hurom Slow Juicer este un aparat minunat si o sa ma chinui sa fac un scan al chitantei, sa vezi singur ca nu e reclama.

  15. Iulian spune:

    Mi-am cumparat de 2 zile un storcator Hurom la reducere cu 1100lei de la Marketonline.Vreau sa va spun ca acest storcator este o teapa uriasa.In primul rand bolul,adica portiunea principal in care este inclis axul melcat are un joc in timpul functionarii si este lesne de inteles ca in timp va devein din ce in ce mai mare pana se va deteriora.In acest storcator trebuie sa bagi doar fructe sau legume taiate marunt,viteza de stoarcere este jalnica,stai 10 minute pana faci un pahar de suc.Dupa ce faci un pahar de suc scoate si ramane in bol ocantitate enorma de resturi care efectiv se pierd.Un prieten are un Moulinex classic si este incomparabil cu Hurom la jumatate de pret.In teapa cu presarea la rece nu cred pentru ca nu prezinta firma producatoare o analiza de la laboratoarele Fresenius ,sa zicem comparative cu un storcator classic,in care sa arate analiza organoleptica cum ca Hurom ar fi extra,ultra.Ma gandesc serios sa il returnez,asta daca mai pot.

  16. Roxana spune:

    Iulian, imi pare rau pentru experinta ta neplacuta cu produsul. Ar trebui sa iti returneze banii in aceste conditii.

  17. Singurul defect care i se poate atribui storcatoarelor Hurom poate fi pretul ceva cam mare, in rest sunt multumita 100% de el. Am facut si un review video, cei interesati il pot vedea aici: http://www.youtube.com/watch?v=-cXaSv_7ZrU

  18. Murariu spune:

    Mult stimate domnule Iulian
    Te informez ca sunt cadru medical, sunt medic homeopat si nutritionist specialist in dietoterapie cu studii de 6 ani in state, iar cu ajutorul storcatoarelor Hurom am vindecat cu succes diverse tipuri de cancer,reglari de greutate, detoxifiere etc…
    Cum ai curaj sa scrii pe un blog ca ai un hurom si e o mizerie si ca storcatorul hurom e o teapa uriasa?
    Te rog sa iti dai numarul tau de telefon si o sa rog cele cateva sute de persoane care au fost vindecate de diferite forme de cancer cu ajutorul acestui aparat minune sa te sune si sa iti impartaseasca experienta lor cu un aparat pe care tu il cataloghezi o teapa.
    Sa iti fie rusine ca datorita unor oameni de teapa ta care scriu numai minciuni pe bloguri doar sa se afle in treaba indruma oamenii spre cai gresite de unde de multe ori nu este scapare.
    Va garantez, cu ajutorul storcatorului hurom tinand un regim prestabilit pe baza de sucuri de legume ,fructe si frunze multe boli care sunt catalogate ca incurabile intra in regres si dispar in functie de gravitate intr-o perioada mai scurta sau mai lunga de timp.

  19. cristi spune:

    Am cumparat cel mai scump storcator prin presare de pe piata Green Star Elite 5000 si este o rusine niste bani aruncati pe fereastra
    Mi-am dorit un storcator cel mai bun de pe piata si am mizat pe cel mai scump , am crezut ca cel mai scump e si cel mai bun, am mers pe Green Star Elite 5000 , dar nu s-a ridicat aparatul asteptarilor mele.
    Aparatul are o forma tare ciudata plasticurile din care e facut e indoelnic, nu stiu daca aceste plasticuri contin sau nu BPA , aparatul e cam greu de spalat, am scapat axele canelate in chiuveta si mi-am spart chiuveta, numai probleme.
    Cand vrei sa storci radacinoase trebuie sa apesi continuu pe morcov, dupa 10 morcovi presati te doare pur si simplu bratul, sotia mea nici nu mai vrea sa auda de el, dupa cativa morcovi sotia a facut febra musculara a doua zi la triceps.Aparatul este in cutie si se pune praful pe el in garaj.
    Mi-am dorit un aparat profesional si usor de utilizat insa acesta ma dezamagit, pret foarte mare si usurinta in utilizare zero.
    Am vazut la lucru un Hurom HH si e mult mai bun decat Green Star Elite 5000.
    Va rog sa il vedeti la lucru pe magnificul Green Star Elite 5000 pe linkul de mai jos si daca ii place cuiva cum se stoarce cu acest aparat il fac cadou
    http://www.youtube.com/watch?v=fpGUKai124s
    Gresala mea a fost ca am ales storcator orizontal, deci feriti-va de cele centrifugale, eu am vrut sa imi iau storcator pentru suc nu un aparat de facut forta.

  20. Silviu spune:

    Buna ziua,
    Va rog sa explicatii la oameni care sunt diferentele intre cele 3 variante de storcatoare Hurom (poate sunt mai multe) 1300, 1600 respectiv 2000 lei .
    Care ar fi diferentele majore in afara de volum. Am inteles ca Elite 2014 are alt mecanism.
    Nu gasesc niciunde o comparatie intre ele.
    Va multumesc anticipit.
    Ps. am un storcator Philips centrifugal si vreau sa-mi iau in maxim 3 luni un Hurom si sa stiu daca cateva mil in plus pentru o varianta mai buna, merita efortul sau luam HUROM HE DBE04 si gata.

  21. Mariana spune:

    Buna, eu am gasit un storcator prin presare la rece manual pe http://www.cumparbio.ro
    Pretul a fost in jur de 200 RON si nu e foarte dificil sa lucrezi cu el

  22. Roxana spune:

    @Silviu, eu habar nu am care sunt diferentele si nici nu am de unde sa stiu. Eu am dat pe el 1400 lei si il am de mai bine de un an si functioneaza perfect. L-am cumparat la recomandarea Inei Todoran care este adepta unui stil de viata vegan-raw si a unei prietene care il foloseste in fiecare zi. Eu am modelul HU-100 Slow Juicer, care cred ca este unul mai vechi. Ce pot sa iti spun este ca eu am doua site, axul melcat arata ca la Hurom HH.
    Intre timp am facut suc din spanac, kale, lapte de migdale, gazpacho (am folosit sita pentru piure) si am bagat in el cam orice se poate stoarce fara probleme. Eu tai toate legumele si fructele in bucati mici pentru ca altfel se blocheaza uneori. Incerc de asemenea se alternez bucati moi cu bucati tari, frunze cu fructe zemoase ca sa obtin cele mai bune rezultate.

  23. sov spune:

    @cristi, m-ar interesa pe mine storcatorul , pt o persoana bolnava. Daca esti dispus sa il dai, da-mi te rog un semn pe mail dana_popa0@yahoo.com . Multumesc

  24. sergiu spune:

    Pt. Silviu
    Daca ai intrebari si vrei explicatii pertinente suna la 0264550255 ei sunt importatorii oficiali pentru Romania, cere cu Dl. Valentin si o sa ramai placut surprins.
    Eu sunt din Arad am cumparat de la ei un HG si l-am scapat pe jos spargand carcasa aparatului, am sunat la ei , au trimis curierul sa ridice storcatorul de la mine, si in 2 zile mi-au trimis aparatul cu o carcasa noua gratuit. Am sunat inapoi sa vad daca e cumva o gresala si nu cumva trebuia sa dau ramburs ceva bani, insa Dl. Valentin a spus ca e din partea casei, eu ramanand fara cuvinte. Am ramas placut surprins sa constat ca mai sunt oameni in tara asta care nu vad doar profitul lor imediat si gandesc si pe termen lung, fapt pentru care le-am trimis clienti care au vazut la mine aparatul.
    Am scris aceste randuri pentru ca atunci cand un produs e prost toata lumea arunca cu noroi , insa cand ceva este bun prea putina lume se deranjeaza sa scrie de bine.
    Recomand cu caldura atat produsele Hurom cat si serviciile celor de la Cluj

  25. alina spune:

    Am achizitionat un storcator HE-DBE04 de la beorganic sau quark sau hurom.ro, Dumnezeu mai stie cate nume isi mai pun pt. aceeasi firma.
    Atunci cand am cumparat storcatorul am intrebat foarte frumos daca in cazul in care voi avea probleme cu aparatul , ei imi pot oferii piese de schimb? raspunsul lor a fost categoric, DA.
    Dupa cateva luni am rupt din gresala dopul de inchidere suc si am pierdut o garnitura de silicon, am sunat la ei si au spus ca imi vor da un raspuns, a mai trecut o luna si am revenit la ei cu un telefon, insa nici macar promisiuni nu am mai primit.
    Au fost si sunt niste mincinosi care le fac placere doar sa vanda insa daca apar probleme isi introduc capul in nisip ca si strutii. Sa va fie rusine, am scris ca sa cunoasca o tara intreaga serviciile mizerabile si suportul dvs. inexistent pe care il oferiti clientilor care au facut achizitii de la voi.
    Problema am rezolvat-o citind pe forumuri, am aflat ca exista la Cluj un importator hurom http://www.huromromania.ro la care am gasit pe stoc piesele care imi lipseau. Am primit piesele a doua zi, baiatul de la Cluj care mi-a raspuns la telefon(nu mai stiu cum il chema) a fost foarte promt si binevoitor.

  26. Roxana spune:

    @Alina, iti multumim pentru informatie, daca o sa am probleme stiu unde sa apelez, situl de unde am cumparat eu storcatorul nu il mai vinde. Intre timp am facut si eu lapte de migdale cu el, iese foarte bun.

  27. Gina spune:

    Buna,
    de ceva vreme ma gandesc sa-mi cumpar storcatorul Hurrom HE-DBE04. Vreau sa stiu daca pot face suc de rodie cu el. Multumesc.

  28. Roxana spune:

    @Gina, Cu orice Hurom poti face suc de rodie.

  29. ilinca spune:

    da cu hurom se poate face un suc de rodie superb, e preferatul meu
    gasesti pe youtube cateva filme facute de hurom romania absolut superbe
    pentru suc de rodie facut cu huromul urmareste linkul http://www.youtube.com/watch?v=MX20Qs9E0xE
    hurom sunt de departe cele mai performante storcatoare prin presare la rece, fie ca vorbim de calitatea sucului , de cantitatea sucului sau a materialelor folosite in fabricarea acestora.
    puteti face si suc din nuca de cocos, iasa ceva demential.
    miam miam spor

  30. iuliana spune:

    suc de rodii stors cu storcatorul hurom
    http://www.youtube.com/watch?v=MX20Qs9E0xE

  31. Simona spune:

    Dragi cautatori de storcatoare de calitate prin presare la rece, au aparut pe piata din Romania storcatoare Hurom clone , imitatii, chiciuri , falsuri, care de fapt nu sunt Hurom, nu sunt fabricate de Hurom Korea.
    Am cautat un storcator Hurom si am facut gresala sa cumpar de pe siteul http://www.top-teleshop.ro/produse-tv/eshop/0/3/5/200-Slow-Juicer-Vitamax-Storcator-de-fructe-legume-si-frunze-prin-presare
    unde aparea in prezentarea lor un storcator Hurom HE la pretul de 999 ron.
    Inainte de a lansa comanda am sunat la aceasta firma si mi-au confirmat ca ceea ce vand ei este Hurom.
    Am studiat piata si am observat ca toti vanzatorii de Hurom au ca pret pt. modelul HE 1300 ron.
    Dupa ce mi-au confirmati cei de la http://www.top-teleshop.ro ca storcatoarele comercializate de ei sunt Hurom , am lansat comanda. Peste 2 zile am primit un storcator impachetat in hartie alba, ca sa nu vad ambalajul in care era impachetat storcatorul, acest lucru mi-a trezit suspiciuni si am cerut baiatului de la Cargus sa ma lase sa rup ambalajul, si surpriza , pe cutie era un storcator chinezesc marca Victronic, nicidecum un Hurom original, va dati seama ca am refuzat coletul. Va rog sa imi spuneti daca protectia consumatorului in acest caz pot face ceva, cineva care se lauda ca vinde o marca si cand primesti produsul e cu totul altceva, asta e inselaciune.
    Am gasit intre timp si importatorul oficial http://www.huromromania.ro si am facut si lor o sesizare.
    In cazul in care ajuta pe cineva postarea mea , va rog inainte sa va achizitionati un storcator care e drept e calitate superioara insa si pretul este pe masura, va recomand sa cereti informatii de la importator, eu am vrut sa cumpar in rate si mi-au sugerat sa fac achizitia de la distribuitorii lor evomag si marketonline.
    Am achizitionat pana la urma un HH Elite rosu, aparat care mi-a fost recomandat de baietii de la Cluj ca fiind cel mai performant storcator , si dupa o saptamana de testare le dau dreptate.
    Am stors din 2 portocale mari 500 ml de suc, e impresionant.
    Recomand cu caldura calitatea Hurom, nu doresc sa fac reclama gratuita acestor storcatoare insa daca vezi ce si cat stoarce un astfel de storcator zici oaaauuu.

  32. Ioana spune:

    Am cumparat anul trecut un storcator Hurom, model HE-DBE04. Imi doream de doi ani sa pot cumpara un storcator, dar unul de calitate si prin presare la rece. Deoarece am inteles ca este singurul tip de storcator eficient pentru tratarea cancerului si a altor boli grave (mama este bolnava de cancer si diabet, iar eu sufar, de asemenea, de diabet, tromboflebita si alte afectiuni).
    Bani nu am avut suficienti (eu fara niciun venit, mama – salariu de bugetar), asa ca ne-am imprumutat cu dobanda. Si am sperat sa fie un storcator de calitate, care sa nu se strice prea repede, avand in vedere ca trebuia sa facem suc zilnic pentru doua persoane. Am fi vrut sa urmam terapia Gerson complet, insa, tot din lipsa banilor, ne-am limitat la a bea doar o parte din cantitatea de suc recomandata zilnic. Am cautat cafea organica, dar, din pacate, nu am gasit pe niciunde in Romania. Iar ca sa cumparam din afara este costisitor, deoarece trebuie sa luam o cantitate mare, pentru ca si costul transportului este ridicat si nu se merita sa cumperi in cantitate mica.
    Ideea este ca am cumparat acest storcator cu mari sperante si efort financiar considerabil. Pot spune ca dupa vreo doua-trei luni am inceput sa ne simtim mai bine. Am simtit efectul benefic al sucurilor proaspete de fructe si legume. Din pacate insa, dupa vreo 7 luni de utilizare, s-a rupt sita fina, cu toate ca am respectat recomandarile de utilizare… De asemenea, garnitura in care intra axul s-a slabit si se scurge suc pe baza storcatorului.
    Am scris celor de la Hurom Romania despre cele intamplate si mi-a raspuns domnul Valentin Chira, cu promisiunea ca voi primi o sita. Vreau sa spun ca acel e-mail l-am primit in data de 11 martie, iar eu inca astept acea sita. Daca as fi stiut ca dureaza asa de mult, as fi strans bani intre timp sa cumpar una. O alta problema este ca nu am gasit pe nicaieri sita fina Hurom. 🙁
    Sincer sa spun, regret acum ca nu am cumparat storcatorul din Anglia. Era la acelasi pret, cu transport gratuit, insa o mare diferenta in ceea ce priveste garantia. Garantie pe viata pentru motor si 10 ani pentru parti. Nu inteleg de ce in Romania garantia este doar de 10 ani pentru motor si 2 pentru celelalte parti. Sa fie oare storcatoarele comercializate la noi de mai slaba calitate?
    Nu stiu ce putem face acum… Si eu si mama ne simtim din ce in ce mai rau, deoarece am intrerupt consumul de suc de mai bine de 2 luni. Mie mi-e si frica sa ies din casa, deoarece ma simt foarte slabita si chiar s-a intamplat aproape sa lesin pe strada..
    Sa mai sper ca voi primi acea sita? Sincer, mi-as dori sa pot returna storcatorul. Sunt nemultumita, atat de problemele avute cu el, dar, mai ales, de service-ul Hurom… As vrea sa stiu cat costa o sita noua si daca este de gasit pe undeva. Va rog frumos, daca stie cineva, sa imi spuna. De asemenea, stiti cumva daca pot gasi cafea organica pentru terapia Gerson in Romania?
    Si inca o rugaminte.. Daca cineva are de vanzare un storcator prin presare la rece, as dori sa cumpar. Din pacate nu pot cumpara decat in rate si nu pot plati mai mult de 50 de lei pe luna. V-as fi foarte recunoscatoare!

  33. Roxana spune:

    @draga Ioana, i-m sunat si eu pe cei de la Hurom, mi-au promis ca vor solutiona problema ta. Fiecare om prioritizeaza, probabil au avut o perioada foarte aglomerata.
    Iti propun sa mai asteptam cateva zile, dupa care ii vom suna din nou.
    la o simpla cautare pe google eu am gasit mai multe situri care comercializeaza cafea organica. http://bit.ly/1kOjp0N; http://bit.ly/1nivkFb
    Ar mai fi si varianta iherb, uite aici ce rezulta in urma cautarii http://bit.ly/RkKcHU Daca pretul ti se pare bun, poti sa imi scrii (roxana.m@biobeauty.ro) si te voi ajuta cu comanda.
    Sper ca te-am ajutat si scuza-ma ca am raspuns mai tarziu.

  34. alina spune:

    Draga Ioana
    sa sti ca si eu am avut o problema cu clapeta ,dopul de inchidere suc, si nu am gasit piese de schimb la Beorganic si am sunat la Hurom din Cluj la Dl. Valentin si am primit a doua zi piesa pe care am cerut-o.
    nu imi vine sa cred ca le-ai cerut o sita si dupa 2 luni nu ai primit-o, in cazul in care probabil au uitat sa ti-o trimita , dece ai asteptat 2 luni , dece nu ai sunat a doua zi sa vezi ce s-a intamplat, gasesti numerele lor de telefon pe site, pe forumuri, pe certificatul de garantie.
    sa sti ca nu sunt de acord cu tine
    trebuie sa sune Roxana la Hurom sa iti rezolve tie problemele ??? mi se pare absurd

  35. Marilena spune:

    Am cumparat un storcator Ronshon de la Selgros Tg. Mures, dupa 3 morcovi s-a blocat si nu a mai pornit, l-am dus inapoi si am primit altul nou, care dupa inca 2-3 morcovi a iesit fum din motor, l-am dus inapoi si am cerut banii inapoi. Am ramas surprinsa cand vanzatorul mi-a spus ca acest aparat este storcator de fructe si nu de legume, mi-a venit sa il pocnesc in frunte cu aparatul lor mizerabil.
    M-am urcat in masina si am fost la Hurom la Cluj sa imi cumpar storcator Hurom.
    Baietii mi-au facut o demonstratie cu niste morcovi (ca asta ma durea pe mine) si asa am luat un HE rosu.
    Ajunsa acasa am pus la treaba storcatorul , morcovi, telina , sfecla, frunze de loboda, urzici, etc…
    Este superb, recomand tuturor pentru mai multa sanatate, marca Hurom si recomand pe Dl. Valentin Chira pentru prezentarea facuta si tot timpul pe care mi l-a acordat.

  36. Roxana spune:

    @Alina, poate Ioana este impovarata de greutatile vietii. Eu sunt de acord cu tine, daca nu a primit produsele, trebuia sa sune, eu cand nu primesc ceva – chiar si un raspuns – nu astept absolut deloc, sun, trimit mail, scriu pe fb, gasesc o modalitate sa obtin ceea ce am nevoie :)))))
    Oricum, cei de la Hurom i-au retrimis azi piesa, au fost extrem de binevoitori, asa cum le sade bine unor oameni ce vand produse aducatoare de sanatate.

  37. andre209 spune:

    Buna ziua,
    Am nevoie de o sita pt HU-100 si garnitora de cauciuc de la nol, aparatul nu este al meu si am nevoie urgenta de aceste piese. Am sunat la cei de la Quark si nu sunt seriosi, nu au revenit cu raspuns , iar cei de la Cluj au fost deosebit de amabili si promti, domnul Valentin mi-a trimis personal o garnitura de la un alt model care il au ei pe stoc, insa nu au HU-100.
    Stie cineva alta varianta?!? Rog insistent sa o impartasiti cu mine !
    O zi usoara !

  38. iulian spune:

    Draga Andre209
    din cate stiu eu garnitura rotunda din bol , cea in care intra axul melcat se potriveste la toate storcatoarele hurom Hu 100,200,300, 400 si HE
    si eu am pierdut periile rotative de la un hu 400 luat de la quark, bineinteles ca la ei nu gasesti nici o piesa de schimb pe stoc,si iti raspund la email dupa 4 saptamani si am gasit si eu tot la http://www.huromromania.ro .
    Dl. Valentin mi-a trimis-o in aceeasi zi , recomand si salut seriozitatea si promtitudinea delor de la Cluj.
    imi pare rau ca am cumparat de la beorganic (quark) dar acum dupa experienta avuta cu baietii de la Cluj recomand cu caldura importatorul hurom de la Cluj.
    Recomand Hurom , este de departe cel mai bun storcator prin presare la rece.

  39. simona spune:

    Ioana, cafea bio se gaseste la magazinele AUCHAN. Este vorba despre cafea Amaroy bio si costa aproximativ 22 lei pachetul de 1kg. Acelasi produs se gaseste si in lantul de magazine TO-TIM, daca exista astfel de magazine la tine in oras. Cafeaua aceasta este potrivita pentru tratamentul Gerson. Poti sa il folosesti cu incredere.

  40. Adrian Petre spune:

    Storcatorul Green Star Elite 5000, cel mai scump din gama, de la Be Organic, este o mizerie. Nu face decat un piure mai subtire. Am sa incerc sa previn cat mai multe potentiale victime, de a se feri de aceasta firma. Am sa incerc de asemeni sa gasesc persoane care au mai fost inselate, in acelasi scop de a preveni acest tip de inselaciune.

  41. Ciprian M spune:

    Am si eu un Green Star Elite 5000 achizitionat de la Quark sau Beorganic, este acelasi lucru, am dat o caruta de bani pe el si confirm si eu la fel ca si Adrian Petre ca este o mizerie de aparat. Aproape toate sucurile le scoate pireu, ma asteptam sa scoata un suc cu textura unui santal dar e mult mai rau, scoate pireu.Inainte de a face achizitia am intrebat pe cei de la Quark care este cel mai performant storcator al lor , si mi-au recomandat Green Star Elite 5000, pe care acum nu il mai accepta retur si sa imi restituie contravaloarea storcatorului.
    Alte minusuri ale acestui storcator orizontal prin presare :
    1)la radacinoase trebuie presat foarte tare si incontinuu morcovul astfel incat sa ajunga la axul melcat
    2)Este foarte mare , ocupa mult spatiu pe blatul din bucatarie si arata foarte urat,,,, ca si o masina de facut carnat,,,, e o mizerie.
    3)Textura sucului este de-a dreptul gretoasa, e inacceptata de copii si foarte gretoasa chiar si pentru adulti
    4)Foarte greu de asambalat , dezasamblat , si spalat
    Am cautat pe net si am gasit la Cluj o firma care are storcatoare Hurom.
    Am sunat la Cluj la importatorul oficial Hurom in Romania si am cerut si de acolo sfaturi.
    Am ramas placut surprins de conversatia avuta cu dl. Valentin , care mi-a lasat o impresie foarte placuta, am conversat ca si cum am fi fost prieteni de foarte mult timp, asa ceva mai rar , , sau eu cel putin nu am gasit asa abordare la nici un comerciant din Romania.
    nu stiu pe unde ati facut scoli sau cine v-a invatat sa faceti asa comert dar bravoo voua, PROFESIONISTI ADEVARATI
    Am cerut celor de la Hurom Cluj sa imi recomande cel mai tare storcator Hurom de la ei din portofoliu, si mi-au recomandat un model fabricat, asamblat de ei Hurom Turbo. Initial l-am folosit acasa insa cand am vazut ce debit si putere de presare are, l-am dus la barul meu si am inceput sa servesc sucuri naturale presate la rece. Nu prea am disponibile multe retete si combinatii dar s-a dus vestea repede ca la mine se poate bea un suc sanatos la pret de Coca Cola.
    Recomand cu caldura storcatoarele Hurom , nu stiu celelalte modele cum sunt dar Turbo al meu e super, si recomand cu caldura pe Dl. Valentin de la Hurom Romania si echipa lui.

  42. Roxana spune:

    @Ciprian, sunt de acord cu tine, dl Valentin si echipa lui sunt niste persoane care te ajuta foarte mult, chiar daca nu ai cumparat de la ei.

  43. Viorel spune:

    Am achizitionat recent un Hurom Slow Juicer HH Elite (HH-WBE 11). Problema este ca la sucul de rosii nu elimina resturile. Am umplut vasul sau cu suc si nu a fost eliminat nici cel mai mic rest. L-am desfacut, l-am curatat si am facut din nou suc. Rezultat asemanator: sita grosiera se infunda cu cojile de rosii, acestea nefiind eliminate. Mentionez ca pozitia clapetei de evacuare a fost pusa atat pe “inchis”, cat si pe “semideschis”. Va rog sa-mi spuneti ce-i de facut? Sunt onorat sa va multumesc pentru un eventual sprijin.

  44. Hurom Romania spune:

    In atentia D-lui. Viorel
    Va informam ca storcatorul HH Elite are o putere de presare foarte mare, nu trebuie sa va ingrijoreze daca ati stors 500 ml de suc iar la resturi storcatorul nu a evacuat nimic. Sita grosiera daca s-ar infunda , aparatul nu ar mai extrage suc.
    Rosiile in cazul in care sunt culese verzi si coapte ulterior (atat la soare cat si prin gazarea cu azot) exista posibilitatea ca pielitele acestora sa blocheze gura de evacuare a resturilor, dar in cazul acesta la storcatoarele HH Elite se poate deschide gura de evacuare a resturilor iar acestea sunt eliminate mai usor odata cu introducerea rosiilor pe gura de alimentare.
    Cu cat fructele si legumele sunt mai coapte si proaspete, cu atat sucut extras este mai calitativ si mai gustos.
    Noi am presat saptamana trecuta 100 kg de rosii coapte in gradina iar in 2 ore si 30 de minute am procesat cu storcatorul HH Elite cu sita grosiera un bulion de foarte buna calitate.
    Noi nu recomandam sa reintroduceti resturile presate odata din nou in aparat, resturile vor bloca gaurile sitei iar cantitatea sucului extrasa va fi una neglijabila.
    Pentru orice alte intrebari si sugesti referitoare la storcatoarele Hurom
    cu drag
    Echipa Hurom Romania
    http://www.huromromania.ro

Comments are closed.