LIVRAREA 


BUCURESTI – in maxim 48h lucratoare* din momentul procesarii comenzii si predarii ei curierului, produsele vor ajunge in siguranta la tine. Poti opta pentru livrarea prin:

Global Express, singura optiune prin care poti opta si pentru plata in  numerar. Livrarea prin Global Express are un cost de 11 lei pentru comenzi mai mici de 150 lei, gratuit pentru comenzi mai mari.

Sameday, easy box sau Fan Curier, iar costul transportului este de 15 lei pentru comenzi mai mici de 150 lei, gratuit pentru comenzi mai mari. Cu easy box, iti poti ridica comanda oricand, fara sa mai depinzi de telefonul curierului.

IN RESTUL TARII

Livrarea produselor se va face in maxim 48h lucratoare prin intermediul Sameday, easy box sau Fan Curier, in functie de ceea ce alegi tu.

In cazul produselor care nu sunt pe stoc, Biobeauty Concept S.R.L. isi rezerva dreptul de a conveni impreuna cu clientii sai termenul de livrare.

In contul de utilizator veti avea posibilitatea de a crea o alta adresa de livrare (in cazul in care doriti ca livrarea sa fie efectuata la o alta adresa decat cea din buletin).

Plata produselor comandate de pe www.biobeauty.ro se realizeaza in lei , OBLIGATORIU CU CARDUL in tara, pentru Bucuresti vezi optiuni mai sus. 

RETURUL PRODUSELOR

In conformitate cu legislatia in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat doreste.

Daca din orice motiv alegeti sa refuzati primirea coletului, costul transportului va fi suportat de dumneavoastra. Inlcusiv daca ati beneficiat de conditii de transport gratuit.

Conditiile acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de folosire, sa aiba toate etichetele intacte, sa nu fie desigilate unde este cazul).

Datorita naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.

Biobeauty Concept SRL va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit, din suma inapoiata se vor retine cheltuielile de transport suportate de biobeauty.

2 thoughts on “Livrare si Retur

  1. Elena Florea spune:

    Buna ziua, livrati Si in UK? Si , daca da la Ce cost estimati livrarea produselor?

    Multumesc!

    1. admin spune:

      Buna, Elena.da, livram si in UK, modulul DHL este instalat. Intrpdu adresa si ar trebui sa iti apara costul. Multumumim.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *