INTREBARI FRECVENTE

Biobeauty Concept SRL este importator direct pentru cele mai multe dintre brandurile comercializate. Acestea sunt: Altruist si Cattier (unic importator si distribuitor), Australian Gold, California Tan, Biopuro, IsnTree, Klairs, by Wishtrend, I’M From, Purito.

Brandurile care nu se regasesc in aceasta lista sunt cumparate de catre Biobeauty de la distribuitorii oficiali ai brandurilor in Romania sau in Europa.

Daca esti din Bucuresti si optezi pentru livrarea prin Global Expess sau selectionezi livrare gratuita disponibila pentru comenzi mai mari de 190 lei, ai optiunea de a plati numerar in momentul livrarii.

pentru livrarea prin Sameday si easy box, ai exclusiv optiunea de plata cu cardul.

In conformitate cu legislatia in vigoare, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Folositi adresa office@biobeauty.ro, nu acceptam astfel de cereri pe canalele de social media.

Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, in termen de 14 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind orice serviciu de curierat doreste.

Daca din orice motiv alegeti sa refuzati primirea coletului, costul transportului va fi suportat de dumneavoastra. Inlcusiv daca ati beneficiat de conditii de transport gratuit.

Conditiile acceptarii returului este ca produsele sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate (sa nu fie deteriorate, sa nu prezinte semne de folosire, sa aiba toate etichetele intacte, sa nu fie desigilate unde este cazul).

Datorita naturii delicate a produselor comercializate, ne rezervam dreptul sa refuzam orice produs returnat care nu poate fi revandut ca nou, intrucat poate pune in pericol sanatatea cumparatorilor.

Biobeauty Concept SRL va inapoia contravaloarea produselor comandate in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. In cazul in care ati beneficiat de transport gratuit, din suma inapoiata se vor retine cheltuielile de transport suportate de biobeauty.

Pentru a afla imediat ca produsul tau preferat este din nou in stoc, te rugam sa te abonezi in pagina produsului la notificarea disponibila atunci cand statusul este “out of stock”

Pentru orice intrebare referitoare la alegerea produselor potrivite tie, te rugam sa ne scrii pe mail cat mai multe detalii legate de nevoile si problemele tale si vom reveni in cel mai scurt timp cu detalii.

Avem consultanti care te pot ajuta.

Produsele vor fi livrate in 24h-48 h lucratoare din ziua plasarii comenzii, in functie de ora la care aceasta a fost plasata.

Daca o comanda este plasata vineri la ora 16, ziua procesarii ei va fi luni, ceea ce inseamna ca o puteti primi cel mai devreme marti, cel mai tarziu miercuri.

 

SUNTEM AICI PENTRU ORICE INTREBARE