Suntem indragostite de cosmetice, de frumusete si de natura. Respectam mediul inconjurator si ne dorim ca si altii sa o faca. Biobeauty inseamna pentru noi si speram ca va insemna si pentru voi frumusete sanatoasa si responsabila, fara a renunta la niciuna din micile placeri in ceea ce priveste rutina ingrijirii noastre zilnice.

Magazinul online www.biobeauty.ro este proprietate a Biobeauty Concept SRL, unic importator si distribuitor al marcilor Aubrey Organics, Kimberly Sayer, Trevarno Skincare si Cattier si singurul magazin online care comercializeaza intreaga gama de oja profesionala ZOYA.

Biobeauty a ales pentru tine marci de cosmetice bio certificate sau cosmetice profesionale fara chimicale daunatoare care inoveaza si au formule de ultima generatie cu ingrediente ale caror beneficii asupra pielii au fost recunoscute in ultimii ani, dupa trei mari criterii, pe care le consideram foarte importante: calitate/eficienta, pret si aspect.

Produsele alese de noi provin din mai multe colturi ale lumii. Nu avem preferinte, alegem doar acele produse ale caror rezultate au fost fie confirmate, fie formulele sunt atat de inovatoare si bogate in ingrediente de ultima generatie incat nu exista posibilitatea sa dam gres.

Speram ca am devenit expertul tau online in ingrijirea naturala eficienta a pielii!

2 thoughts on “Despre noi

 1. Olga spune:

  Buna, spre Coreea de Sud cam in cât timp ajunge comanda dacă o livrați? Multumesc

  1. admin spune:

   Buna, Olga,

   Trebuie sa contactam DHL, ca sa iti putem raspunde. Doar ca zilele astea este Pastele si nu lucreaza nimeni, revenim dupa.

Comments are closed.