Suntem indragostite de cosmetice, de frumusete si de natura. Respectam mediul inconjurator si ne dorim ca si altii sa o faca. Biobeauty inseamna pentru noi si speram ca va insemna si pentru voi, frumusete sanatoasa si responsabila, fara a renunta la niciuna din micile placeri in ceea ce priveste rutina ingrijirii noastre zilnice.

Povestea de mai jos a functionat pana undeva in anul 2016, moment in care citind si afland mai multe despre “chimicale daunatoare”, am realizat ca multe dintre claim-urile de marketing ale cosmeticelor bio – nontoxic, detox pentru piele, chimicale daunatoare, ingrediente sintetice, etc – nu erau comunicate cum ne doream, anume avand la baza adevaruri stiintifice sau macar adevarurile unor terapii alternative care exista de secole.

Biobeauty a ales pentru tine marci de cosmetice bio certificate sau cosmetice profesionale fara chimicale daunatoare care inoveaza si au formule de ultima generatie cu ingrediente ale caror beneficii asupra pielii au fost recunoscute in ultimii ani, dupa trei mari criterii, pe care le consideram foarte importante: calitate/eficienta, pret si aspect.

Produsele alese de noi provin din mai multe colturi ale lumii. Nu avem preferinte, alegem doar acele produse ale caror rezultate au fost fie confirmate, fie formulele sunt atat de inovatoare si bogate in ingrediente de ultima generatie incat nu exista posibilitatea sa dam gres.

Speram ca am devenit expertul tau online in ingrijirea naturala eficienta a pielii!