Biobeauty

1-8 martie giveaway ziua 2


M-am indragostit de pilates. Nu credeam ca o sa imi placa asa de mult sa practic aceasta forma de aerobic dar cand iti simti muschiul lucrand uiti de tot si de toate. Trebuie sa ma concentrez doar asupra mea si a executarii corecte a exercitiului si asta ma decontecteaza total de restul lucrurilor. Azi m-am dus la ora de pilates aproape plangand de nervi si dupa 10 minute nu ma mai gandeam decat la incordarea muschiului fesier si la respiratia corecta. La pilates exercitiile se fac lent si lucrezi o zona pana te arde si tremura la propriu carnea pe tine.
Azi va ofer o masca cu argila galbena de la Cattier pentru tenul uscat. Se pare ca argila este un ingredient cult deoarece mastile sunt bestseller in orice magazin cu care colaboram.

Related Posts

30 thoughts on “1-8 martie giveaway ziua 2

  1. Andrasescu-Scrieciu Adriana Camelia spune:

    Pare interesanta aceasta masca ,dar pana acum nu am incercat inca nimic de la aceasta firma.

  2. anca v spune:

    buna, mi-ar placea sa castig un produs de la Cattier, as vrea sa incerc…ne putem inscrie in fiecare zi sau doar o data? super idee cu acest giveaway!

  3. Pixxie spune:

    Imi doresc aceasta masca pentru ca am folosit mai demult o mostra si mi-a placut foarte mult. In plus se aplica direct pe ten, fara sa o mai prepari cu apa, ceea ce ma ajuta ca castig timp 🙂
    Am tenul deshidratat cu tendinte acneeice si cred ca aceasta masca m-ar ajuta !

  4. Roxana spune:

    @Anca, va puteti inscrie in fiecare zi, dar puteti castiga o singura data. Normal ca daca te inscrii in fiecare zi iti maresti sansele de castig, cu rugamintea sa o faci doar pentru produse care te intereseaza.

  5. anca v spune:

    mulumesc pentru raspuns, atunci as vrea sa castig aceasta crema pentru ca am tenul acneic datorita unei dereglari hormonale si am observat ca tot ce este pe baza de argila face foarte bine; mersi

  6. Olivia spune:

    Cine te-a suparat ca ma duc dupa el? 🙂

  7. Eva spune:

    Nu am incercat inca nimic de la aceasta firma si mi-ar place sa castig aceasta masca.

  8. Roxana spune:

    Eeee, un prost, nici nu ar trebui sa il mai bag in seama vreodata. Pup.

  9. Simona spune:

    Eu sunt fan argila, imi fac singura mastile, dar as vrea sa incerc si un produs gata pregatit, mai ales ca nu prea am gasit argila galbena.

  10. Oana spune:

    Am auzit de Cattier, ba chiar le-am vazut si studiat si la Plafar, au o gama diversificata de produse, insa pana acum nu am avut curajul sa le testez. Argila este cu siguranta un adevarat pansament pentru piele, iar avantajul acesteia este ca poate fi folosita atat extern (masti, sapunuri) cat si intern (apa argiloasa ce se bea pe stomacul gol). Argila are o compozitie asemanatoare cu cea a corpului nostru, contine substante minerale, fapt care ii permite sa elimine toxinele din sange.

  11. Buna! Foarte dragut acest produs! Mi-ar placea sa il incerc!

  12. maddailade spune:

    Cred ca aceasta masca i-ar fi folositoare mamei mele care are tenul foarte uscat!

  13. claudia.i spune:

    Buna!Nu am incercat nimic Cattier inca dar mi-as dori-o tare mult pt ca am un ten f sensibil!

  14. Giorgi5 spune:

    Mi-ar place sa castig aceasta masca.

  15. Mirabela spune:

    Si mie mi-ar placea sa castig aceasta masca, am tenul mai degraba mixt dar cred ca o masca pe baza de argila merge pentru orice tip de ten. Vreau de ceva timp sa imi cumpar o masca de fata si ma tentau acestea de la Cattier cat si cea de la Balm Balm despre care ai scris mai demult.

  16. Geo spune:

    Mi-as dori si eu aceasta masca – sunt fana a mastilor cu argila si nici n-am folosit inca nimic de la Cattier.

  17. Laura spune:

    Am tenul uscat si pana acum nimic n a reusit sa ma scape de portiunile de piele care se descuameaza si in care se aduna fondul de ten:( sper ca aceasta masca sa imi fie de folos

  18. Cristina P spune:

    ar fi un cadou minunat pentru mama pentru ca ea are tenul uscat.

  19. laurita spune:

    wow cum am tenul uscat mi-ar fi placut o astfel de masca…:succes participantelor:)

  20. Denisa spune:

    Si eu am mari probleme ale tenului, avandu-l foarte uscat.As vrea foarte mult sa incerc aceasta masca!

  21. Betty Reviews spune:

    In ultimul timp, tenul meu normal-mixt a inceput sa dea semne de ten uscat, nu stiu ce are. Mi-ar placea sa incerc aceasta masca, ador mastile cu argila !

  22. Roxana spune:

    @Betty asta mi se intampla si mie. Nu stiu daca din cauza vremii de afara sau a faptului ca am implinit 30 de ani si toul se schimba dupa 30 de ani, dar am niste obraji uscati, cu zone chiar decuamate in unele zile.

  23. Dia spune:

    Nu ai din intamplare si pentru tenul gras/acneic o masca cu argila? Am auzit ca argila este buna si pentru astfel de ten, iar eu n-am incercat deloc pana acum si-s taaare curioasa. 😀
    Te pup!

  24. Roxana spune:

    Ba da, masca cu argila verde este pentru ten gras. O gasesti la noi pe site, in magazinele Plafar-Centrofarm si pe biobunatati. Dar avem o oferta la gama de produse destinate ingrijirii tenului acneic. Daca iti cumperi masca purificatoare care contine argila alba printre altele si gelul purificator ai 70% reducere la tratamentul antiacnee Touch’Express. Gasesti oferta aici: http://www.biobeauty.ro/categories/432-acnee/ In total produsele ar costa 67 de lei.

  25. Mad@ spune:

    Buna! As dori sa particip si la acest giveaway! Pare o masca foarte buna, mai ales acuma in acest sezon cand se usuca pielea atat de tare.

  26. Alina spune:

    Hey!Nu am incercat nimic Cattier pana acum, gelul acesta mi l-as dori foarte mult deoarece am tenul foarte sucat si chiar nu mai stiu ce sa ii fac :(. Pupici si multumim pentru giveaway

  27. Sense spune:

    Si eu vreau sa particip la giveaway!
    Aveam impresia ca argila este doar pt ten gras, mi-ar placea sa incerc un produs mai bland, pt ten uscat.

  28. miha.ela spune:

    Cum am tenul uscat mi-ar placea sa o folosesc.

  29. roxana D spune:

    si mie mi-ar placea o asemenea masca!

  30. Betty Reviews spune:

    Roxana, mersi pentru raspuns. Ce e mai ciudat la mine este faptul ca am ten mixt predispus la ingrasare in zona T (sau cel putin asa cred eu). Iar in ultimul timp mi se cojeste zona dintre sprancene , zona de deasupra nasului, pe langa nari si deasupra buzelor….arata foarte aiurea cand dau cu fond de ten, trebuie sa hidratez foarte bine inainte 🙁 Cred ca este din cauza gerului, au fost niste temperaturi foarte scazute in ultimul timp aici, si am observat ca atunci cand era foarte frig si veneam de afara aveam numai cojite in zonele respective, yuck !!
    Scuze pentru comentariul kilometric 🙂 Pup !

Comments are closed.