Despre cosmetice organice, Produse de machiaj ne-organice

Produsele lunii:

Am ales fara sa imi dau seama produse care miros foarte bine si pe langa eficienta, siguranta, calitate, se comporta foarte bine pe piele, te rasfata. Inlaturand toate perdelele marketingului eu chiar vreau sa ma simt rasfatata de produsele cosmetice pe care le folosesc. Nu cred ca sunt singura.

1. Exfoliant pentru ten Suki Pure – miroase superb, a prajitura de lamaie, indeparteaza celulele moarte delicat. Se foloseste foarte usor, pur si simplu se aplica direct pe fata dupa ce a fost masat usor intre degete. Se transforma imediat intr-o spuma usoara.

2. Lotiunea de plaja de la Aubrey SPF 15 – miroase bine, nu lasa urme albe, nu ramane la suprafata pielii. Uraaaa! In sfarsit cosmeticele organice pentru soare incep sa se comporte bine nu doar sa fie sanatoase. Iar Aubrey este printre cele mai sigure marci de pe piata.

3. Ojele de la Zoyacea mai buna oja!

4. Untul de corp Olivellenic – din pacate Olivia nu il are pe stoc acum, dar este yummy. Nu stii daca sa il mananci sau sa te dai cu el . Lista de ingrediente este minunata din toate punctele de vedere, intra repede in piele si o hidrateaza foarte bine. Sunt sigura ca poate fi folosit si ca lotiune de dupa plaja datorita ingredientelor cu proprietati calmante. Contine ulei de avocado, ulei de masline, extract de rodie, unt de cacao, miere, propolis.

5.Uleiul senzual pentru masaj de la Cattier. Mirosul merge mai bine iarna, dar masajul e bun oricand. Intra greu in piele asa cum ar trebui sa se comporte orice ulei bun pentru masaj.
Ingrediente: ulei de masline*, ulei hidrogent de floarea-soarelui*, ulei de rosa mosqueta*, ulei de floarea-soarelui*, coco-gliceride, extract de morcov*, parfum, vitamina E, limonene, linalool. (*organice)

6. Rujul roz Flormar – gata m-am bronzat un pic, nu mai sunt roscata, pot sa folosesc acest minunat ruj roz neon. Am scris acum vreun an despre el aici.

P.S. – pe mine nu m-ar deranja sa-mi foloseasca cineva pozele, din cauza asta nici nu am scris pe ele. Si daca dati un click si inca unul, nu dublu click ci pe rand, se si maresc. :)))

Care este cea mai buna pudra bronzanta pe care ati folosit-o?

Related Posts

5 thoughts on “Produsele lunii:

  1. Diana spune:

    Poti sa-mi spui de unde ai luat exfoliantul…suna delicios 🙂

  2. Roxana spune:

    Lovelula.com

  3. Stefania spune:

    Fetelor as vrea sa va intreb daca stiti ceva, sau daca ati incercat produse din gama Elemis???
    Am auzit multe recomandari si as fi tentata sa le incerc…

  4. Roxana spune:

    @Buna Stefania. Sunt multe produse pe care as vrea sa le incerc. Nu am auzit nimic de Elemis dar poti citi mai multe aici: http://www.beautypedia.com/Brand/Elemis/269.aspx

  5. Oana spune:

    Buna fetelor! Eu am incercat demachiantul pentru piele sensibila de la Elemis, si mi-a mers foarte bine. Curata tenul bine, iar dupa folosire iti lasa pielea fina. L-am gasit aici la un pret mai bun http://ro.strawberrynet.com/skincare/elemis/sensitive-cleansing-wash/77357/#DETAIL
    Incercati si spuneti cum vi s-a parut 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *