Stil de viata sanatos. Sau nu.

Primii pasi cu "hrana vie

Incerc de ceva vreme sa inteleg cum stau lucrurile cu “hrana vie” dar mi se pare prea complicat sa ma apuc de preparat. In afara de a adauga germeni in salata si de a consuma superalimente la fel cum iau vitamine, adica rar, nu prea am facut altceva in directia asta. Imi lipseste spatiul si doar gandul de a cumpara un germinator si un blender ma face sa tremur pentru ca nu as stii unde sa le indes, insa beneficiile par imense.
Dar in seara asta am descoperit la Olivia o carte in care beneficiile “hranei vii”  sunt atent structurate si explicate, incat m-am hotarat sa ma apuc de treaba. O parte din informatii mi-au trecut prin varful urechilor dar nu le-am gasit astfel demonstrate si nu au avut acelasi impact asupra mea. Pentru inceput o sa introduc cate o reteta in alimentatia mea si asta este minunat in carte, are si retete la sfarsitul fiecarui capitol.
“Hrana vie pentru sanatate” scrisa de dr Gillian McKeith costa 15 lei si o gasiti pe biobunatati.ro Cartea descrie in amanunt rolul esential detinut de enzime in buna functionare a organismului, 12 superalimente considerate “hrana vie” si modul in care le putem cosuma.
“Nutriţionist internaţional de excepţie, dr. Gillian McKeith a indentificat o serie de alimente miraculoase, care abunda in substanţe nutritive puternice şi enzime esenţiale pentru sanatatea şi bunastarea noastra.
Aflaţi acum care sunt beneficiile aduse sanataţii de o alimentaţie bazata pe alimente “vii”, in special hrana cruda, plina de vitamine şi enzime. Aceste alimente neprocesate – germeni, cereale integrale, seminţe, verdeţuri, alge marine şi multe altele – sunt pline de substanţe nutritive de importanţa vitala pentru organism, in scopul indeplinirii funcţiilor fiziologice ale acestuia.” –
descrierea oficiala.

Related Posts

One thought on “Primii pasi cu "hrana vie

  1. Vision spune:

    Sunt un susţinător al alimentaţiei sănătoase şi cred că acest lucru este super

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *