Despre cosmetice organice

REVIEW: Crema antioxidanta cu afine si mesteacan KIVVI

KIVVI este un brand de care m-am indragostit din momentul in care am vazut lista de ingrediente a fiecarui produs, ca sa nu mai vorbesc despre borcanasele cu marmeladele pentru corp si scruburile cu zahar brun, care sunt absolut demetiale si yummy. Citindu-le povestea m-am convins si mai tare ca suntem predestinati 🙂crema antioxidanta cu afine si mesteacan baltic KIVVI2
1. Sunt din Letonia, a doua cea mai VERDE tara din lume.
2. Fiecare crema KIVVI indeplineste mai multe functii: anti imbatranire, hidratanta, calmanta si antiinflamatoare, reinnoirea celulelor. 
3. Nu contin alcool, sunt VEGANE, sunt ambalate in flacoane airless.
4. Contin o cantitate importanta de antioxidanti, inclusiv ulei din seminte de kiwi.

Crema antioxidanta cu afine si mesteacan este destinata tenului normal-mixt si poate fi folosita atat pentru zi cat si pentru noapte, ceea ce ma incanta pentru ca asa imi aduc aminte sa folosesc si crema de noapte.

O folosesc de ceva vreme si nu ii gasesc nici un minus. De la textura pana la aroma mi se pare perfecta. Evident si rezultatele ma multumesc pe deplin.
TEXTURA: usoara, intra repede in piele, nu lasa nici o urma grasa, dar in acelasi timp nu pare diluata sau apoasa asa cum se intampla uneori in cazul cremelor destinate tenurilor normale-mixte. Seara simt nevoia sa aplic doua straturi.
AROMA: as fi putut sa jur ca are vanilie de Bourbon in ea pentru ca miroase exact ca pastaile pe care le desfac eu sa le pun in creme sau peste iaurt dimineata.
REZULTATE: hidrateaza foarte bine, nu imi apar zone uscate in obraji pe parcursul zilei. Cred ca ofera si o oarecare protectie UV (contine oxid de zinc si dioxid de titan) dara fara o valoare a factorului, eu nu m-as baza pe ea. Nu pot spune ca s-a intamplat ceva extrem de diferit cu tenul meu de cand o folosesc (in rutina am introdus si crema cu acid glicolic 10% Reviva Labs), poate doar ca nu mi-a mai aparut nici o iritatie, dar tenul arata foarte bine, sunt multumita.
VERDICT: cu siguranta voi folosi un al doilea flacon.
Ce face extractul de mesteacan si de ce este mentionat in descriere?
De fiecare data cand folosesc un produs imi pun si aceasta intrebare, oare plantele si ingredientele metionate ca fiind importante in compozitia prousului chiar au vreun rol sau e doar o ultima gaselnita a marketingului? Extractul de mesteacan contine vitaminele B1, B2, A, C si E, ceea ce inseamna ca el insusi este un agent antioxidant, ceea ce nu poate decat sa ajute, pentru ca este un fapt cunoscut ca antioxidantii actioneaza mai bine in companie. Are de asemenea un efect astringent, compozitia sa din punct de vedere chimic seamana cu a aspirinei, ceea ce este logic avand in vedere ca avem de-a face cu o crema destinata tenului normal-mixt. Nu este recomandat tenurilor sensibile, cu rozacee. Are de asemenea actiune antiinflamatoare si cicatrizanta.
Ingrediente INCI: Aqua (Water), Cocos nucifera (Coconut) oil, Aloe barbadensis (Aloe vera) leaf extract*, Cetearyl olivate and Sorbitan olivate, Caprilic/capric triglycerides, Tocopherol (Vitamin E), Glycerin, Prunus armeniaca (Apricot) kernel oil*, Simmondsia chinensis (Jojoba) oil*, Rosa rubiginosa (Rosehip) seed oil*, Titanium dioxide, Vitis vinifera (Grape) seed oil*, Triticum vulgare (Wheat) germ oil*, Cannabis sativa (Hemp) seed oil*, Zinc oxide, Xanthan gum, Stearic acid, Citrus reticulata (Tangerine) extract*, Viola tricolor (Pansy) extract*, Betula alba (Birch) extract*, Actinidia chinensis (Kiwi) seed oil*, Fucus vesiculosus (Bladderwrack) extract*, Pyrus malus (Apple) extract*, Vaccinium myrtillis (Blueberry) extract*, Rubus idaeus (Raspberry) seed oil*, Vaccinium macrocarpon (Cranberry) seed oil*,Ribes nigrum (Blackcurrant) seed oil*, Calendula officinalis (Calendula) extract*, Matricaria recutita (Chamomilla) flower extract*, Arctium lappa (Burdock) extract*, L.Ascorbic acid (Vitamin C), Acidum citricum (Citric acid), Salvia officinalis (Sage) extract*,Lamium album (White dead nettle) extract*,Passiflora incarnata (Passion flower) extract*, Rosmarinus officinalis (Rosemary) extract*, Tanacetum vulgare (Tansy) extract*, Foeniculum vulgare (Fennel) extract*, Melissa officinalis (Lemon balm) extract*, Angelica archangelica (Angelica) extract*, Hypericum perforatum (St.John’s wort) extract*, Panax quinquefolius (Ginseng) root extract*, Equisetum hyemale (Horsetail) extract*, Achillea millefolium (Yarrow) extract*, Aroma */**, Sodium anisate*, Sodium levulinate*, Sambucus nigra (Elder flower) extract*, Retinyl palmitate (Vitamin A). * certified organic ingredient. ** natural essential oils
(antioxidanti)
Pentru o piele sanatoasa si fericita ai grija si la felul in care o hranesti din interior, nu este suficient sa o ingrijesti doar din exterior.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *