Despre cosmetice organice

Cu ce mi-am curatat fata in vara asta

Urasc sa ma spal pe fata. Apa e prea rece pentru mine cand ma trezesc, am vrut sa spun dimineata, dar cred ca 11-12 inseamna deja ora pranzului.
Doar ca vara m-a doborat, fata mea transpira asa de rau incat imi vine sa ma spal mai mereu, nu doar dimineata. Si asa am descoperit Nuage Celeste si placerea de a te spala pe fata. Pentru ca Nuage Celeste este chiar o spuma divina, fina, cremoasa, usor de folosit (iese spuma direct din tub, cu un minim efort de agitare), curata tot machiajul, nu ma ustura ochii, nu ususca fata, mai mult o lasa moale, catifelata si hidratata. Am tenul mixt, dar avem si cliente cu tenul uscat foarte multumite de aceasta spuma.
Stiu ca eu vand produsul si nu am cum sa scriu de rau despre el, doar ca este primul produs care de acest gen are m-a convins sa folosesc apa pentru curatarea tenului. Atat de mult incat am renuntat la solutia micelara. Forever, sau cel  putin un “intotdeauna” feminin.
Ingrediente active: hidrolat bio de trandafir, apa florala bio de coacaze, glicerina vegetala, proteine de grau.

Related Posts

4 thoughts on “Cu ce mi-am curatat fata in vara asta

  1. mascha spune:

    Cred ca e prima oara cand scriu aici pe blog desi sunt o cititoare fidela de multa vreme si deasemenea am comandat numai produse excelente din magazinul biobeauty. Sunt indragostita iremediabil de solutia micelara Cattier, este un produs perfect, curata eficient insa are o actiune delicata; e perfect pentru tenul mixt, deshidratat, sensibil, gras si chiar si pentru tenul acneic.

  2. Roxana spune:

    Imi pare bne ca te-ai hotarat sa imi si scrii. Ma bucur ca iti place solutia micelara, am revenit partial la ea. E asa de usor de folosit, o am la capul patului pentru momentele in care mi-e tare lene sa ma demachiez, dar totusi trebuie sa o fac.

  3. roberta spune:

    🙂 Succes!

  4. Roxana spune:

    @Roberta nu accept link-ul tau, nu ii inteleg rostul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *