Biobeauty

Crema cu acid glicolic 10% Reviva Labs

Datele Problemei

Am 34 de ani, ten normal-mixt, fara riduri, pielea din jurul ochilor este mereu uleioasa.
Rutina zilnica: curatare, crema hidratanta cu SPF inca de prin 2005 (nu crema pentru protectie solara pentru plaja, le consider prea grase si nu imi plac), curatare, gomaj (cu tot felul de chestii homemade pe baza de miere, argila, pudra de hibiscus, uleiuri), ser de vreo 4 ani.
Nu am probleme majore cu tenul, doar cateva cosuri cand mananc prost, nu ma odihnesc si in preajma menstruatiei.
M-am hotarat sa incerc un exfoliant chimic datorita proprietatilor antiagening. Am vrut sa incep cu crema cu 5% acid glicolic de la Reviva Labs pentru ca nu am mai folosit niciodata inainte un exfoliant chimic pe baza de acid glicolic,  insa nu o mai aveau pe stoc, asa ca am sarit direct la 10% si nu imi pare rau. Nu cred ca as fi simtit nimic de la cea cu 5%.

O folosesc de aproape doua luni si desi nu pot sa spun ca mi-a schimbat viata sau ca persoanele din jurul meu se minuneaza de luminozitatea proaspat capatata a tenului meu, recunosc ca de cand o folosesc nu am mai avut nici un cos, nici o iritatie. Ma trezesc in fiecare dimineata si nu am nici o nemultumire legata de ten cand ma uit in oglinda (in afara de faptul ca sunt prea bucalata, dar asta nu are legatura cu produsele aplicate pe ten 🙂 ).

Cum o folosesc?

In prima luna am folosit-o o zi da, o zi nu, in a doua luna am folosit-o doua zile consecutiv cu una pauza. Cred ca voi continua tot asa inca o perioada, pana simt ca tenul s-a obisnuit foarte bine, chiar daca este recomandata folosirea zilnica.

Primele reactii si pareri

In unele seri ma pisca mai tare, in altele mai putin. Senzatia aparea doar in zona obrajilor. Nu mi-au aparut cosuri, nu am avut reactii adverse, nu m-am iritat, nu mi s-a cojit fata.
Peste crema exfolianta de la Reviva Labs aplic crema antioxidanta cu afine si mesteacan de la Kivvi, pe care o ador, dar despre ea alta data. In serile in care nu folosesc crema Reviva Labs imi curat tenul cu un gomaj cremos cu lamaie de la Kimberly Sayer.
In timpul zilei folosesc in continuare crema cu SPF.

VERDICT

Daca va tenteaza un exfoliant chimic, Reviva Labs CU 10% acid glicolic MERITA incercat. Raportul calitate pret este excelent din punctul meu de vedere.
Dupa ce o voi termina pe aceasta ma bate gandul sa trec la una cu 15% -20% acid glicolic, dar cu siguranta voi astepta sa se faca toamna.
Eu am cumparat-o de pe vitacost de aici.
De ce am ales Reviva Labs? Pentru ca imi place lista INCI: Purified water, 10% glycolic acid polymer (extracts of sugar and rhubarb), extracts of pumpkin, peach, sage, cornfrey, chamomile, witch hazel, vitamins A,D,E, safflower oil, sunflower oil.
O combinatie intre ultimele descoperiri ale stiintei si ceea ce natura stie dintotdeauna, mi se pare cea mai buna alegere pentru pielea mea.
 

Related Posts

One thought on “Crema cu acid glicolic 10% Reviva Labs

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *