Despre cosmetice organice

Sampon pentru par uscat Cattier

Ei bine, este cel mai bun sampon pe care l-am folosit de cand am parul decolorat. Si am mai incercat si altele, nu pentru ca as fi vrut, dar am fost plecata de multe ori si am uitat sa imi iau produsele proprii asa ca am imprumutat.
Descurca si hidrateaza parul inca de la prima samponare. Ca orice sampon bio nu face multa spuma prima data, tocmai de aceea eu pun mai putin ca sa degresez parul si sa nu consum foarte mult avand in vedere ca nu este tocmai ieftin. Dar la a doua samponare face si spuma. De fiecare data il las in par vreo doua minute dupa ce am masat bine.
Conform descrierii de pe sticluta samponul hidrateaza datorita continutului de ulei din nuci macadamia, extractul de maduva de bambus si a uleiurilor esentiale de lavanda si rozmarin. De asemena proteinele din grau fortifica radacina parului.
Otetul este responsabil cu stralucirea, glicerina cu hidratarea.
Pentru un podus bio face spuma deoarece contine ammonium lauryl sulfate, surfactant admis de Ecocert.
Produsul saptamanii – Daca vrei sa il comanzi, scrie la observatii blog bio si Posta si ai reducere 30% timp de 7 zile incepand de azi.

Related Posts

5 thoughts on “Sampon pentru par uscat Cattier

  1. isabel spune:

    Reprezentam DivaHair.ro, site ce si-a propus in 2011 sa promoveze persoane din blogosfera care au un cuvant de spus in ceea ce priveste folosirea produselor de beauty, te contactam pentru a-ti propune sa le acorzi un interviu. Asteptam o adresa de mail unde sa iti oferim detaliile la contact@21smart.ro. Multumim!

  2. mary spune:

    Si mie mi se pare cel mai bun sampon pentru parul uscat pe care l-am incercat. Dar de balsamurile si matile bio pentru par nu sunt deloc multumita. Imi place sa am parul moale, iar astea bio il lasa aspru.

  3. Adelina spune:

    Daca promovati stilul de viata bio ar trebui sa va informati mai mult cu privire la ALS(ammonium lauryl sulfate), este un ingredient puternic iritant pt.ochi, piele, plamani…la fel ca si mai cunoscutul SLS…o fi el acceptat de Ecocert dar nu inseamna ca e neaparat un ingredient de dorit in prod.cosmetice…Ecocert oricum are niste standarde mai relaxate in ceea ce priveste ce se incadreaza la bio…pt.standarde mai ridicate si implicit produse mai de calitate cautati certificarea Soil Association(UK).

  4. Adelina spune:

    De asemenea sampoanele care contin ALS si SLS trebuie folosite discontinuu(deci nu zilnic) si rapid(nu lasat in par, clatit f.bine)…
    Un sampon cu ingrediente mai blande ar fi acesta: http://sideris.ro/cosmetice-bio-organice-par/sampon/essential-care-sampon-organic-plante.html

  5. Roxana spune:

    Cand am avut parul decolorat singurul sampon care a functionat a fost acesta. Stiu ca ALS-ul este tot un surfactant controversat insa mie mi s-a parut mai ok decat SLS-urile. Nu ma pot feri de tot, ar trebui in primul rand sa ma mut din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *