Fără categorie

Dischete demachiante

Unii oameni au o marca preferata de hartie igienica (eu una am), altii prefera o anumita marca de acetona, ei bine eu imi cumapar intotdeauna aceeasi marca de dischete demachiante, Nivea. Numai ca ultima data nu am gasit la Mega Image si am cumaparat marca lor 365. Cea mai buna descoperire a ultimelor saptamani.
Poate nu va vine a crede ca scriu despre niste simple dischete demachiante, dar cat ma enerveaza cele care mi se desfac intre degete atunci cand incerc sa le scot din punguta si imi ramane partea scamosata din mijloc, incerc sa mai iau una si mi se intampla din nou. Sau cele care se inmoaie mai repede decat hartia igienica, cand torn putina lotiune micelara peste. Stiu, sunt nebuna, dar am descoperit niste dischete perfecte, mai ieftine decat Nivea. Cu toate ca nu-mi place sa cumpar marcile Mega Image, ce sa fac?
Nu se scamoseaza, nu se desfac, sunt ferme desi foarte fine, pe margini parca sunt cusute, 100 bucati costa mai putin de 4 lei.
Nu uitati ca mergem la targ.

Related Posts

9 thoughts on “Dischete demachiante

  1. Diana spune:

    Eu fac parte din persoanele care sunt pretentioase la chestiile neinsemnate si ma bucur ca ai scris despre dischetele demachiante.
    Ai putea sa scrii si despre hartia igienica… pe mine ma intereseaza si subiectul asta. 🙂

  2. Roxana spune:

    :)))))) roll on the floor and laughing

  3. Dia spune:

    Hello!
    Sunt lucruri marunte sau mai putin marunte in lumea cumparaturilor care ne demonstreaza uneori ca nu tot ce este ieftin este si prost si, binenteles, nu tot ce este scump este si de calitate.
    Este placuta senzatia pe care o avem cand descoperim ceva bun, desi nu avem asteptari prea mari.
    Mi-ai dat o idee buna sa incerc si eu dischetele demachiante 365 (in ciuda faptului eu de obicei folosesc vata) 🙂

  4. Pixxie spune:

    Eu mi le-am cumparat pentru prima oara saptamana trecuta si am fost fooooarte placut impresionata…cand ma gandesc de cate ori le-am ocolit si am dat mult mai multi bani pe altele mai proaste !

  5. Roxana spune:

    Da,da, asa este. Si eu am facut asta.

  6. anca s. spune:

    si eu folosesc numai aceste dischte. le-am descoperit la inceput verii si m-am indragostit de ele.

  7. mascha spune:

    Chiar sunt in cautarea dischetelor demachiante care sa nu se scamoseze…acum am de la DM, sunt OK, dar se poate si mai bine; le voi incerca si eu pe cele 365, thanks for the tip 😉

  8. Roxana spune:

    Cu placere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *