Ingrediente si remedii naturiste

Tratament cu ulei de sunatoare pentru tenul uscat si sensibil



Ingrediente:

Se toarna picatura cu picatura peste galbenus uleiul aflat la temperatura camerei, amestecand continuu cu mixerul pana ce se obtine o emulsie ferma, apoi se adauga zeama de lamaie. Ca la maioneza.
Se aplica pe fata curatata, se lasa 30 de minute sa actioneze si se clateste apoi cu apa calda din abundenta.
Sursa: cod-rosu

Related Posts

4 thoughts on “Tratament cu ulei de sunatoare pentru tenul uscat si sensibil

  1. Iulia spune:

    O sa fac acest tratament in seara asta. Sunt tare curioasa sa vad ce parere va avea si tenul meu. Sper sa fie fericit si sa radieze sub razele soarelui.
    Te astept si pe la mine.

  2. Roxana spune:

    Ok, sa ne spui cum a fost. Am un concurs pentru voi, sper sa participi.

  3. rica spune:

    buna seara in primul rind vreau sa va rog frumos sa scrieti pe romaneste tot ce inseamna completarea campurilor ca nu toata lumea stie engleza as vrea sa va rog frumos sa-mi spuneti si mie ce sa fac cu puful de pe fata (nu pe pomet) si cu punctele negre de pe nas poate sa ma ajute cineva cu un sfat?multumesc anticipat

  4. Roxana spune:

    Buna Rica,
    O sa vorbesc cu IT-ul nostru sa vada daca poate sa remedieze aceasta problema.
    Puful de pe fata poate fi indepartat periodic cu benzi depilatoare acasa sau la salon. Daca iti doresti o solutie permanenta ai putea sa te gandesti la epilarea definitiva cu laser. Sunt necesare mai multe sedinte si nu ai voie sa te expui la soare in perioada respectiva. Acum sunt o multime de situri de oferte care vandunastfel de serviciu la un pret mai mult decat rezonabil, te sfatuiesc sa le urmaresti.
    Trebuie sa faci o baie de aburi cu rozmarin pentru ten de minim 15 minute – am scris undeva pe blog cum trebuie facuta – iar dupa iti infasori degetele in tifon si le scoti prin presaredin aproape in aproape. Nu trebuie sa iti infigi degetele in piele ca sa lsi urme. Inainte de baia cu aburi ar fi bine sa iti cureti tenl foarte bine, iar dupa o exfoliere cu tarate ar ajuta. Nu este suficienta o singura data, trebuie sa repeti aceasta actiune de 2 ori pe saptamana. Tebuie sa iti cureti fata in fiecare zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *