Povestiri, nimicuri, incercari, intamplari...

Pukka Food, te duci de drag

Imi plac mult povestile. Povestile oamenilor, ale magazinelor, ovestile hainelor si al pieselor de teatru, cele de adormit copii sau de dragoste. Nu contrafacute, ci reale. Nu am nevoie sa mi le spuna un PR sau o campanie de marketing, de obicei le simt si le descopar singura.
Asa mi s-a parut Pukka Food, mai mult decat un magazin bio, o poveste frumoasa. Fetele de la Pukka iau Balm Balm de la noi si ma duc uneori de drag sa le duc marfa. Imi face bine sa stau acolo, in lumina aia calda, printre toate bunatatile alea asezate in cosuri de rachita, in dulapuri.
HPIM1394
Culoarea mobilierului din magazin (fosta bacanie renovata, mobilierul a ramas din perioada respectiva si a fost restaurat) imi aduce aminte de lambriul simplu, lacuit din magazinul din centru (unicul de altfel), de la tara. Ou de rata, asa ii zic eu, nu stiu daca e oficiala denumirea, dar se potriveste de minune. Ce-mi place la Pukka Food este ca au multe produse proaspete: fructe, legume, branzeturi, oua, fapt ce-i diferentiaza de multe magazine bio pe care le stiu. Au si produse romanesti, lapte si branza LaDorna, oua, suc de mere/pere ecologic de Malncrav, carnati uscati (in care ingredientul principal este chiar carnea). Aduc si carne la comanda.
HPIM1398
Am si produse pe care le gasesti rar: agar agar (un fel de gelatina naturala), quinoa, bere neifiltrata germana ( o minunatie, mi se pare ca are un gust usor fructat), iar la intrate stau tot timpul asezate tartine delicioase ca sa le gusti tu care le treci pragul.
HPIM1396
Atmosfera este calda si prietenoasa, personalul amabil, pungutele din hartie sau bumbac, gasesti si carti care sa te ajute in demersul de schimbare a stilului de viata intr-unul sanatos si prietenos cu planeta noastra draga. Bonus: au suc de mere sau de pere ecologic de Malancrav (un alt loc cu poveste pe care de-abia astept sa-l vad).
HPIM1393
In rest au de toate de la produse e ingrijire personala sau pentru casa, pana la condimente, paste, seminte, faina, orez, cereale, batoane, ciocolata, produse de la Naturalia, ………..
HPIM1397
O sa fac in curand o lista cu magazinele bio din Bucuresti, pentru ca sunt mult mai multe decat credeam eu si le-am descoperit din intamplare.

Related Posts

13 thoughts on “Pukka Food, te duci de drag

  1. Gaby spune:

    Ce bine sună. Mă voi duce şi eu într-o zi când scap de căţel. Este cel de lângă parcul Cişmigiu, nu?

  2. Roxana spune:

    Da, acela este magazinul. Chiar cred ca o sa-ti placa.

  3. Oana spune:

    Unde gasesc sirop de artar bio la un pret acceptabil?

  4. Cristina spune:

    La Naturalia gasesti produse mai ieftine decat in restul magazinelor bio.

  5. Roxana spune:

    @Oana, si eu caut.
    @Cristina, e adevarat, dar magazinele arata mai decat niste chioscuri de cartier. Dar cumpar si de acolo.

  6. Iulia spune:

    Arata yammy … E un must sa ajung acolo !!!!!!

  7. Iulia spune:

    ati fost la Ungra Delicatesuri, de pe Bibescu Voda 18? e super.. bio – delicatesuri- traditional..o combinatie adevarata…

  8. Roxana spune:

    Nu am ajuns, dar e pe lista mea, mai als ca stiu ca o sa gasesc lapte proaspat de la Ferma de Lapte.

  9. Ruxandra spune:

    Sirop de artar se gaseste in reteaua DMu stiu daca e bio. De asemenea, dar nu stiu daca are legatura, gasiti in DM si sirop de agave bio de la Alnatura, un indulcitor natural, fara efectele negative si caloriile zaharului, si mai e si conform cu dieta Montignac. Are consistenta mierii. Pretul e 11 ron.

  10. Roxana spune:

    Acolo vreau sa ajung din nou. De sirop de agave nu stiam, stiu ca se face tequila din agave.

  11. Oana spune:

    Hey, as dori sa stiu daca exista vreun magazin bio in Bucuresti(nu on line), care sa comercializeze produsele Mayam? As avea nevoie de noul sampon al lor, Aurantis. Cei de la Pukka au produse Mayam?

  12. Roxana spune:

    Biobunatati este un magazin online insa au si spatiu de prezentare pe undeva intre Iancului si Muncii. Ei au produsele Mayam. Suna si tu si vezi cand il au.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *