Produse de machiaj ne-organice

Rimel pentru curbare, alungire si separare

cargo_supereyes_mascaraInainte sa ajung la  Max Factor – 2000 Calories, despre care deja am scris, am incercat mai multe marci de mascara si am ajuns la Cargo Super Eyes, care mi-a facut o prima impresie foarte buna. Cu o singura aplicare am reusit sa le separ foarte bine si sa le curbez. Daca va doriti un aspect foarte natural al genelor si efect de curbare & separare, Super Eyes isi face foarte bine treaba. In plus alungeste genele, fara sa le incarce. Eu il folosesc ziua si in cazul in care imi lipesc genele cu 2000 Calorii de la Max Factor.
Il am de o luna de zile si nu s-a strans niciun pic de rimel la gura tubului, loc unde mereu am resturi care ma enerveaza pentru ca trebuie sa le imping inapoi ca sa nu se prinda surplusul pe periuta.
periuta super eyes
Se usuca foarte repede, nu se imprastie pe sub ochi si este rezistent.
Un mare plus pentru ambalajul argintiu foarte elegant si de o calitate impecabila.
Culori disponibile: negru, maro, violet, verde.
Pret: 80 lei la Sephora.

Related Posts

8 thoughts on “Rimel pentru curbare, alungire si separare

  1. Excelent, in atatea culori! Ma tenteaza violet!
    Volum nu da, nu?

    1. Roxana spune:

      Volum nu. Il folosesc mai ales ziua.

  2. silvia spune:

    mulţu pt review 🙂 o să-l încerc şi eu 🙂

  3. Roxana spune:

    Silvia ma bucur ca ti-a fost de folos. Sa-mi spui cum ti s-a parut.

  4. codrina spune:

    cum pot lua contact cu tine?m-ar itneresa un rimel mov.

  5. Roxana spune:

    Din pacate nu le vand eu, se gasesc la Sephora.

  6. monica_s23 spune:

    Roxana am o intrebare ca tot am citit cateva comentarii la produsele care nu sunt organice sau bio. Tu folosesti produse de machiaj din comert? Te intreb pentru ca ma gandesc ca un om care are o afacere cu produse organice, in viziunea mea, renunta la cat mai multe din produsele pe care la gasim pe piata. Mai ales ca se informeaza si stie care sunt efectele nocive ale acestor produse.

  7. Roxana spune:

    Da, un om care are o afacere in domeniu se informeaza si renunta la cat mai multe produse nocive. Dar cand nu gaseste corespondentul cu efecte la fel de bune in produsele bio apeleaza la cele obisnuite. Mai ales ca eu folosesc rimelul de doua ori pe saptamana, cand sunt nevoita. Si atunci folosesc si farduri de la Uban Decay, ruj de la Collistar/Seventeen/Maybelline/Burjois/etc. Pentru ca eu nu folosesc produsele bio doar pt ca sunt bio si nici nu promovez astfel produsele bio. Folosesc produse bio eficiente. Sa nu crezi ca nu exista si produse bio proaste pentru ca nu e adevarat. Numai ca nu contin acele ingrediente nocive pentru sanatatea noastra.
    Rimelul bio nu face mare lucru din pacate.
    Am farduri minerale, fond de ten mineral/organic, blush mineral/organic, fixativ organic (este mai mult un lipici, da ma rog…), dar rimel si ruj nu am gasit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *