Despre cosmetice organice

Balsamuri 100% organice noi

Balm Balm Tubes Lo-Res1Avem produse vechi in ambalaj nou. Balsamurile multifunctionale Balm Balm, 100% organice s-au inchis intrun tub de 10 ml usor de folosit pentru buze. Si cum frigul si vantul deja au inceput sa ne viziteze avem nevoie de intariri. Buzele trebuie sa fie protejate s hidratate. Nu exista nicio soultie mai buna sau mai sanatoasa decat aceste mici minunatii facute doar cu ingrediente organice: ceara de albine, ulei de jojoba, extract de galbenele, unt de shea si uleiuri esentiale. Balsamul fara parfum poate fi folosit si de catre gravide sau copii mici.
Au culori de bomboane fondante: roz deschis, bleu senin si verde fistic.
Iarna sunt o adevarata binecuvantare pentru buzele crapate, uscate si deshidratate de la vant si frig. Puteti sa le folositi fie singure, fie pe sub luciu de buze sau ruj. Hidrateaza foarte bine, repara buzele crapate si elimina senzatia de durere sau de buze care tin.

Related Posts

2 thoughts on “Balsamuri 100% organice noi

  1. Adina spune:

    Sunt o graviduta care urmareste siteul si blogul BioBeauty. Vreau sa spun ca am mare noroc cu aceste Balm Balm-uri. La inceputul sarcinii am avut niste pete albe pe burtica(mi se exfolia si pielea si aveam si mancarimi)… care mi-au trecut dupa ce am folosit balsamul de fata roz. Stiu ca sunt sigure si ma bucur ca pot sa le folosesc fara sa ma gandesc ca i-ar face rau lui bebe. Acum ca au aparut si tuburile, sunt si mai fericita ca pot sa ma dau linistita pe buze in timp ce conduc… 😉

    1. Roxana spune:

      Ne bucuram tare mult ca iti plac.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *