Despre cosmetice organice

Apa demachianta

Este produsul meu preferat de curatare a tenului, chiar daca nu sunt machiata. Este delicata, lasa tenul curat si nu ai nevoie de un produs suplimentar dupa. Ba mai mult unele produse iti lasa tenul hidratat.
Inainte foloseam H2O de la Bioderma pentru ten mixt, ea existand si in varianta pentru ten sensibil. Acum folosesc apa demachianta bio pentru ochi Petale de Iris de la Cattier. Chiar daca este destinata ochilor, eu imi rup de la inima si o folosesc pe toata fata. Avand in compozitie apa florala bio de musetel si apa florala bio de iris (albastrele) este extrem de delicata, lasa tenul curat si fara senzatia de gras si nici nu am nevoie de crema dupa. Indeparteaza si machiajul rezistent la apa fara sa irite ochii.

Related Posts

8 thoughts on “Apa demachianta

  1. Ioana spune:

    Am folosit si eu H2O si am fost foarte multumita. De ce ar fi mai buna apa descrisa de tine? Doar pentru ca este bio nu ma convinge.

    1. Roxana spune:

      Nu am spus ca este mai buna, e doar o alternativa bio. Si este la fel de blanda si curata foarte bine.

  2. Didi spune:

    Am si eu o mica intrebare, am vazut ca la apa de perle cattier (solutia micelara de pe site) nu este precizat termenul de valabilitate…si la ingrediente este precizat ca ar “contine” doar apa de trandafiri si aloe, dar acum ma intreb…doar atat? niciun conservatel ? cand faci infuzie de trandafiri si ulterior apa florala, dupa o saptamana se altereaza.
    Multumesc anticipat.

  3. Roxana spune:

    O sa-ti transcriu lista ingredientelor in doua zile. Are conservanti, nu se poate fara, insa sunt acceptati de Ecocert si cu un grad foarte mic de risc pentru piele sau chiar de origine naturala. Acum sunt intr-o mini vacanta si ma ocup doar de blog.

  4. Didi spune:

    uf..deja am facut comanda..sper sa fie ok

  5. Roxana spune:

    Ah, tu erai cu comanda? A trimis-o azi partenera mea. Eu cu solutia micelara ma demachiez. Uite si ingredientele: apa, apa florala de floare de portocal, hidrolat de trandafiri, sodium coco-glucoside tartrate (grad de risc 0 pe cosmeticdatabase), benzyl alcohol (posibil alergen, conform aceluiasi site), sodium benzoate (este un ingredient sigur), extract de aloe vera, esteri ai uleiului de migdale dulci (cred ca asa se traduce), acid lactic, linalool.
    Sper sa nu fii dezamagita.

  6. Didi spune:

    Multumesc pentru lista de ingrediente si eu sper sa nu fiu dezamagita ! 😀

  7. Roxana spune:

    Sunt sigura ca ai primit-o pana acum, ce parere ai?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *