Biobeauty

9 produse cosmetice esentiale pentru vara – favoritele mele

Auzim des expresii de genul X produse eesentiale si nu de fiecare data sunt indreptatite, insa aceasta este lista mea si asa am ajuns la o cifra magica de 9 produse cosmetice esentiale pentru vara pe care le folosesc in fiecare zi si de care sunt dependenta.
1. Crema de protectie solara SPF 30 cu trandafiri de la Alteya Organics  pentru fata si corp are la baza oxidul de zinc care este ecranul meu solar preferat (eficient UVA si UVB, 100% fara contraindicatii).
In plus contine ingrediente antioxidante si hranitoare. Singurul minus din partea mea este mirosul de trandafiri, insa este strict o optiune personala.
2 si 3. Pentru curatarea tenului caut mereu cea mai buna solutie si cele mai bune produse si daca in sezonul rece am chef de metoda ulei + cleanser, din cauza caldurii renunt la ulei si raman la optiunea spuma de curatare Nuage Celeste Cattier + burete konjac.
De fapt, as putea sa pun buretele konjac pe lista mea scurta de produse de luat pe o insula pustie.
produse cosmetice esentiale
4 si 5. Mai mult decat iarna, vara aceasta am devenit dependenta de seruri. Acum folosesc doua in fiecare seara si dimineata le alternez, insa intentionez sa mai adaug cateva in rutina mea.
Combinatia folosita de mine acum are ca principiu regenerarea celulara si redobandirea fermitatii pielii cu serul cu peptide si vitamina C pentru ten uscat de la Nourish mixat cu serul cu argan si aloe vera de la Cattier. 
6. Gelul de dus Sport, formula 2 in 1 ce poate fi folosita si ca sampon. Formula racoroasa cu menta si argila verde pisca si te invaluie intr-o senzatie de frig, ceea ce o face perfecta pentru temperaturile de peste 35 de grade celsius
7. In afara de faptul ca miroase senzational, un mix de vanilie Bourbon si portocale, ceara pentru par de la john Masters Organics nu are nici o legatura cu ceea ce stim despre ceara clasica. Este o combinatie cremoasa de unturi si uleiuri vegetale hranitoare cu ceara de albine care nu incarca parul.
Perfecta pentru parul meu rebel si pentru definirea buclelor naturale.
8. Produsul meu de rasfat absolut, uleiul uscat Huile Prodigieuse de la Nuxe imi foloseste atat pentru hidratarea corpului cat si a parului in caz de nevoie.
9. Ador parfumurile, insa caldura ma obliga sa renunt la ele in favoarea unei formule usoare ca deodorantul cu citrice de la Weleda. Il tin in frigider si il folosesc pe tot corpul.
 

Related Posts

2 thoughts on “9 produse cosmetice esentiale pentru vara – favoritele mele

  1. Geanina spune:

    Vreau doar sa va spun ca sunt incepator la blogul web si cu siguranta am savurat pagina dvs. Mai mult decat probabil, este probabil sa va marcati blogul . Chiar vii cu scrieri minunate. Va multumim mult pentru ca ne-ati impartasit site-ul dvs.

  2. card google spune:

    Sunt complet de acord cu tine ca lista ta de produse cosmetice esentiale pentru vara este cu adevarat magica! Am fost la randul meu incantata de multe dintre ele, insa sunt extrem de curioasa sa incerc si crema cu protectie solara SPF 30 de la Alteya Organics, dupa cum ne-ai recomandat. Multumesc pentru recomandari si abia astept sa le incerc pe toate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *