Despre cosmetice organice

Review: deodorant bio bun, Lavera cu aloe vera si galbenele

Sa gasesti un deodorant bio bun este ceva asemanator cu munca lui Sisif. Cel putin in parametrii generali a ceea ce inseamna un deodorant eficient care sa te apere de mirosuri neplacute si de petele inestetice de umezeala ce apar la subrat la suprafata hainelor.
Am o prietena care vara nu poarta decat bluze extrem de decoltate la subrat, iar in perioada rece poarta camasile doar cu un cardigan deasupra, mai ales daca in ziua respectiva are intalniri. Nu am cum sa ii recomand un deodorant bio pentru ca este sanatos in conditiile in care ea isi doreste un deodorant bun in sensul inhibarii transpiratiei, nici eu in locul ei nu as alege varianta sanatoasa dar total inestetica.
Pentru ca nu exista deodorant bio, oricat de bun sau de eficient, care sa inhibe glandele sudoripare, deoarece exact asta si spune deodorantul bio ca nu face, nu actioneaza asupra functionarii naturale a corpului tau.
Eu am ales un deodorant bio pentru ca nu ma deranjeaza sa transpir si pentru ca in general vara port haine extrem de lejere care nu sunt afectate inestetic de acest aspect.
Deodorantul bio cu aloe vera si galbenele Lavera este eficient din punctul de vedere al mirosurilor neplacute, nu am avut niciodata nici o problema. Il folosesc inclusiv cand alerg, am stat plecata de acasa si o zi intreaga la temperaturi inalte si nu s-a intamplat nimic neplacut.
deodorant bio lavera cu aloe vera si galbenele
Eu nu ma epilez la subrat, folosesc doar lama de ras si imi place ca il pot aplica imediat fara obisnuita senzatie de usturime.
Imi place si textura cremoasa, chiar daca nu se usuca imediat, dar nici nu lasa urme albe pe haine. La fel de important mi se pare faptul ca nu pateaza hainele, iar la cateva minute de la aplicare este perfect absorbit de piele, exact ca o crema hidratanta.
Am vazut multe haine stricate de la deodorant, cu acest deodorant bio nu exista nici o sansa ca asta sa se intample.

Plusuri: textura, aroma, eficienta din punctul de vedere al mirosului, intra repede in piele, nu pateaza hainele

Minusuri: nu inhiba transpiratia

Verdict: roll-on-ul Lavera cu aloe vera si galbenele este un deodorant bio bun pentru mine si probabil pentru multe alte persoane care nu au probleme speciale.

deodorant roll on bio
 
 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *