Cum sa ....?, Stil de viata sanatos. Sau nu.

Truc de ingrijire pentru lenese si adormite

Chiar si eu sunt prea lenesa uneori sa ma demachiez seara desi mai degraba as manca branza de burduf inainte sa recunosc – am mancat acest acest aliment ce starneste dorinta si saliva doar de doua ori in viata mea constransa de o foame vecina cu lesinul.
PASUL 1. Ma spal pe fata cand fac dus, noroc ca am gel bio. Nu insist tare mult, nu uitati am ajuns in aceasta situatie nedemna de o impatimita a ingrijirii ca mine din cauza “posmagilor inmuiati”, suficient insa ca sa inmoi rimelul si el sa cucereasca linistit o jumatate din teritoriul facial.
PASUL 2. Pe o bucata de vata suficient de mare – dischetele de bumbac nu sunt bune, trebuie repetata operatiunea udat/stors/uns- udata cu apa calda, pun un strop de ulei de argan si curat ultimele urme de machiaj.
Si uite asa m-am demachiat, mi-am hidratat tenul si am folosit si un ser 100% organic pentru regenerare celulara (sic!).
Noapte buna.  Relax.
Acum am Purete Divine.

Related Posts

3 thoughts on “Truc de ingrijire pentru lenese si adormite

  1. endre spune:

    Si eu ma consider o lenesa si as da orice pentru cateva minute de somn in plus.Insa rutina curatarii tenului imi face placere (nu stiu ce m-a adus in “halul“ asta :)) )

  2. Roxana spune:

    De curatat il curat orice s-ar intampla. Am toate cele necesare la capul patului ca nu cumva sa fie lenea prea mare. Dar metoda actioneaza in sens dublu: curatare si regenerare. Intr-un timp extrem de scurt.

  3. Slav Valeria spune:

    Apropo de gel bio, am gasit eu unul foarte tare de macese la Weleda. L-am cumparat din magazinul Napati acum doua saptamanai si de atunci nu ma mai pot dezlipi de el. Este super si are numai ingrediente naturale! Sunt extrem de incantata de el!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *