Despre cosmetice organice

Am incercat in ultima vreme

Balsam pentru parul uscat/deteriorat cu rosa mosqueta de la Aubrey -cand credeam ca am terminat-o cu balsamurile organice pentru par cel putin pentru moment pana scap de varfurile deteriorate si uscate, l-am gasit pe acesta. Ce consistenta ciudata au produsele Aubrey! Balsamul este sticlos si aerat ca o spuma insa hidrateaza fooooarte bine si nici nu l-am folosit pe post de tratament insa in indicatii este recomandat.
Deodorant roll on cu aloe vera de la Urtekramce sa zic, de mirosit nu miros insa de transpirat…. ei bine curg apele pe mine (uneori ma duc la baie si ma sterg cu putina hartie). Stiu ca procesul este natural dar tot incerc sa accept acest aspect mai putin placut la munca. Nu e deloc usor sa simti sudoarea prelingandu-se mai ales cand interactionezi cu alti oameni.

Crema hidratanta cu trandafiri de la Essential Care mi-a fost recomandata cu drag si ingredientele organice in proportie de 95% vorbesc de la sine si tocmai din aceasta cauza cred ca am fost putin dezamagita de puterea de hidratare. Ma asteptam la wow! insa am primit obisnuit. Preferata mea ramane crema hidratanta de zi de la Trevarno. Cred ca este o crema pentru ten mixt, gras sau normal destinata persoanelor pana in 30 de ani al caror ten nu are zone uscate.
Unt hidratant reparator cu miere si lapte pentru maini si corp de la Cuccio – este o combinatie de ingrediente naturale hranitoare si reparatoare si chimicale daunatoare. De ce il folosesc? Pentru ca este un tratament special care mentine hidratarea timp de 24 h sau, cel  putin asa se lauda. Nu se intampla exact ca-n poveste insa dintre toate unturile/lotiunile/cremele pentru corp sau maini  incercate pana acum o mentine cel mai mult si mainile mele au nevoie de asa ceva mai ales pe frig.
Ulei pentru ten Huile Botanique de la Cattier – expira luna asta si este inca bun, tocmai din aceasta cauza il testez si sunt foarte multumita. Avand in vedere ca hidratarea oferita de crema de la Essential Care nu este suficienta, aplic uleiul seara si dimineata in zonele mai uscate. Este un ulei pentru toate tipurile de ten si are o consistenta lichida nu vascoasa. Intra repede in piele pentru un ulei si am observat ca este bun pentru regenerarea pielii, tratarea iritatiilor, cicatrizare.
Contine: ulei de argan, ulei de bumbac, ulei de alune de padure, ulei de morcovi.

Related Posts

2 thoughts on “Am incercat in ultima vreme

  1. Special Koko spune:

    Pff, sry to hear that…I love Essential Care ♥

  2. Roxana spune:

    Nicio problemă, cred că nu mi s-a potrivit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *