CCA (Cosmetice cu Chimicale Analizate)

Giveaway 4 – crema de noapte regeneranta Cattier

Inainte cu cateva luni nu credeam in crema de noapte. Numai ca tenul meu s-a schimbat semnificativ. Nu stiu daca este din cauza frigului, a alimentatiei si a noptilor pierdute intr-un mediu destul de poluat, dar acum am un ten cu tendinte de uscare si descuamare in zona obrajilor.
Asa ca din cand in cand aplic o crema de noapte, Songe Fleuri de la Cattier.
Uleiul din seminte de coacaz negru si proteinele de grau ajuta la refacerea celulara, diminueaza ridurile fine si ajuta tenul obosit, stresat sa-si recapete elasticitatea si fermitatea. Combinatia de uleiuri de jojoba, floarea-soarelui si nuca de cocos cu unt de shea reechilibreaza nivelul de hidratare al oricarui tip de ten, inclusiv atopic/sensibil. Aplicati seara pe tenul curat cu miscari circulare pana la absortia completa. – descrierea oficiala 🙂
Ingrediente: apa, caprylic/ capryc trigliceride, ulei de floarea soarelui*, glicerina, alcool, cetyl alcool, extract de jojoba, unt de shea*, sodium benzoate, potassium sorbate, lecitina hidrogenata, ulei din seminte de coacaz negru*, parfum, benzyl alcool, guma xanthan, proteine de grau hidrolizat, vitamina E, acid lactic, limonene, linalool, citronellol, geraniol
*13.3% din ingrediente sunt provenite din culturi organice
98.2% din ingrediente sunt naturale
Voi folositi crema de noapte?

Related Posts

34 thoughts on “Giveaway 4 – crema de noapte regeneranta Cattier

  1. Dia spune:

    Hey!
    Particip si eu la acest giveaway. 🙂
    Nu folosesc o crema speciala de noapte, folosesc aceeasi crema pe care o detin, dimineata si seara. Sunt de parere ca nu exista diferente semnificative intre cremele de zi si de noapte, cea de noapte o gasesc ca fiind mai grasa si cam atat. Imi amintesc ca iarna trecuta mi s-a intamplat sa mi se usuce pielea pe obraji din cauza ca am stat in frig, ceea ce nu mi s-a mai intamplat niciodata pana acum si am fost surprinsa cand am realizat ca ma afectase ca niciodata. Mi-a fost teama sa nu se mai repete povestea si de data asta si am recurs la ajutorul cremelor. Din pacate, in comert, cele mai intalnite creme sunt cele compuse predominant din ingrediente chimice si nu prea putem avea siguranta ca fac bine tenului, mai ales pe termen lung. Cand citesc despre creme cu ingrediente predominant naturale imi creste interesul, iar crema Cattier cu siguranta este mult mai buna decat ce gasim la orice pas si mi-ar face mare placere sa o incerc.
    Te pup!

  2. Andrasescu-Scrieciu Adriana Camelia spune:

    Trebuie sa recunosc ca in ultima vreme sunt mai obosita si mai sar peste acest ritual desi pielea mea arata mult mai bine dupa ce o folosesc.

  3. Buna!
    Vreau si eu sa particip la acest giveaway. Eu folosesc crema de noapte, iar rezultatele chiar se vad dimineata. Imi place sa am pielea hidratata si crema de noapte face cel mai bine acest lucru!

  4. Ana Maria P. spune:

    De obicei evit sa aplic ziua o crema,pentru ca am tenul destul de gras.Dar seara aplic o crema normala.Daca o voi castiga,o voi oferi mamei mele,care sigur are mai mare nevoie de ea decat am eu.

  5. Deea spune:

    Ma inscriu si aici daca imi este permis 🙂 Nu am folosit niciodata crema de noapte si cred ca ar fi cazul.

  6. Sense spune:

    Buna!
    Si eu particip. Folosesc crema seara, dupa demachiere, insa nu o formula speciala de noapte. Am tenul destul de uscat in aceasta perioada si daca nu as folosi nimic mi s-ar exfolia teribil pielea.

  7. Pixxie spune:

    Eu sunt dependenta de crema de noapte, nu suport senzatia de “piele care tine”. Cred ca m-as potrivii cu aceasta crema 🙂

  8. claudia.i spune:

    Buna!Eu folosesc crema de noapte numai cand am pielea uscata sau cand imi amintesc:-)

  9. Diana spune:

    Eu nu am folosit niciodata crema de noapte. Citind la tine insa vad ca si eu patesc acelasi lucru – iarna asta am avut o mare problema cu descuamarea in zona obrajilor. De fapt, inca nu am scapat de problema decat temporar cu o crema sau alta. Tu ai reusit sa scapi de cojite cu aceasta crema?
    Am sa studiez problema cremelor de noapte :). Poate m-ar ajuta.

  10. Simona spune:

    De obicei seara am mai mult timp pentru mine, asa a ajuns crema de noapte micul meu rasfat zilnic 🙂

    1. Roxana spune:

      Simona, nu stiu din ce cauza, comentariile tale mi-au ajuns in spam.

  11. Roxana spune:

    Da, dar doar pentru 2-3 zile dupa care trebuie sa o reaplic. Dar frigul este un factor foarte important.

  12. Simona spune:

    Nu am folosit niciodata crema de noapte pentru ca am crezut ca este doar o chestie de marketing care sa ne faca sa cumparam 10 tipuri de produse chiar daca avem nevoie de 2-3.
    Dupa cum spuneai si tu, poate ca totusi avem nevoie de crema de noapte mai ales daca este naturala.
    De la frig probabil sau de la poluare sau cine mai stie de la ce (poate lipsa vitaminei A sau D) fac si eu cojite pe fata in anotimpul rece, mai ales in zona gurii si a nasului.
    Am aceeasi intrebare ca si Diana si as vrea sa fiu luata in calcul pentru concurs doar daca ne spui ca pe tine te-a ajutat crema in remedierea acestei probleme. In caz contrar le urez multa bafta fetelor! Nu as vrea sa am un produs si sa ma uit la el cand poate ar fi de ajutor altor persoane…

  13. Roxana spune:

    Tocmai ce i-am raspun Dianei. Pe mine ma ajuta si nu o aplic chiar in fiecare seara.

  14. Simona spune:

    Roxana, cred ca am postat in acelasi timp. Daca vedeam iti dai seama ca nu intrebam 🙂 In cazul asta sunt tare curioasa daca ma va ajuta si pe mine. Multumim de giveaway!

  15. Roxana spune:

    Da, sigur am postat in acelasi timp. Ma bucur ca nu iti doresti produsul doar de dragul de a il avea. Placerea este a mea.

  16. Denisa spune:

    Sincer pana cum nu mi-am gasit o crema de noapte potrivita pentru tenul meu si sa ma ajute.As fi foarte incantata sa incerc aceasta crema.
    Pupici:*

  17. maddailade spune:

    Si eu am probleme cu pielea uscata si descuamata mai ales in timul anotimpului rece, ias noaptea folosesc de cele mai multe ori aceiasi crema din timpul zilei.

  18. Giorgi5 spune:

    Eu nu folosesc crema de noapte, dar as putea sa incep cu aceasta crema.

  19. anca v spune:

    da,pana acum ceva timp foloseam o crema speciala de noapte insa de cand mi s-a terminat o folosesc pe cea de zi; nu pot spune ca sunt modificari vizibile a doua zi,insa macar nu se usuca pielea incat sa fie vizibil,;asa ca vreau sa particip una pt una speciala de noapte

  20. Ruxandra spune:

    Vreau si eu sa particip 🙂
    Vara nu simt nevoia unei creme, dar iarna da. Iar in aceasta iarna m-am rasfatat cu o crema de la Origins Night A Mins, despre care tot citit de bine. Imi place, e buna, dar nu o folosesc chiar in fiecare seara, pentru ca o alternez cu uleiuri vegetale.

  21. Simona spune:

    Roxana, poate din cauza blogului meu 🙂 Altfel nu am idee de ce 🙁

  22. Geo spune:

    Si eu vreau sa particip! Ingredientele suna tare bine. Eu folosesc acum o crema de noapte, tot regeneranta, de la Natura Siberica. Mi se pare foarte buna, am scris despre ea si pe blog, dar nu e destul de hidratanta, asa ca o combin sau alternez cu ulei de argan.

  23. Cristina P spune:

    Nu am folosit pana acum crema de noapte, dar cred ca ar fi cazul sa incep. Inca studiez piata… aceasta m-ar atrage

  24. Laura spune:

    Particip si eu:X folosesc aceeasi crema si pentru zi si pentru noapte..nu am dat importanta folosirii uneia diferite:*

  25. Andreea spune:

    Eu momentan folosesc aceeasi crema de zi si pentru noapte, cred ca nu am gasit inca una potrivita de noapte.

  26. Mad@ spune:

    Buna! Particip si eu! Adevarul este ca nu am prea folosit o crema speciala pentru noapte, am una care merge si dimineata si seara. Dar acuma in sezonul rece si schimbarile astea bruste de temperatura mi-au cam afectat pielea fetei si tind sa cred ca ar fi nevoie sa am mai mare grija. Numai ca nu stiu spre ce sa ma orientez sa stiu daca e buna si are efectele pe care mi le doresc. Deci, inca mai caut 🙂

  27. miha.ela spune:

    Eu folosesc crema de noapte cel putin o data pe saptamana, mai ales dupa ce-mi exfoliez pielea.

  28. roxana D spune:

    I’m in! Eu folosesc crema de noapte destul de regulat mai ales ca tot timpul am probleme cu descuamarea tenului in zona obrajilor.

  29. Dedeea spune:

    Ma inscriu si eu:)
    Folosesc crema de noapte destul de des.Depinde acuma de anumite zile:)) uneori aplic si o masca hidratanta si atunci nu mai simt nevoia .
    Totusi citeam pe un blog cum ca..nu ar fi bine sa aplicam seara crema..ar trebui sa lasam tenul sa respire:-?Ar fi mai benefic.Chiar nu stiu ce sa cred

  30. A.M. spune:

    as vrea si eu sa particip…
    am folosit o singura crema de noapte. dupa ce s-a terminat, am folosit-o pe cea de zi si seara.
    multumim pentru giveaway!

  31. Angel spune:

    In loc de crema de noapte folosesc ulei de avocado(o noapte da, una nu).
    Crema aceasta de la Cattier mi-ar placea pentru mama, ea nu s-a impacat cu uleiurile simple. Nu-i place senzatia de uleios si si-ar dori o crema din ingrediente bune(fara chimicale). Ar fi bucuroasa daca ar primi-o cadou.

  32. Betty Reviews spune:

    Noaptea folosesc ulei sau o crema mai grasa, mi-ar placea sa incerc crema de la Cattier.

  33. mada spune:

    eu folosesc crema de noapte doar din cand in cand … uneori imi mai las si fata sa respire … nu prea am incercat creme organice pana acum si m-ar interesa acest produs…

Comments are closed.