Cum sa ....?

Cum se fac bucle cu placa?

Cateva reguli generale:
1. Iti trebuie o placa cu marginile usor rotunjite altfel buclele vor avea aspect de creponat. Materialul cel mai bun este ceramica si va recomand cu caldura placeile cu tehnologie cu ioni deoarece protejeaza firul de par, il pastreaza hidratat si ii ofera stralucire. Eu am de 5 ani si sunt mai mult decat multumita de ea. Modelul: Braun Satinliner ion-shine.
2. In loc de spray prntru protectie termica folositi un balsam leave in de calitate. Avantajele sunt ca acesta hraneste, nu incarca si nu imbacseste firul de par.
3. Parul trebuie lucrat pe suvite in functie de dimensiunea buclelor dorite.
4. Se rasuceste suvita de par incepand de la baza catre varf pe una dintre partile placii, se inchide si se strange bine. Se trage usor de placa rasucind-o spre exterior pana la varful suvitei ca aici. Daca dau drumul la varfuri prea repede intotdeauna arata de parca le-as fi calcat cu fierul. Placa se tine la orizontala daca va doriti bucle perfecte/clasice, avem aici cel mai bun exemplu.

Related Posts

2 thoughts on “Cum se fac bucle cu placa?

  1. Alina Tupcil spune:

    Buna. Vreau sa te intreb despre balsamul leave-in chiar e mai bun decat spray-urile de protectie termica? Protejeaza mai bine balsamul leave-in decat produsele de protectie termica? Mersi

  2. Roxana spune:

    Da, protejeaza fara sa incarce parul. Am avut mai multe spray-uri de protectie termica dar cel mai bine m-am inteles cu balsamul leave in.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *