Despre cosmetice organice

Rutina mea de ingrijire iarna

Acum vreo 3 saptamani am observat ca petele uscate de pe obrajii mei nu mai dispareau. Asa ca am facut o vizita la cosmeticiana si mi-a aplicat un tratament intensiv de hidratare cu produse Academie pe baza de uleiuri esentiale. Am citit inainte ingredientele si mi-am ales produsele cele mai curate.
La o saptamana dupa tratament a revenit problema. Iar problema devenea urata dupa vreo doua ore cu fond de ten cand imi ieseau in evidenta petele.  Asa ca mi-am schimbat rutina de ingrijire. Mai ales ca am schimbat si prefixul de curand cred ca e normal sa schimb anumite produsele folosite cu unele mai puternice.
Ma curat pentru prima data cu lapte demachiant – in loc de solutie micelara- si vreau sa spun ca l-am gasit pe cel perfect. Nu lasa absolut niciun strat de grasime pe fata. O lasa doar curata.
Dupa curatare aplic in zonele uscate un ser hidratant iar la sfarsit o crema hidratanta.
Seara ma dau doar cu putin ulei de migdale in zonele uscate, in rest imi las tenul-curatat- sa respire.
Produse folosite: ser Little Miracle de la Balm Balm, lapte demachiant Caresse d’Herboriste, crema hidratanta cu ulei de masline Bioselect, ulei de migdale. Crema mi-a provocat o usoara iritatie a pielii in prima saptamana de folosire dupa care am renuntat cateva zile la ea, iar acum ma inteleg foarte bine cu textura sa si tenul meu pare fericit.
PS – de luni o sa trimitem cu Posta.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *