Despre cosmetice organice

Produse incercate in ultima luna

Cum nu prea am mai apucat sa scriu despre produsele incercate m-am gandit sa le adun acum pe toate. Si o sa incerc cu punctaje.
Yes to Carrots balsam pentru par. Am un singur minus in ceea ce priveste produsul: mirosul. Sunt sigura ca au  exagerat cu parfumul si nu este unul obtinut din uleiuri esentiale, il recunosc cu usurinta. Are o consistenta mai degraba lichida de aceea e nevoie de o cantitate mai mare de produs decat cu un alt balsam organic, insa pretul este foarte bun raportat la cantitatea de produs, 41 lei pentru 500 ml. Lasa parul moale, stralucitor, usor de aranjat, hidratat. Toate astea depind, asa cum am mai spus, si de modalitatea de clatire, uscare, coafare. Il gasiti la Sephora. Nota 8.
PS – le-as mai scadea un punct pentru incercarile brand-ului de a parea organic, cand de fapt nu este altceva decat un brand care foloseste multe ingrediente naturale bune, dar si suficiente ingrediente de evitat. Dar nu in balsamul de par.
Ingrediente INCI: Water (Aqua), Dead Sea Water (Maris Aqua), Silt (Maris Limus), Magnesium Chloride, Chamomila Recutita (Chamomile) Extract, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Oil, Olea Europaea (Olive) Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Calendula Officinalis Oil, Daucus Carota (Carrot) Seed Oil, Daucus Carota (Carrot) Juice, Cucurbita Pepo (Pumpkin) Juice, Ipomoera Batatas (Sweet Potato) Extract, Cucumis Melo (Melon) Extract, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Fruit Extract, Honey (Mel) Extract, Fragrance (Parfum), Dimethicone, Triticum Vulgare (Wheat Germ) Oil, Imidazolidinyl Urea, Cetrimonium Chloride, Punica Granatum (Pomegranate) Peel Extract.
Cattier balsam de buze cu unt de mango salbatic. In sfarsit am un balsam de buze organic sub forma de stick. Trebuie sa recunosc ca am renuntat la Balm deoarece batonul de la Cattier este mult mai usor de folosit. Miroase a miere si a unt de cacao, nu lasa buzele lucioase, protejeaza cateva ore, poate fi folosit pe sub ruj. Plus un procent foarte mare de ingrediente provenite din culturi biologice, pretul scazut in comparatie cu alte produse similare de pe piata, 14 lei, ma fac sa ii dau 10.  Nu mai pot sa plec de acasa fara el.
Uleiul de migdale. L-am mai folosit sporadic in trecut simplu sau in masti. Ma dau doar seara cu el si numai pe tenul umed, altfel mi se pare ca nu intra bine in piele. Cel mai imporatant efect observat: calmarea tenului. Avand piele mixta nu pot spune ca imi vine sa il folosesc in fiecare zi, fata ramane destul de grasa pentru gusturile mele.

Related Posts

9 thoughts on “Produse incercate in ultima luna

  1. Jurnal Bio spune:

    Cum incearca Yes to Carrots balsam pentru par sa para organic? Are vreo certificare?

  2. Roxana spune:

    Nu are nicio certificare, doar ingrediente organice sau cel putin asa spun ei.

  3. S spune:

    eu l-am cumparat de la jysk cu 9.99 lei 🙂 iar pe cel de tomatos cu 5.99

  4. daniela spune:

    La magazinele JYSK exista produsele YES la jumatate de pret !!
    Initial m-au incantat samponul si balsamul dar dupa vreo 2 saptamani am observat ca parul meu si-a pierdut luciul si elasticitatea de la ele.

  5. Roxana spune:

    Nu auzisem de magazinele astea pana acum. Au si in Bucuresti?
    Daniela, nu stiu ce sa zic despre luciu pentru ca eu imi adaug la fiecare spalare cateva picaturi de ulei de avocado in balsam. Si uleiul de avocado il face stralucitor.

  6. S spune:

    trebuie sa fie.magazinele jysk se gasesc in lantul de magazine real.jysk este un magazin cu decoratiuni interioare,gen ikea.eu ii spun mini ikea :))

    1. Roxana spune:

      Indiciul castigator: Real. Nu am in zona Real, nu mi-am facut niciodata cumparaturile acolo, dar o sa incerc.

  7. daniela spune:

    Magazinele JYSK au de fapt mobila, farfurii, diverse decoratiuni interioare si pe undeva o sa gasesti si un stand de cosmetice. Eu sunt din Costanta si aici magazinele JYSK aveau reduceri (ieri de exemplu) si aceste cosmetice YES aveau sampoanele reduse – adica sampnul de la 18 lei era 9 lei.
    Mersi pentru pontul cu ulei de avocado – o sa il incerc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *