Cosmetice preparate acasa

Scrub anticelulitic la indemana oricui

  • zat de cafea
  • miere
  • zahar brun (doar din asta am in casa)
  • ulei (la alegere: masline, avocado, macadamia, etc)

Se amesteca ingredientele, zatul de cafea trebuie sa fie uscat sau aproape uscat, se aplica energic pe pielea uscata si se clateste.
Nu l-am mai folosit pana acum, dar am citit mai multe pareri pozitive despre folosirea zatului de cafea in combaterea celulitei.
Nota: imagine preluata de pe caffesociety.co.uk

Related Posts

12 thoughts on “Scrub anticelulitic la indemana oricui

  1. Ariana spune:

    M’am facut eu cu cafea macinata si ulei de masline si vreau sa spun cand sa ma clatesc nu se mai ducea de pe piele…pielea ramanand maronie:( O sa raman la zahar si ulei de masline pt scrub

  2. Roxana spune:

    Nu stiu explicatia in termeni stiintifici insa prin fierbere cafeaua isi pierde culoarea sau mai bine zis puterea de a colora. Este o mare diferenta intre zat si cafeaua macinata, reteta mea este cu zat si este incercata. Nu am avut problema asta, nici pe departe.

  3. Ariana spune:

    😀 ok e posibil sa o fi facut eu lata:)) Am sa ma mai risc o data si cu zat de cafea;) Te pup

  4. Roxana spune:

    Incearca cu incredere. Daca iti faci si masaj cu o manusa sau un burete special, o sa ti se inroseasca pielea, la fel ca la aplicarea unui gel anticelulitic cu efect termic (parca asa se cheama, nu sunt specialista).

  5. suna foarte bine!!
    sunt curioasa unde gasim ulei de macadamia si la ce pret?

  6. Gabitza spune:

    Reteta se poate simplifica pana la: zat si ulei de masline, pentru ca nu toate ingredientele sunt la indemana tuturor. Eu asa imi fac de mult si se duce usor la spalat, iar pielea ramane fina si hidratata. E super! Spor la treaba!

  7. Roxana spune:

    Eu am miere intotdeauna in casa. la fel si zahar brun. Doar cu ulei de masline nu imi place mirosul.

  8. crosetutza spune:

    Vreau sa va intreb daca faci o cantitate mai mare, ca de exemplu 250g, pe care il pui intr-un recipient steril, mai poate fi utilizat si alta data sau exista posibilitatea sa se strice?
    Va multumesc!

  9. Roxana spune:

    Nu are de ce sa se strice, zaharul are rol conservant. Zaharul este astfel folosit la scara larga in productia alimentelor de tot felul.

  10. Matt spune:

    Can you please attribute Caffe Society for the ground coffee image with a follow link to http://www.caffesociety.co.uk.
    It is a copyrighted image that has been used without permission, permission will be granted for said attribution.
    Thanks
    Matt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *