Produse de machiaj ne-organice

Flormar – oja, rujuri si farduri

Sa incepem cu preferatele mele, rujurile. Culori puternice,  indraznete, multe nuante de rosu. Eu am 521, un roz neon mat, usor de pitzi, dar depinde ce machiaj aplici pe restul fetei si 505, un rosu clasic, cu tonuri de albastru, potrivit oricarei nuante de ten. Rozul nu ma prinde inca, cred ca merge f bine pe un ten bronzat. Este mult mai intens decat in poza, dar nu ma pricep asa de bine la fotografii.

Ruj Flormar nr 521

Ruj Flormar nr 521


– rezistente, cremoase, pigmentate, raport pret/calitate excelent, usuca putin buzele.
– rezista impecabil 4-5 ore chiar daca mananci sau bei.
– se demachiaza foarte greu, intra pigmenul in buze
– pret: intre 13-17 lei
Fardurile sunt primele care nu au plecat la plimbare si nu s-au ghemuit in pliul pleopelor mele fara ajutorul primerului, doar cu o portie generoasa de pudra minerala stralucitoare de la id minerals.
– sunt pigmentate, insa aplicate cu pensulele lor se pierde o cantitate foarte mare de fard
– cu pensula usor udata (cu o pulverizare de apa termala) se aplica mult mai bine, sunt intense. Am descoperit din intamplare acest truc cand incercam sa-mi trasez o linie gen tus cu nuanta 3 (mult mai frumoasa in realitate, un mov/maro mealizat) cu un betisor de urechi din care tot ieseau pufi. Asa ca am luat unul nou, l-am umezit cu limba si voila! am reusit.
Farduri Flormar

Farduri Flormar


Farduri Flormar

Farduri Flormar


Farduri Flormar

Farduri Flormar


Oja. O multime de culori, nuante si nuante, o lume a ojelor. Eu mi-m luat una, un rosu portocaliu in sticla. Pe unghii aceeasi nuanta, dar transparenta, fara viata. O oja ca oricare alta, nu ceva care sa-ti ramana pe retina, nimic flashy, nimic indraznet. Diferenta dintre OPI si Flormar: OPI este Corina, Flormar este Andreea Banica. No ofense, doar diferenta dintre cineva care impune stilul si cineva care-l copiaza fara sa-l inteleaga.
– sare la fel de repede ca orice alta oja daca faci diverse (spalata, frecat, etc)
– se usuca in totalitate (=adica atunci cand iti poti folosi mainile fara grija) in vreo ora
– pentru ca am avut treaba la vreo doua ore dupa ce am aplicat-o si nu aveam lac protector a sarit si s-a ciobit
Nota: stiu ca sunt pline de chimicale, tocmai din cauza asta le folosesc foarte rar.
Unde le gasiti: la standurile Flormar, gasiti o lista completa aici sau in Sir.

Related Posts

33 thoughts on “Flormar – oja, rujuri si farduri

  1. n-am avut decat oja de la flormar si sunt de acord cu concluzia ta: e o copiuta mediocra, poate satisface la o adica un color craving dar nu are nimic extraordinar. nu stiu daca stau chiar asa de rau la capitolul chimicale totusi, mi se pare ca pe sticluta scria ca nu contine toluen si formaldehida (daca-mi amintesc bine).
    partea cu fardurile nu mi-a sunat rau deloc, ma bucur sa citesc si reviewuri despre marci ieftine si care se gasesc usor in ro. netul geme de swatchuri nyx sau mac dar de-alde flormar sunt mai putin documentate, uneori pe nedrept. incerc sa-mi fac si eu curaj zilele astea sa scriu despre niste farduri golden rose care m-au surprins placut.

  2. Roxana spune:

    Nu m-am referit neaparat la oja, ci la produse in general. Nu sunt bio, nici pe departe.

  3. clara spune:

    dar cine le produce ?
    am vazut ca sunt doar in cateva magazine distribuite, eu din vl??, m-ar interesa oja..

    1. Roxana spune:

      Flormar Cosmetics, o firma turceasca. Dar nu stiu la ce te ajuta informatia aceasta. Daca esti din Valcea nu prea ai alternative de achizitionare, poate doar din Bucuresti.

  4. alina spune:

    spune-mi te rog ce numar/nume e quad-ul cu farduri–sunt absolut superbe–mai ales nuanta #3.

    1. Roxana spune:

      Nuanta 3 face parte dintr-un fard cu patru culori, numarul este 402., nuanta 1 este 010, iar la 2 nu mai vad numarul.

  5. Iulia spune:

    Foarte frumos quad-ul 🙂

  6. Roxana spune:

    Multumesc, nu stiu ce este ala, dar imi imaginez ca fardurile alea insirate pe mana. :))) Sunt novice intr-ale machiajului.

  7. natty spune:

    Quad – vine de la “patru” – o trusa cu patru culori
    este si in romaneste cuvantul cuadruplu de exemplu:)
    Mie imi plac culorile 1 si 2, iar despre flormar – e ok, preturi bune, calitate medie (in functie de produs)

  8. Gaby spune:

    Mdea… Roxana, eşti indirect responsabilă de faptul că mi-am luat un ruj de la ei, deşi cu o oră înainte mă lăudam la BF că nu-mi mai iau anul ăsta nimic de machiaj. Dacă nu citeam la tine nu m-aş fi dus anul acesta la standul Flormar 🙂

  9. Roxana spune:

    Am fost in vacanta. Si iti pare rau? Eu mi-as mai lua o nuanta pe care am descoperit-o la o prietena, un coral neon, se pare ca e nou. Dar merge numai pe pielea bronzata.

  10. blazenetwork spune:

    A aparut oja care-si modifica culoarea la soare.Aici:
    http://www.oja-blaze.ro

  11. mascha spune:

    Sunt multumita de lacurile Farmec, rezista bine mai multe zile.

  12. Roxana spune:

    Si Farmec si Flormar au lacuri bune, rezistente. Dar la capitolul culori nu se compara cu ojele de top ca OPI, Essie, etc.

  13. delia spune:

    buna fetelor! Eu mi-am cumparat oja supershine de la Flormar si sunt foarte multumita de ea! Este una din cele mai bune oje folosite de mine si credeti-ma ca am experienta.Se apropie foarte mult de oja Peggy Sage. Iar cat despre culoare recunosc mi-am modificat-o sigurica, am amestecat din doua sticlute pt ca nuanta era mult prea stridenta pentru gustul meu(un portocaliu corai)

  14. Roxana spune:

    Cu top coat-ul potrivit, toate ojele sunt cam la fel. Dar eu tot nu am gasit la Flormar culori dense asa cum imi doresc.

  15. caty spune:

    imi plce f mult rujul si eu vreau!:x:x:x:x=))

  16. Roxana spune:

    Da, dar sa stii ca iarna nu arata chiar asa de bine daca nu esti usor bronzata. Si cum eu nu sunt de acord cu solarul astept vara pentru asta.

  17. dfg spune:

    si eu vreau daka ii pe gratis id meu katika_denisa :D:D:D:P:P:P

  18. Roxana spune:

    Nu dau rujuri Flormar, doar am scris despre ele.

  19. Miss spune:

    In primul rand, rujul 521 nu usuca buzele caci face prte din gama foarte hidratanta. cat despre oja incearca s-o folosesti cu baza si lac de uscare rapida si stralucire din aceeasi gama Flormar si iti vei schimba parerea.

  20. Roxana spune:

    Poate ca ti nu iti usuca buzele, dar 521 exact asta faca dupa cateva ore. Cel rosu este intr-adevar hidratant. Nu imi plac culorile de la ei, am mai tot incercat si nimic din ce mi-a placut in sticluta nu mi-a placut si pe unghie.

  21. miss spune:

    incearca le pe unghii inainte sa le cumperi. lumina de la standuri e inselatoare. eu am o gramada de culori de la ei si imi tin pe unghii o saptamana fara sa mi sara. esti prima care o aud sa se planga de rujul roz. face parte din aceeasi gama cu cel rosu! si crede ma! cunosc produsele foarte bine!

  22. Roxana spune:

    am si eu o curiozitate de unde se pot procura aceste produse adik in ce hipermarket se gasesc???

  23. Roxana spune:

    Au standuri in Mall Plaza in fata la Gima, Auchan Titan, Auchan Militari, etc. Gasesti o lista completa in link-ul din articol.

  24. Anonim spune:

    La ce pret ajung ojele de la aceasta firma?Raspunde-mi cat mai rapid te rog

  25. andi spune:

    buna..as vrea si eu sa`mi comand rujul ala roz 521..unde pot sa`l comand???

  26. Roxana spune:

    Nu le vand eu, le gasesti unde am spus in articol si in comentarii, vezi mai sus.

  27. Emilia Neagu spune:

    Produsele flormar sunt expirate !!! Mi-am cumparat eu un fond de ten de la ei crezand ca e bun…dar mi am dat pe fata cu el, si m-am iritat groaznic..ca sa descopar ca pe produsul in sine scria ca expira in 2007..iar pe eticheta in 2014. Nu asa se fac afacerile ! Iar toate ojele lor ingalbenesc unghia, chiar daca fetele care vand acolo iti recomanda tratamente, le recomanda special pt. asta…si in plus sa scoata firma profit si de pe vanzarea lor. Aveti grija ce produse folositi pentru pielea voastra !

  28. Roxana spune:

    Nu cred ca toate produsele lor sunt expirate doar pentru ca fondul de ten cumparat de tine era. Am si farduri de lei si imi plac mult, ojele deloc, depinde de produs, eu nu generalizez pornind de la o experienta sau de la un produs, sfideaza logica.

  29. patty spune:

    Fetelor, eu am numai nuante dense la ojele Flormar si m-au lasat sa incerc la stand ( dar nu pe toata unghia, vroiam sa verific eu consistenta pe un varf de unghie )…trebuie sa le intrebati pe ele fiindca sigur stiu care se aplica intr-un strat si acopera…eu din Baneasa si AFI am luat mereu si fetele sunt dragute. Din ce am citit pe ambalaj la fond de ten, contine extracte din plante si cred ca e bun la cum se intindea pe brat ( nu am inca ) dar ma indoiesc ca ar vinde ceva expirat, ar risca amenzi si plangeri la OPC. Poate doar firmele de piata si metrou gen ruby rose sau golden rose sa aibe ceva expirat ….in orice caz, de acum inainte eu verific eticheta ca sa stiu sigur ce cumpar….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *