Despre cosmetice organice

10 Cosmetice Recomandate

toporasiAm primit leapsa de la Ruxi si fiind vorba doar de 10 cosmetice recomandate, am zis ca pot s-o duc la capat.
Mai ales ca pe 5 le alesesm deja intr-un post anterior, dar mai schimb putin ordinea de prezentare:
1. Solutie micelara demachianta cu aloe vera si trandafir de la Cattier
2. Crema de zi cu SPF 15 Trevarno. Pentru ca soarele este unul din cei mai mari dusmani ai tenului, unul dintre cei trei mari factori de imbatranire prematura, crema cu SPF este obligatorie.
3. Mineral Veil de la i.d. minerals – o pudra stralucitoare pe care am folosit-o ca baza de machiaj pentru pleoape, iluminator pentru pometi si ochi, tusa finala de machiaj, pudra pentru toata fata.

4. Balm Balm cu muscata trandafirie – e un produs multifunctional, cu rol cosmetic, dar si terapeutic. Poate fi folosit pe buze, in jurul ochilor, pe toata fata, maini, picioare, petru eczeme, mici zgarieturi,……….
5. Uleiul de avocado – pentru cuticule si par
6. Fardul de obraz mineral de la Aubrey Organics, culoarea Starlight Pink. Daca cineva vrea sa arate sarutata de soare pe bune, dar cu o tusa de roze pal, sa-si procure fardul asta. Nici asta nu se gaseste in Romania.
7. Rimel 2000 Calorii de la Max Factor, cel mai bun raport pret/calitate pentru un rimel
8. Balsam leave in de la KMS California. Nu se mai gaseste in Romania, dar a fost cel mai bun balsam pe care l-am avut. Iar balsamul leave in este cea mai buna protectie pentru par atunci cand folosim placa sau alta sursa de caldura puternica.
9. Spray-ul pentru par Solar Sublime, de la L’Oreal Profesionnel (na!, ca-mi place ceva de la L’Oreal)
10. Crema pentru mani Cattier. Are miros racoritor de menta, intra repede, nu imi lasa mainile grase si nu pot sa traiesc fara ea.
Sunt curioasa sa vad cat mai multe recomandari, asa ca dau leapsa asta tuturor cititoarelor mele, Irinei (stiu ca este pretentioasa) si Tatianei (nu ne-ai spus nimic legat de preferintele tale de beauty).
11. PS- mi-am adus aminte de sapunurile Lois si de cel cu iasomie despre care am scris recent.

Related Posts

15 thoughts on “10 Cosmetice Recomandate

  1. Oana spune:

    Recomand: apa termala La Roche Posay, crema de zi Hydralegere cu SPF 15 tot de La Roche Posay, Balm Balm cu muscata pentru buze, crema pentru corp Vichy, uleiul de jojoba, blush-ul Orgasm de la Nars.

  2. Epurica spune:

    Roxana, poti sa-mi spui mai multe despre crema de la Trevano? Sunt in cautarea unei creme hidratante si tenul meu e asa de capricios in ultima vreme ca nici nu mai stiu din ce motive se revolta, asa ca ma gandeam sa incerc si ceva organic.
    Merci

  3. Alexandra spune:

    buna, ai putea sa scrii mai multe despre crema Trevano, dupa cum cere si Epurica? te rugam. Eu am tenul gras dar cu nevoie de hidratare si filtru UV si as vrea sa aflu mai multe despre crema asta. Suna interesant.

  4. Roxana spune:

    Intra foarte repede in piele, nu are nicio “prostioara” prin ea, este buna pentru toate tipurile de ten, in afara de cel foarte uscat. Toate fetele care au incercat-o au devenit fani, iar fostul meu iubit mi-a furat-o pe motiv ca-i calmeaza pielea iritata dupa ras si nu iese din piele cand transpira (si barbatii au problemele lor), desi borcanelul este un roz magenta. Lista completa de ingrediente o gasiti pe site. Are o textura bogata si apoasa in acelasi timp, prima data mi s-a parut un pic grasa, dar pielea o absoarbe foarte usor.
    Una ditre prietenele mele care o foloseste are probleme cu acneea mi-a zis ca se intelege mai bine cu ea decat cu cele specifice.
    Este foarte buna ca baza pentru fondul de ten mineral, nu ma tine fata.

  5. tatiana spune:

    Mi-ai dat leapsa m-am conformat si am raspuns comentariului tau, desi nu sunt experta in domeniu fiindca ma machiez rar si recunosc ca nu prea acod o mare importanta renului meu, desi ar trebui! Sper sa nasti in mine dorinta de a fi mai atenta cu pielea mea! Mersi pentru informatii!:))

    1. Roxana spune:

      Nici eu nu ma machiez des, dar nu neaparat asta este important. In ceea ce priveste ingrijirea tenului am scris despre cei mai importanti pasi pentru mine: curatare, hidratare interna, SPF si exfoliere.

  6. tatiana spune:

    Oricum esti foarte aplicata. De admirat!:)))

  7. anca spune:

    eu sunt foarte multumita de cremele TREVARNO (crema hidratanta si crema de ochi).mentionez ca am un ten mixt si usor acneic si le folosesc ca baza de machiaj ptr. machiajul mineral.o crema foarte buna ptr.tenul mixt si excelenta ca baza de machiaj este CREMA HIDRATANTA CU TRANDAFIRI de la ESSENTIAL CARE.

  8. Oanna spune:

    Felicitari pentru blog! M-am hotarat sa comentez pentru ca tocmai mi-am cumparat solutia micelara cu aloe si trandafir care este minunata. Nu ma ustura ochii, nu ma mananca pielea de la ea, demachiaza la fel de bine ca Bioderma, deci indeplineste toate cerintele pe care le cautam la o apa demachianta care sa inlocuiasca Sensibio H2O. Poate o sa incerc si niste creme recomandate de tine pe viitor, si de fata, si de maini, dar deocamdata ma bucur de solutia micelara.

  9. Roxana spune:

    Da, da, da, asa este. Ma bucur tare mult ca-ti place, nu prea mai am cunostinte sau cliente care sa cunoasca lotiunea micelara ca solutie de demachiere, le-ar usura viata asa de mult. :))))

  10. Diana Manea spune:

    Buna,
    Acum acum am descoperit si blogul tau… si daca tot am nimerit la o postare despre cosmetice trebuie sa-ti spun ca sunt super incantata de demachiantul si crema de fata de la Aubrey pentru ten sensibil. Si tenul meu este mixt si uneori cu acnee, iar dupa ce ma demachiam pielea ramanea uscata iar acum e super ok. Si cu crema la fel, dar trebuie sa recunosc ca m-ai facut curioasa cu crema de la Trevano. Data viitoare poate o incerc si pe ea 🙂
    Cat despre aftershave-ul (Aubrey) miroase absolut divin, eu il luasem pentru tata dar sigur il trec si pe prietenul meu pe el…:)
    Am scris mult dar tot mai am o intrebare…Aubrey au si o gama pentru machiaj, am vazut ca ai mentionat fardul de obraz. Si de unde pot sa le iau?

  11. Roxana spune:

    Ma bucur ca iti merg bine produsele Aubrey. Citisem si la ei pe site ca produsele pt ten sensibil sunt bune si pentru cel cu acnee.
    Deocamdata nu aducem gama de machiaj de la Aubrey, eu imi comand produse cand iau marfa, dar asta se intampla rar.

  12. Cristina spune:

    Buna!
    M-ar tenta samponul pentru par gras de la Cattier.Ati auzit pareri bune cumva?
    Stiu ca depinde de parul fiecaruia,dar as vrea sa stiu opinii.

  13. Andreia spune:

    Hei,
    Vazand ca iti place Mineral Veil de la i.d. minerals iti recomand si produsele minerale Bella Pierre; sunt 100% naturale si foarte bune :).de cand le-am descoperit nu ma pot desparti de ele 🙂
    Mult succes

  14. Roxana spune:

    O sa le incerc. Chiar sunt in cautarea unor noi produse minerale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *