Biobeauty

Impresii de la targ si catigatoarele concursului

Am participat la Festivalul pentru Trup si Suflet de la Sala Palatului. Cu siguranta am avut asteptari mai mari sau doar diferite pentru ca sunt dezamagita.
eu cu Adina– am fost intrebata daca am ulei de “aragan”. Nu e nicio problema sa nu stii ceva, insa persoanele care au intrebat erau foarte convinse ca este bun. Cum sa fie ceva bun pentru tine cand nici macar nu stii ce este? Auzim ceva pe la varful urechilor, bagam altceva pe-aproape in tartacuta si vrem sa gasim a opta minune a lumii. Daca s-ar putea, gratis.
– romanilor le place sa manance in primul rand, nu conteaza ce. Era o domnisoara unguroaica acolo cu dulciuri 100% naturale si fara zahar: din fructe uscate, miere si ce mai zicea ea. Imi pare rau ca nu am o poza, culorile erau “flashy/disco anii ’80”, nu mi-au inspirat altceva decat super coloranti. Puteti sa ma contraziceti, daca gresesc. Nesimtit de scumpe.
– in al doilea rand difera de la caz la caz
in vizita la Styx
– niciun organizator de targuri nu se gandeste la un concept in jurul caruia sa organizeze targul. Asta a avut o serie de conferinte/workshop-uri, dar nimic interactiv. Cel putin in Bucuresti. Si niciun organizator nu-si selecteaza participantii. Nu este primul targ care ofera o alternativa de viata sanatoasa unde produsele colcaie de conservanti, coloranti sintetici, orice numai sanatos nu. Stiu, trebuie sa ne vindem marfa in primul rand, dar nu ar strica sa mai fim si onesti.
In poza sunt in vizita la standul Styx (asa sunt eu mai prietenoasa), poze de la standul Biobeauty inca nu am, sper sa intru repede in posesia lor
Acum articolele participante la concurs si castigatoarele:
Irina –Beauty pentru mame ramase in urma. Cosmeticele naturale
ManieO lume plina de optiuni -premiul tau este un gel de drenaj si un gloss bio de la Cattier (oricum vroiam sa-ti dau unul sa-l incerci, sa-mi spui parerea ta daca merita sa le aduc, asa ca am impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura :)) )
Katynel –Frumusetea organica e pentru suflet
Epurica Cosmetice organice/naturale/bio – al treilea premiu ar fi trebuit sa fie niste sapunuri naturale romanesti, o gama noua la biobeauty.ro. Din pacate nu am ajuns la nicio intelegere, insa iti ofer un gel de dus exfoliant Cattier si un sapun Trevarno. E ok?
Sfaturile Bunicii – Alternative naturale
DiAnaisProduse bio/organice – ce am invatat – Locul 1, mi-a placut mai ales faptul ca a vorbit in general si a tras concluzii
Camelcutza – Primul pas spre natural/bio/organic
Diana Despre cosmetice organice – am suplimentat premiile cu lapte de corp cu fructe Cattier si un balsam de buze fara parfum de la Balm Balm,
Viorica – Organic sau nu? Din pacate nu e respectata regula link-ului catre situl biobeauty, asa ca nu o sa-l iau in considerare in alegerea mea.
Daca vi se par nederepte alegerile, va rog sa-mi comunicati.

Related Posts

37 thoughts on “Impresii de la targ si catigatoarele concursului

  1. Epurica spune:

    Wow, nu ma asteptam sa castig ceva, insa premiul e mai mult decat binevenit! 🙂 Iti foarte multumesc! (o sa mai revin cu vreo 1-2 articole pe tema bio/natural pentru ca tocmai am intrat in posesia unor unturi nerafinate de shea si de cacao, si un ulei de jojoba si tocmai mi-am preparat niste cremute 😀 )
    Inca odata, multumesc! Pentru detalii “logistice”, adresa mea e epurik at gmail com

  2. Diana spune:

    Vaaaii, nu pot sa cred ! E prima oara in viata mea cand castig ceva ! Ce ma bucur !!! Iupiii, iei ! :)) Ce draguta esti ca m-ai ales si pe mine. Si cum intru in posesia premiului? 😀

  3. Roxana spune:

    @ Diana, am adresa ta de mail de la comentarii. O sa fiu plecata acasa intr-o mini vacanta de Paste, asa ca vorbim cand ma intorc pentru a stabili detaliile intalnirii. Vreau sa livrez premiile personal.

  4. Diana spune:

    wow…iti multumesc tare mult.:)ce surpriza faina! si cand ma gandesc ca am scris articolul pe ultima suta de metri! 🙂
    Felicitari si celorlalte fete!
    P.S. ce e acela gel de drenaj?

  5. Roxana spune:

    Un gel anticelulitic mai putin concentrat care subtiaza.

  6. Gaby spune:

    ioi!!! Mulţumesc frumos pentru premiu!!! 🙂
    Felicitări tuturor participantelor, le-am citit articolele cu plăcere şi felicitări câştigătoarelor!
    DiAnais a câştigat prin tragere la sorţi şi de Crăciun premiul de la mine, eu propun să o gâdilăm până ne zice numerele câştigătoare la loto 🙂

  7. Epurica spune:

    Roxana…mi-ai dat o idee:) Ce-ar fi sa facem o intalnire mai mare intre blogerii (ma rog, blogeritele) de beauty si nu numai? Cred ca ar fi interesant sa ne cunoastem intre noi…

  8. Diana spune:

    Scumpo, mi-ar face mare placere dar eu sunt in Oradea. 🙂 Nu stiu cum am putea sa ne intalnim, e cam departe de Bucuresti. 🙂

  9. Roxana spune:

    Am inteles. Atunci te rog sa-mi trimiti adresa pe mail si o sa-ti pun premiul la Posta, ca oricum mai am de pus premii pentru un alt concurs sponsorizat de biobeauty.

  10. Roxana spune:

    M-am gandit de mult la o intalnire, dar am zis sa se faca mai frumos afara, sa mergem intr-un loc verde (cum altfel) si linistit gen Green Tea sau Verde Cafe, care au niste gradini foarte frumoase.

  11. Epurica spune:

    Pai pana ne organizam noi se face si cald afara 🙂

  12. Roxana spune:

    Corect, dar premiul trebuie sa ti-l dau inainte.

  13. Epurica spune:

    Desigur 🙂 Daca doresti, ai putea scrie o postare pe tema intalnirii, postare care sa circule pe blogurile doritoarelor sa putem face si o lista. Eventual cu propunerea unei locatii si a unei date sa-si poata spune fiecare parerea…

  14. Roxana spune:

    Asta cu fiecare sa-si spuna parerea despre o locatie, o sa fie cate bordeie, atatea obiceiuri. Mai bine propunem trei locatii, votam, stabilim o data si dupa ne hotaram asupra orei. Eu iti ziceam de locatiile respective pentru ca au gradini intime, cu vegetatie si pot fi cadrul unei intalniri de acest gen. Oricum lasam proiectul acesta dupa Paste.

  15. Ruxandra spune:

    Felicitari tuturor participantelor, mi-au placut toate articolele!
    Habar nu aveam de targul acesta, as fi dat o fuga…Se pare ca, intr-adevar, uleiul de argan e in mare voga…pana apare altceva:)
    Imi surade ideea unei intalniri, pe multe dintre voi le citesc cu drag si deja mi-am creat o imagine:)

  16. Epurica spune:

    M-am exprimat eu putin mai ca o cizma: asupra datei sa-si poata da lumea cu parerea. Eu una sunt mai putin pretentioasa cand vine vorba de locatie: sa nu fie prea mare galagie, sa ne putem intelege, si sa nu ne asfixiem cu fum:) asa ca sunt de partea locatiilor “verzi” 🙂

  17. Roxana spune:

    Am si scris despre Green Tea mai de mult pe blog http://blog.biobeauty.ro/2009/09/27/un-loc-minunat-green-tea/, iar la Verde Cafe am fost la o intalnire a mamicilor bloggerite (nu sunt mamica, dar m-a trimis o prietena acolo sa iau pulsul mamicilor) si mi-a placut ca s-au desfasurat in voie cu tot cu puiuti, fara sa se uite nimeni chioras la ei.

  18. Diana spune:

    Da, Gaby…intr-adevar m-am trezit cam norocoasa lately :)) dar la loto sa stiti ca nu joc asa ca aveti drum liber! 😛
    Mi-ar place si mie sa ne intalnim dar fiind din Constanta mi-ar fi cam greu sa vin. Astept vara cand poate dati voi o fuga la mare. 🙂

  19. Roxana spune:

    Ma incurcasem in Diane, nu intelegeam cum de esti din Constanta, cand aseara ai zis ca esti din Oradea. Apropo, nu stii niciun magazin bio in Constanta?
    @Diana din oradea, aceeasi intrebare pentru tine, exista magazine bio in Oradea?

  20. Ce par frumos ai! Cu ce te speli acum?

  21. Roxana spune:

    Multumesc! In primul rand il tund periodic (6-8 saptamani) si sa stii ca asta conteaza foarte mult. Ma spal cu samponul antimatreata de la Cattier/samponul cu rozmarin de la Cattier (alternez) si am revenit la masca de par de la Lavera deocamdata, balsamul Alverde a fost o dezamagire pentru mine. Insa caut o alta masca, pentru ca ma plictisesc. Vreau sa incerc gama So Pure de la Keune, dar trebuie sa-mi fac timp sa o caut in saloane, sa vad daca exista ceva potrivit parului meu.

  22. Diana spune:

    Roxana, la samponul antimatreata ma gandeam si eu pt mine dupa ce termin cu ale mele. In legatura cu magazinele bio din Oradea..Nu sunt. Sunt doar tentative:) Adica la magazinele naturiste mai exista cateva produse bio ici colo. Si eu am lucrat anul trecut ca vanzatoare intr-un magazin cu de toate (si alimentare si cosmetice) dintr-un mall care cica se autodenumea bio. Ii explicasem sefei mele de 1000 ori ca siropul de visine cu conservanti si E212 si crema Herbagen cu parabeni NU E BIO dar n-am avut sanse de izbanda. Intra lumea sa cumpere ceva, se uitau pe eticheta, imi aruncau mie o privire de ma bagau in pamant si ma intrebau: “dsoara, asta numiti voi bio?” :)) Si eu o dadeam in laturi cum ca “doar o parte din produsele noastre sunt bio, etc” Dar intr-un final, magazinul s-a inchis asa ca nu mai puteau aburi lumea cu produsele lor “bio”.

  23. Diana spune:

    Din cate stiu eu sunt 2 magazine de genul acesta. Curtea brancoveneasca http://curteabrancoveneasca.ro/ care se axeaza pe alimente si are doar foarte putine cosmetice (am vazut Galador la ei) dar majoritatea sunt naturale nu bio(Gen Himalaya, Favisan si nu mai stiu ce am vazut la ei). Si mai e unul dar nu mai stiu acum cum se cheama.O sa trec pe-aici sa-ti spun cand imi amintesc 🙂

  24. Roxana spune:

    @Diana si @Diana, multumesc pentru ajutor.

  25. Simona spune:

    Felicitari castigatoarelor! Roxana iti multumesc pentru sansa de a participa si astept cu nerabdare urmatorul concurs :-).

  26. Simona spune:

    In Constanta a aparut un magazin bio, am vazut un baner prin oras dar nu am retinut numele. Data viitoare il notez si dupa ce le fac o vizita vin si dau raportul :-). Nu stiu de ce in Constanta, al doilea oras al tarii,nu sunt magazine cu adevarat bio. Sunt o multime de magazine naturiste, gen plafar, dar magazine bio nu prea. De cel de la Curtea Brancoveneasca nu stiam, merci Diana.

  27. Diana spune:

    Simona, de ala ziceam si eu, cel cu bannerul…dar nu-mi amintesc defel cum se numea. Sunt in zona capitol amandoua.

  28. Stefania83 spune:

    Despre targuri de profil no comment.Week-end-ul trecut am participat la targul pentru o viata sanatoasa..pai ce viata sanatoasa..toata lumea cauta mici,branza,carnati,gogosi,acadele si alte dulciuri pline de chimicale.Targ doar cu numele dupa parerea mea.Am mai participat in Franta la asemenea targuri dar nu am vazut expozanti care nu se incadrau in tema..dar asta este.
    Felicitari castigatoarelor la concurs din pacate nu am avut timp sa scriu un articol desi aveam o gramada de idei in cap..data viitoare

  29. Roxana spune:

    Pregatesc doua concursuri, unul special pentru mamici si unul cu ocazia implinirii unui anisor de blog. Asa ca vei avea ocazii.

  30. clarra spune:

    Offf, si eu am uitat sa particip in timp util 🙁 totusi voi scrie si eu un articol, pentru ca mi se pare interesant subiectul. Felicitari castigatoarelor si tuturor participantelor!

  31. Diana spune:

    Mi-am amintit cum se numea magazinul: BioVivre…am vazut si o adresa de site dar nu pare sa fie functionala.

  32. Da stiu ca tunsul conteaza foarte mult…si eu de abia astept sa imi tund iar varfurile.

  33. tatiana spune:

    Ce mai faci draga mea? Nu mai aveam vesti de la tine? Azi am avut timp si am dat o raita pe la tine..Pup

  34. Diana spune:

    Roxana, iti trimit si eu adresa pe mail-ul biobeauty? sau fetele ti-au trimis in alta parte?

  35. Roxana spune:

    Da, poti sa-mi trimiti tot pe mail-ul biobeauty. Sa fie completa, inclusiv cu cod postal te rog.

  36. sideris spune:

    De atatea ori s-a cautat si pe site-ul meu ulei de “aragan” … 🙁

  37. Roxana spune:

    Pe de-o parte ma bucur ca oamenii se indreapta catre ingrediente naturale, insa daca o fac cu superficialitate s-ar putea sa nu ajute la nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *