CCA (Cosmetice cu Chimicale Analizate)

Keune Care Line, Reconstructor

reconstructor_dryPro: contine unt de shea si nu e in coada listei de ingrediente, are provitamina B5 si minerale
Contra: contine ulei mineral si metilparaben
Insa atunci cand il foloseam nu stiam de alternativa cosmeticelor organice. Bine, nici dupa ce-am aflat nu am putut sa renunt asa de usor la unul dintre cele mai bune balsamuri de care parul meu s-a bucurat vreodata.
Foloseam o cantitate mica de produs si efectele erau uimitoare. Cel mai mult mi-a placut ca puteam sa-mi usuc parul imediat fara sa se deshidrateze in ultimul hal sau sa se umfle de parca m-as fi pregatit pentru un carnaval (cel mai mar dusman al parului meu este uscatorul de par, nu l-as folosi deca as fi nevoita). Intotdeauna cand am folosit Keune am reusit sa-mi aranjez parul imediat dupa spalare asa cum am vrut (bucle lejere si cuminti  facute cu uscatorul cu jet de aer controlat si peria). Miroase frumos vreo 2-3 zile, ceea ce e destul de mult. keuneintensivehairrepair
Am mai folosit doua masti la borcan de la Keune si sunt absolut dementiale din toate punctele de vedere: miros, calitate, efecte pe termen lung. Desi am parul ondulat si folosesc placa foarte des (imi fac bucle, il indrept, freza retro gen Ingerii lui Charlie tot cu placa), plus uscatorul, am un par sanatos si stralucitor, moale ( nu de la mama natura, l-am ajutat mereu cu produsele adecvate).  Daca ar fi sa aleg niste produse profesionale pentru par cu siguranta ar fi Keune.
Se gasesc in saloane.
PS- Nu suport produsele din comert pentru par. In afara de masca cu placenta de la Kallos (folosita ocazional), nu m-am inteles cu nimic. Si am tot incercat pentru ca mi-ar fi placut uneori sa fac economie la buget, dar am facu gaura mai mare dat fiind ca produsele achizitionate din rafturile supermarketurilor au sfarsit in cosul de gunoi.

Related Posts

14 thoughts on “Keune Care Line, Reconstructor

  1. silvia spune:

    am avut şi eu un şampon keune pt păr ars de soare şi un spray leave-in pt protecţia părului. sunt produse f bune. mereu am zis că o să-mi cumpăr iar keune, dar nu ştiu cum se face că mereu sfârşesc prin a lua altceva…

  2. NIIIICE
    M-ai convins.
    cat costa un sampon sau o masca de la ei??

  3. Roxana spune:

    Din pacate chiar nu mai tin minte. Ultima data le-am cumparat prin noiembrie 2008. Dar te tin mult. Mai ales masca la borcan/cutie.

  4. silvia spune:

    eu am dat vara trecută pe set 150 lei şi am primit şi o pereche de ochelari de soare keune.

  5. Cristina spune:

    a aparut si
    http://www.keune.ro/so_pure/index.html
    la salonul unde ma tund eu au produse Keune, stilistul meu incearca de 1000 de ani sa ma convinga sa folosesc produsele. nu stiu de ce am ramas fan Joico (sampon si balsam din gama mov, pt par vopsit, la sfarsit un leave-in care imi intinde parul excelent, special pentru ondulator cu aer cald)
    am sa incerc totusi si Keune.

  6. Roxana spune:

    O sa incerc balsamul leave in, imi lipseste asa ceva de cand cu produsele organice. Mai ales ca eu chiar imi intind parul cu placa sau il aranjez cu uscatorl, iar balsamul leave in este cea mai buna protectie, din punctul meu de vedere.

  7. Eu mi-am comandat online produsele de pe http://www.profesionalcosmetics.ro
    Chiar daca sunt din Sibiu, au ajuns in 5 zile si am fost foarte multumita!
    Mi le-au trims super ambalate, cu bule si scoch si de toate, m-am chinuit putin sa desfac cutia insa au ajuns impecabil, am mai comandat de la un magazin online care mi-a trimis produsele (nu erau keune) aruncate in cutie iar balsamul a ajuns praf..

  8. Roxana spune:

    Nu stiam situl, imi pare bine ca mi-ai zis de el, au si produse pentru protectia parului pe timp de vara care-mi sunt absolut necesare.

  9. alina spune:

    pe siteul de mai sus am vazut ca te conditioneaza sa comanzi de minimum 100 lei, am incercat sa-mi iau un sampon +balsam dar nu faceau chiar 100 lei, transportul cat te-a costat?

  10. Roxana spune:

    Eu nu am facut comanda niciodata pe site, nu stiu, dar gasesti toate detaliile pe site la sectiunea Comenzi&Livrari.

  11. Laura spune:

    Mi-am comandat si eu de la ei dupa ce am citit ca au produsele Keune. Am luat Tratamentul soc pentru par degradat + samponul pentru intretinerea culorii Color Brillianz. Asa este, le-am primit impecabil, f bine ambalate fata de alte magazine de la care am mai luat diverse. M-a costat livrarea 19 lei fiindca le-am vrut repede si am ales sa-mi trimita prin curier, dar se poate si prin posta si e mai ieftin- 10 lei. Sincer mi se pare rezonabil comanda minima 100 de lei avand in vedere ca sunt produse profesionale, cred ca dintr-un sampon si un balsam o atingi sau daca nu o atingi mai iei o ascutitoare, un creion ceva si gata 🙂

  12. IOANA spune:

    BUNA, STIE CINEVA DE UNDE AS PUTEA SA IMI CUMPAR VOPSEA DE PAR PROFESIONALA?

  13. Roxana spune:

    Nu stiu niciun site romanesc care sa vanda vopsea profesionala dar am gasit unul in Germania care imi inspira incredere. Iti dau link-ul aici cu mentiunea ca nu l-am incercat http://www.hairshop-online.de/shop/. Au de toate.

  14. Alina spune:

    E fain ca acum il au si pe emag; eu de aici vreau sa il iau:
    http://bit.ly/1qV96Jn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *