Produse de machiaj ne-organice

Sephora Smoothing Primer

sephora smoothing primerRasfoind blogurile de dimineata (uneori mi-ar placea sa “clickuiesc”  ziarele, dar cum nu mai sunt corporatista, nu are cine sa ma aprovizioneze cu ziare in fiecare zi) mi-am adus aminte despre primerul de la Sephora pe care l-am cumparat acum vreo doua luni, dar am uitat cu desavarsire sa scriu despre el, atat de mult m-a impresionat.
Nu ma asteptam la minuni, nu pot sa spun ca mi-a cauzat mari dezamagiri, insa nu face nimic pentru mine. Am citit prima data despre el la Viorica si mi s-a parut ideal pentru pleoapele mele grase care chiar au nevoie de ceva ca sa nu se intinda fardurile (de creioane nici nu mai vorbesc, nu am nicio sansa sa stea pe pleoapa mai mult de o ora, asta acum ca e iarna).
Are textura unui gel siliconat, usoara, parca ti se evapora sub degete, se absoarbe imediat si se intinde foarte bine. O apasare usoare de pompita iti ajunge pentru toata fata. Sticluta nu este plina deoarece cred ca e una in care ar incapea 30 ml fara probleme, ori pe ea scrie 15 ml.
15 ml costa 55 lei si poate fi folosit pentru toata fata.o picatura primer
Ce face? Nimic. Nu am observat nicio diferenta. Fondul de ten la mine rezista oricum pentru ca ma dau cu apa termala deasupra si daca pierd noaptea folosesc pudra translucida. Fardul de obraz ramane la locul lui in masura in care eu nu stau cu fata-n palme. Problema erau pleoapele: creionul s-a intins si, dupa, a disparut la fel de repede, fardurile s-au strans intr-o dunga urata in pliu, ele au capatat aspectul lucios caracteristic.
Asa ca nu-l mai folosesc deloc.

Related Posts

16 thoughts on “Sephora Smoothing Primer

  1. sa stii ca nu-i neaparat o dovada ca e un primer prost, mie nu-mi tin pe pleoape nici bazele de ten lancome sau make up forever. ptr pleoape trebuie un primer special. eu am avut si a mers f bine primerul de la elizabeth arden, ii zice eye fix primer. si mi-am propus sa incerc urban decay in continuare.
    acestea fiind spuse, unele produse de la sephora chiar sunt indoielnice, eu n-am avut baza asta, dar incercasem mai demult alta, formula cremoasa, care tot asa nu facea nici o diferenta.

  2. silvia spune:

    pt pleoape încearcă: too faced shadow insurance, urban decay primer potion sau eye primer-ul Artdeco. sunt f bune pt pleoape uleioase 🙂

  3. Roxana spune:

    Da,corect, poate sa nu fie un primer prost,a fost asa pentru mine. Pentru ca nici in rest nu am vazut vreun efect uau.
    O sa incerc Urban Decay prima data, vreau Book of Shadows, care are inclus si primerul pentru ochi.

  4. Andreea spune:

    Buna ziua,
    Astazi am dat peste magazinul vostru online de cosmetice bio. Si ma intereseaza mai multe produse.. Eu sunt din Piatra- Neamt si am vazut ca firma de curierat cu care lucrati nu are”sediu” in orasul meu. Exista posibilitatea sa-mi trimiteti produsele prin posta?
    Multumesc anticipat pentru raspuns

  5. Gaby spune:

    Până îţi iei Urban Decay, vezi dacă are vreun rezultat dacă înainte de a aplica fardul pentru pleoape pudrezi cu o pudră matifiantă. Pudra mai absoarbe sebumul.

  6. Roxana spune:

    Asta este solutia mea dintotdeauna. Am o pudra usor stralucitoare de la i.d. minerals, dar mi-e tare greu sa ma creionez dupa, trebuie sa apas tare ca sa obtin intensitate.

  7. Roxana spune:

    Buna Andreea,
    Nu are importanta ca firma de curierat nu are sediu in Piatra-Neamt, oricum iti ajunge coletul. Dar putem sa trimitem si prin Posta.

  8. Andreea spune:

    Ok. Multumesc pentru raspuns 🙂

  9. Cristina spune:

    Eu am Urban Decay si este foarte bun. Am tot vrut sa-l schimb cu ceva mai ieftin, insa m-am pacalit de fiecare data.

  10. cretu spune:

    buna,
    interesant blog,
    mi-ar placea un parteneriat, bazat pe schimb de bannere intre bloguri sau linkuri.
    do your best

  11. Roxana spune:

    Multumesc.
    Imi pare rau, dar deocamdata nu fac schimb de link.

  12. Roxana spune:

    Mi-am luat si eu paleta de la Urban Decay, care are primer-ul pntru ochi inclusa si e wow! Sunt super incantata.

  13. Afrodita spune:

    Eu cred ca ai gresit total cu alegerea acestui primer si cu parerile tale despre el. Si eu il folosesc si mi se pare extraordinar! Este un primer de fata nu de ochi pentru ochi exista o gramada de primer-e foarte bune cum ar fi cel de la Too Faced pe care ti-l recomand cu caldura pentru ochi. Acest primer de la Sephora este foarte bun in special pentru persoanele care au tenul lucios, gras. Daca tu nu ai nici o problema cu fondul de ten de ce ti-ai mai cumparat primer? Este doar pentru fata si normal ca nu are nici un efect pe ochi. Intereseaza-te inainte sa scri un post prost despre un primer bun.

  14. Roxana spune:

    Am tenul lucios in zona T si nici macar asta nu a facut. Nu am nicio problema la modul ca nu am puncte sau pete de acoperit, dar eram interesata de ceva care sa mareasca rezistenta machiajului. Iar acest primer mi-a fost recomandat de una dintre fetele de la Sephora, ghinionul lor.
    Nu am cum sa ma interesez altfel sau mai mult inainte de a scrie un post despre un produs pe care l-am testat. Pentru ca exact asta scriu, cum mi-a mers mie produsul, nu altora. In plus am pus un link catre o postare pozitiva.
    Repet: primerul de la Sephora nu face nimic, am scapat oricum de el, l-am dat cadou. E logic ca nu face nimic pentru mine, nici nu am zis ca l-am testat pe nu stiu cate persoane.

  15. roxana spune:

    Pentru fata mi se pare ca e un primer foarte bun, chiar mai bun decat cel de la parisax. Nu inteleg de ce spui a e prost avand in vedere ca nu scrie nicaieri ca poate fi folosit si pe pleoape. Pentru ochi exista primer pentru ochi. Eu una folosesc Too faced si sunt extrem de multumita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *