Despre cosmetice organice

Masca de par cu trandafiri Lavera

lavera1Nu intotdeauna am chef sau timp sa folosesc masca mea preferata de par, cea preparata in casa cu ulei de jojoba. Uneori ma grabesc si vreau una care sa-si faca efectul in trei minute. Avand parul ondulat si acum si vopsit, manifesta tendinte de uscare spre vafuri, desi la radacina este gras. Inainte foloseam masca cu placenta de la Kallos, dupa am folosit masti profesionale de la Keune, primite cadou de la prietena si partenera mea. Cu ele m-am inteles foarte bine. De ce nu folosesc balsam? Efectul mastii este mult mai puternic si mai rapid. Desi scrie pe ele sa stai cu produsul in par in jur de 30 de minute,  isi fac efectul si dupa trei, daca nu ai probleme majore cu parul.
Asa ca dupa ce am terminat toate rezervele de Keune, am cautat o masca pentru par ondulat si am dat peste balsamul  Lavera cu trandafiri pentru par uscat si deteriorat.  Am ajuns tot la balsam, dar la unul cu ingrediente bio, iar produsele organice sunt in general mult mai consistente decat cele normale. Contine trandafiri, ulei din nuci de macadamia si ulei de avocado, care hranesc si netezesc firul de par. Este un balsam reparator cu o consistenta foarte densa si ai nevoie doar de o cantitate cat o jumatate de nuca pentru un par des de lungime medie.
Mi-a lasat parul moale si cuminte, chiar daca l-am aranjat in graba cu uscatorul. Asta este tot ce imi doresc de la o masca/balsam de par. Cand spun moale, nu ma refer la pisicos, pentru ca nu ar mai fi usor de aranjat.
Plusuri: are o consistena bogata, are ingrediente provenite din agricultura organica, hidrateaza foarte bine, are un miros fin de trandafiri.
Minusuri: nu are.
Garantia Lavera:
– 100% fara parfumuri si coloranti sintetici
– produse dupa regulile BDIH
– doar uleiuri naturale si ingrediente active din plante
– 100% surfactanti si emulsificatori blanzi pentru piele si par
Ingrediente: apa, ulei din soia*, alcool*, cetearil alcool, glicerina, lactat de sodiu, ulei de avocado*, sarcozina din ulei de dafin,ulei din nuci de Macadamia*, ulei de jojoba,  Squalan, apa florala de trandafiri,  extract de piersica*, extract de masline*, vitamina B8(biotina), pantenol, eter de etil pantenil, lecitina hidrogenata, vitamina E(tocopherol), palmitat de ascorbil, aroma(parfum)**,geraniol**,limonin**,linalool**,citronelol**
*Ingrediente din agricultura organica certificata **Uleiuri naturale esentiale

Related Posts

7 thoughts on “Masca de par cu trandafiri Lavera

  1. miki spune:

    Ai putea sa specifici te rog de unde l-ai achizitionat si la ce pret?

    1. Roxana spune:

      De pe ecologiceonline.ro si a costat 42 lei. Are 150 ml, dar cred ca o sa-ti ajunga mult timp pemtru ca ai nevoie de o cantitate mica. Te mai costa si transportul vreo 23 de lei.

  2. Adriana spune:

    In magazine nu se gaseste?

    1. Roxana spune:

      Am vazut produse Lavera in cateva magazine bio, dar nu stiu daca au si masca. Lavera are foarte multe produse si nicaieri nu am gasit gama completa.

  3. ai putea spune cum e fata de keune?

  4. Roxana spune:

    Avand in vedere ca tu nu vrei bio neaparat, as merge pe Keune. Ce are keune in plus: protejeaza parul mai bine de caldura uscatorului decat Lavera. Mai ales masca la borcan. Am folosit cam toate marcile profesionale si pe primele locuri sunt Keune si Wella System Professionel (il recunosti dupa sigla SP, ei mai au o gama profesionala dar nu la fel de buna).

  5. Cristina spune:

    eu am gasit produse lavera pe naturame.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *