CCA (Cosmetice cu Chimicale Analizate)

Tony&Guy, Rapid Response Leave-In Conditioner

… o injectie hidratanta pentru parul uscat, degradat. Asa suna descrierea scurta a balsamului leave in de la Tony&Guy.
Acum cativa ani mergeam sa ma tund in Pitesti. Stilista mea avea salon acolo si ce nu face o femeie pentru o tunsoare reusita (lasand orice gluma la o parte, consider ca tunsoarea reusita este cel mai important aspect din toata munca noastra de ingrijire). In salonul ei m-am intalnit cu podusele profesionale pentru ingrijirea parului KMS California. Si am descoperit o gama pentru indreptarea parului, prima de acest fel descoperita de mine si, pana azi, cea mai buna. Spray-ul pentru placa, de exemplu, nu ingrasa parul, miroasea superb si chiar isi facea treaba. In plus aveai nevoie doar de cateva pulverizari. Daca in mod normal parul meu ramane drept doar o zi, cu spray-ul de la KMS “minunea” tinea 4.  O alta descoperire a fost balsamul leave in pentru netezirea parului rebel si usor ondulat, adica exact diagnosticul podoabei mele capilare. Nu imi place sa ma spal pe cap, nu stiu de ce, dar pur si simplu nu imi place. Asa ca balsamul leave in este solutia ideala de a micsora timpul dedicat acestei activitati.
Iar balsamul de la KMS a fost cel mai bun produs de care l-am incercat. Cu o cantitate egala sau chiar mai mica decat o nuca aplicata pe parul zvantat putin in prosop imi hidratam parul si il avem destul de lung si bogat. Ramanea matasos, cuminte matasor, stralucitor, nu se incurca. tony&guy
Dar din pacate KMS-ul nu a prins atat de bine pe piata noastra, era mai scump decat L’Oreal Profesionnel si nu investea in publicitate. Si cu parere de rau mi-am cautat alt balsam leave in. Am ajuns Tony&Guy, varianta veche la tub. Se numea balsam de netezire pentru parul ondulat. Din pacate l-am folosit doar de doua ori.  Lasa parul tern si lipsit de stralucire, usor incalcit, parea ca este spalat si imbacsit cu multe produse de styling. Acum vreun an am vazut o varianta noua, intr-un tub cu pompita, design nou, numele de Rapid Response Leave-In Conditioner m-a atras, asa ca am cumparat din nou. Insa rezulatele au fost aceleasi, ba mai mult parul a parut uscat. In niciun caz o “injectie hidratanta pentru parul uscat, hidratat”. L-am aruncat de curand, fara urma de regret, folosit doar o data.

Related Posts

7 thoughts on “Tony&Guy, Rapid Response Leave-In Conditioner

  1. Si pana la urma ce solutie ai gasit?
    Despre L’oreal Kerastase ce parere ai? eu la salon am fost multumita – au miros grozav care dureaza de la o spalare la alta.

    1. Roxana spune:

      Gama Kerastase este foarte buna. Imi plac mai ales produsele destinate protectiei solare. Dar raman la mastile profesionale de la Keune care sunt superbe, absolut minunate (o sa scriu despre ele la un moment dat). Un alt balsam leave in nu am gasit deocamdata, ma tot bate gandul sa-mi comand KMS din SUA.

  2. Maria spune:

    Am incercat si eu balsamuri de la Tony&Guy si mi-au uscat parul. As vrea tare mult sa incerc John Masters Organics, ai folosit cumva produsele?

  3. leave-in nu-mi iau de obicei, nu-mi place ideea, dar in general mi-a placut ce-am avut de la toni&guy. fixativul mai ales e de nota 20.
    un balsam ok (si sampon dealtfel) mi se pare revalidul.

  4. Roxana spune:

    @Maria, nu am folosit produsele de la John Masters Organics, insa am auzit foarte multe lucruri bune despre ele. Sunt considerate cele mai bune cosmetice organice pentru par si sunt tare curioasa sa le incerc. Poti sa le comanzi de la Lovelula.com.
    @Irina mi-am luat aseara fixativul, in urma laudelor tale si-mi place tare mult. 🙂

  5. cristina spune:

    Mare dreptate cu produsele leave in de la toni&guy….super proaste si la un pret destul de mare…usuca, fac parul mat si incalcesc.

  6. Roxana spune:

    @Cristina, bine ai venit. Exact asta am simtit si eu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *