CCA (Cosmetice cu Chimicale Analizate)

Cellulight, ulei anticelulitic de la Elmiplant

Cu guarana, ulei de masline si vitamina E.

Plus: nu contine parabeni.

Minus: primul pe lista de ingrediente este Paraffinium liquidum, adica uleiul mineral derivat din petrol care usuca pielea, iar uleiul de masline undeva pe la sfarsit si nu are niciun miros de masline, ori ele au o aroma foarte pregnanta in orice produs care le contine in cantitate de luat in seama.

Cellulight---Ulei-pentru-maEste recomandata folosirea lui timp de 8 saptamani, de doua ori pe zi prin masaj. Dupa ce ai folosit exfoliantul anticelulitic tot de la Elmiplant. Pai daca ma masez 8 saptamani de doua ori in fiecare zi, normal ca scap/imbunatetesc aspectul celulitei. Mai ales ca uleiul pentru a fi bine absorbit de piele trebuie masat cu simt de raspundere minim cateva minute, altfel toate hainele se lipesc de tine. Eu mi-am distrus o rochita din lenea asta de a masa pana este absorbit complet in piele.

Din pacate nu pot sa va spun daca are sau nu rezultate pentru ca l-am folosit doar vreo doua saptamani. Il foloseam inainte de a iesi efectiv din cada, ca sa nu patez nimic si sa nu-l intind peste tot. Plus ca intra mai bine in pielea umeda. Daca te masezi cum trebuie pielea se inroseste usor, dar nu pisca, nu arde, nu exista alte senzatii neplacute.

Nu prea cred in produsele anticelulita, am incercat mai multe si nu pe toate le-am sedus si abandonat asa cum a patit-o bietul ulei. Dar nu am vazut rezultate notabile. Cred ca exista rezultate daca masajul este facut frecvent si de catre un profesionist.

Un articol cu un produs anticelulitic tot de la Elmiplant aici.

Related Posts

10 thoughts on “Cellulight, ulei anticelulitic de la Elmiplant

  1. Gaby spune:

    L-am luat şi eu mai demult dar nu mi-a plăcut din acelaşi motiv: uleiul mineral.

  2. Clarra spune:

    Il am si eu, ceea ce imi place la el este tocmai ca nu inroseste pielea si nu pisca – eu am fragilitate capilara si acest gen de produse nu fac decat sa o accentueze. Dar vorba ta, dupa 8 saptamani de masaj, celulita dispare chiar daca te masezi si cu cea mai ordinara crema. Eu il folosesc la dus, pe post de scrub, in combinatie cu cafea macinata ;)Si imi lasa pielea fiiiina 😀

  3. Roxana spune:

    O sa incerc chestia asta cu scrubul, dar o sa folosesc ulei de masline combinat cu cafea macinata. Iubesc aroma de cafea proaspat macinata.

  4. Dana spune:

    Personal sunt foarte multumita de Cellulight-crema, exceptand faptul ca sotul mi-a zis ca miros a pensionar cand o folosesc 🙂 ce-i drept are un miros puternic de crema antireumatica 😀 Nu pot spune cu exactitate daca produsul in sine si-a facut treaba sau masajul anticelulitic cu care am insistat pana la patrunderea completa in piele. Apropo’ cautati masajul anticelulitic pe youtube si veti gasi o groaza de chestii interesante.
    Roxana si Clarra, excelent scrubul de corp! Idem. 🙂 Insa adauga si bicarbonat de sodiu (inmoaie f bine pielea si exfoliaza rapid – e un acid)

  5. Mika spune:

    Eu nu prea sunt fan uleiuri de orice natura de aceea prefer cremele. La masaj iti pot sugera sa iti iei un dispozitiv (exista si la Avon/ Oriflame/Garnier smd) cu care te poti masa. Eu spre exemplu acum 1 an am luat de la Nivea un gel de dus ptr fermitate si capacul reprezenta un dispozitiv pentru masare. Este foarte bun avand in vedere ca nu am timp si sa spune si bani sa ma ma duc la un salon profesional. De asemenea-din experienta proprie iti spun- poti recurge la cremele termo. Alea chiar te ajuta sa scapi de celulita. Bineinteles nimic nu va functiona daca alimentatia nu este una corecta:(sau cat mai corecta posibil

  6. Roxana spune:

    Am folosit si eu gelul de dus de la Nivea cu dispozitiv, insa nu m-am tinut prea mult nici de el. care sunt cremele termo? Si cum se folosesc? Am auzit ca ar fi una eficienta de la Ardes, dar nu stiu daca este termo.

  7. clarra spune:

    Aveti grija ca dispozitivele de masaj si cremele termo nu sunt indicate in cazul fragilitatii capilare pentru ca o accentueaza si mai mult 🙁

  8. virginia spune:

    pt dana : bicarbonatul de sodiu este o substantza alcalina ( adik, exact in cealalta parte , din punct de vedere al Ph-ului, fata de acizi)

  9. maria spune:

    Eu am folosit crema anticelulitica de la Krauter, distribuita in Romania de Life care, si este foarte buna. Este o crema termica, dar care nu inroseste pielea, senzatia de ardere se simte sub piele (toata lumea stie ca acolo e localizata celulita), plus dupa doua saptamani de utilizare se observa si rezultatele.

  10. Roxana spune:

    Multumec pentru sugestie. Am inteles ca cele mai bune creme anticelulitice sunt cele termice. Eu vreau sa folosesc una pentru a preveni, nu am probleme deocamdata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *