Ingrediente si remedii naturiste

Uleiul pentru masaj

ulei_baie_muscata_lavandaAdor uleiurile in general: pentru fata, pentru corp sau pentru baie, uleiul bio pentru masaj. Insa intre ele exista diferente de textura si asa si trebuie.
Uleiul de masaj ar trebui sa fie mai dens, mai gras, sa nu intre chiar asa de usor in piele. Daca nu cumparati unul gata facut, puteti sa preparati unul acasa. Se foloseste un ulei de baza (de jojoba, de masline, de nuci de Macadamia, etc), caruia ii adaugati picaturi din uleiurile esentiale preferate sau de care aveti nevoie si vitamina E pentru hidratare suplimentara.
Eu merg la masaj terapeutic si folosesc uleiul de baie si masaj cu muscata si lavanda de la Trevarno. Se absoarbe bine in piele, desi se foloseste doar o cantitate mica de ulei, deoarece este dens si gras. Ceea ce inseamna ca o sa tina mai mult timp. Si hidrateaza foarte bine.
Info: Mai contine si ulei de palmarosa (Cymbopogon martini) – Mirosul acestui ulei este asemanator cu cel de trandafir. Aroma variaza in functie de calitate si varsta, precum si origine: Brazilia, Filipine sau Java. Palmarosa trateaza stresul si extenuarea pe fond nervos. Ca regenerator celular echilibreaza productia de ulei si poate fi folosit pentru orice tip de ten, dar in special pentru acnee si infectii. Din acest ulei se extrage geraniolul.

Related Posts

5 thoughts on “Uleiul pentru masaj

  1. Diana spune:

    As dori sa-mi recomandati un ulei de masaj pentru gravidute.
    Multmesc!

    1. Roxana spune:

      Uite si recomandarea. Iarta-ma ca am raspuns asa de tarziu. Uleiul pentru gravidute de la Mambino Organics.

      1. Roxana spune:

        I-am descoperit o noua utilizare acestui ulei: demachiant pentru ochi. Nu ustura, curata foarte bine rimelul si poti sa-ti masezi pielea din jurul ochilor dupa ce ai curatat-o.

  2. eu spune:

    Hello. Uite, in incercarea mea disperata de a tot gasi ceva nou in domeniul masajului, am dat si peste blogul tau. Eu lurez de un an si jumatate in domeniu si se pare ca inca sunt infometata dupa cunostinte noi. Daca vrei sa discutam despre masaj sau chiar si practica, te rog contacteaza-ma la ivy_josephine@yahoo.com. Vad ca esti curioasa din fire si am nevoie de asemenea oameni cu care sa impart pareri. Bye bye

    1. Roxana spune:

      Din pacate eu sunt doar beneficiara, nu am cunostiinte “tehnice”, ci doar despre efectele benefice pe care masajul le are asupra intregului organism, efecte pe acre le-am resimtit din plin de-a lungul timpului. Dar putem discuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *