Ingrediente cosmetice de evitat

10 produse calde pentru o zi ploioasa

Vremea de afara imi trezeste o pofta nestapanaita (as zice psihologica) sa coc tarte si sa fac o baie calda cu uleiuri, lumanari, sa ma scufund in miresme de ambra, tamaie si vanilie, sa ma cuibaresc in varful patului si sa ma uit la Masters of Sex.
1. Ambre Precieux de la Florame, o combinatie unica de ingrediente naturale cu note dulci, lemnoase, tamaioase, condimentate si citrice. Are vanilie, ambra, tamaie si o multime de condimente. Il poti folosi ca sa parfumezi si casa si pe tine.
2. Ulei de cocos – in loc de unt ca sa coci o tarta cu zmeura, reteta aici.  Am pus tarta la copt si m-am bagat in baie.
3, 4 si 5. Pentru baia cu uleiuri am ales unul deja pregatit, cel de la Ambre Botanicals si am mai adaugat in cada ulei esential de portocale dulci, am devenit dependenta de el il ultima vreme. Uleiul de dus cu mango si argan este suficient de gurmand si de cremos pentru o zi innorata.
Am folosit si un scrub delicios facut de mine in casa cu zahar brun moale care are o aroma usor arsa de caramel, cu uleiuri de masline, migdale si caise, pudra de vanilie Bourbon si cum altfel, vitamina E uleioasa si ulei esential de portocale dulci.
6. Marmelada pentru corp cu portocale dulci de la Kivvi – hidrateaza, are un miros dulceag fara sa fie greu si este completarea perfecta a parfumului ambrat, cel putin din punctul meu de vedere.
7, 8. Nu exista zi mai potrivita sa ne rasfatam tenul cu un ritual de infrumusetare cu rezultate vizibile. Asa ca am pornit de la curatare, urmata de gomajul cu argila alba de la Cattier cu efect regenerat si revitalizant pentru piele, am sters fata cu un prosop curat si mi-am pus masca miraculoasa tot pe baza de argile si cu un mix de uleiuri cu puternic efect antiaging de la Raftul cu Miresme.
Exista si alternativa mastii preparate acasa, mai ales acum ca am adus argilele Cattier sub forma de pudra. Depinde de ce chef ai.
Petru ochi am folosit niste pliculete de ceai verde folosite si racite.
9,10. Am terminat cu un masaj facial cu serurile mele preferate. Cel regenerant cu vitamina A si acizi grasi esentiali de la Ambre Botanicals si Madara Superseed Antiaging cu 10 uleiuri pretiose.
PRODUSUL ESENTIAL AZI indiferent de activitate: VIN ROSU. E antioxidant si recomandat de doctor.
 

One thought on “10 produse calde pentru o zi ploioasa

  1. Georgiana spune:

    Interesante produse, cred ca am folosit si eu candva unele dintre ele. Nu de mult am inceput sa cumpar astfel de produse de ingrijire, inainte foloseam doar ceea ce era obisnuit dar am inceput sa-mi ingrjiesc corpul ceva mai mult si acum chiar vad diferenta pe care o evitam in trecut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *