Stil de viata sanatos. Sau nu.

Magazine BIO in Bucuresti

De mult mi-am dorit sa fac o lista cu magazine bio in Bucuresti, in primul rand pentru mine si in sfarsit reusesc. Voi incepe cu cele care imi ofera mai mult decat produse BIO, sunt o experienta placuta, un moment de relaxare si de cunoastere.

1. PUKKA FOOD  Piata Amzei

Ce gasesti?

Carne, fructe, legume si branzeturi proaspete, deserturi raw vegane, alimente de baza, seminte, superalimente, cosmetice, detergenti.

Au si o selectie interesanta de produse locale proaspete, un punct in plus pentru ei.
Mobilierul este reciclat din vechea locatie si este absolut minunat. ca in orice magazin asa frumos preturile la alimentele de baza nu sunt cele mai prietenoase.

2. MioBio

Cosmetice si detergenti.

Merita sa faci o vizita pentru spatiul invadat de lumina, mobielierul cu accente vinatge si sentimentul ca nu te afli in Bucuresti. De asemenea pun accent pe promovarea produselor cosmetice romanesti, avand o selectie foarte buna din acestea.
Jules Michelet nr 9, Piata Romana.

3. si 4. Farmacia TEI si Drogheria Bebe Tei

Alimente de baza, suplimente, cosmetice, detergenti, produse pentru copii.

Nu suna a nume de magazin bio, nu-i asa? Cu toate astea au o selectie incredibila de alimente de baza, suplimente, detergenti, ceaiuri, seminte bio la cele mai bune preturi din piata, plus cosmetice (Cattier, Weleda, Sabio).
Iar locatia din Sun Plaza este imensa.
O vizita este pur si simplu obligatorie!
Strategia lor este sa aiba cele mai mici preturi din piata, diferentele sunt considerabile.
Bulevardul Lacul Tei 31-33 si Sun Plaza.

5. DM-urile.

Nu sunt magazine bio, cu toate astea au o selectie de detergenti, cosmetice, condimente, cereale, marci proprii toate cu preturi foarte bune. Pe mine nu m-au impresionat marcile de cosmetice, insa am gasit quinoa mai ieftina decat la Orient Bazar – ceea ce e aproape imposibil, 500 grame undeva pana in 25 lei si era si BIO! Tot la cel mai mic pret din piata am gasit si sirop de artar.
Se gasesc si ingrediente mai rare precum pudra de vanilie Bourbon (bobitele pe care le scoti din pastaie), 8 lei plicul sau zahar brun moale cu gust caramelizat, foarte bun pentru prajituri.
Gasesti AICI o lista cu magazinele DM din tara.

6. BioCorner

Supermaket BIO: alimente proaspete (carne, lactate, oua, fructe, legume), mancare gatita, produse de panificatie, detergenti, cosmetice, seminte, superalimente, uleiuri, condimente, etc

O gama complexa pentru tot ce are nevoie un consumator de BIO. Si un site usor de folosit. Nu au produse locale.
Magazin: Str. George Calinescu, nr. 4, zona Dorobanti (unde era inainte BioGood).

7. KiLife

Supermarket BIO: alimente proaspete (carne, legume, fructe, oua,etc) si congelate, suplimente, produse naturiste, alimente de baza, detergenti, cosmetice, ceaiuri si tratamente naturiste.

Piata Amzei.
 

8. Planteea

Alimente de baza, o selectie mica de alimente proaspete (lactate), produse apicole,  condimente, sosuri, ceaiuri, o selectie de cosmetice.

Un fel de Plafar upgradat. Le gasiti in sectorul 6, in locatiile de AICI. 

9. Drogheria Pipera

Ce gasim la ei?

Suplimente, aparatura de specialitate, alimente de baza, cosmetice, detergenti, superalimente, produse bebelusi si copii.

Nu au produse proaspete sau locale.
Adresa: Sos. Pipera-Tunari 166-168, complex Liziera, Voluntari

10. Boutique Bio

Cosmetice.

Un magazin care arata chiar BIO.

11. Magazin organic bio

Cosmetice, detergenti, alimente de baza, ceaiuri, tratamente, naturiste, condimente, sosuri, paste, etc.

Un fel de Plafar BIO. Unde? Str. Geroge Enescu Nr.7

12. NATURALIA

Un lant de magazine bio. Gasiti lista cu ele aici.
Ce gasim la ei?

Alimente proaspete si congelate, alimente de baza, paste, sosuri, condimente, cosmetice, detergenti, snacksuri si tot felul de produse in unitatea proprie.

13. BIO BUNATATI
Desi nu e propriu zis un magazin ci un showroom, BioBunatati livreaza periodic alimente proaspete din surse sigure locale la preturi decente (carne, oua, miere).

 VA URMa

De unde cumparam legume si fructe bio locale?
De unde cumparam carne bio?
 
 
 
 

 

One thought on “Magazine BIO in Bucuresti

  1. Escorte spune:

    Felicitari pentru efortul depus si pentru bogata lista cu magazine bio in Bucuresti! Aceste locuri reprezinta o adevarata sursa de inspiratie si educatie pentru cei care vor sa traiasca intr-un mod cat mai natural. Astept cu interes articole noi cu experientele tale din aceste magazine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *