Biobeauty

In weekend ne vedem la V for Verde

In weekend mergem la V for Verde si luam cu noi cele mai bune cosmetice frantuzesti bio pe baza de argila, CATTIER, cu 20% reducere, o selectie din cele mai noi colectii ZOYA, cel mai pur ulei organic de cocos si sapunuri de Alep.
ZP_ultra pixie fall triple spill_CMYK sm
Print
Sambata si duminica, pe 11 si 12 octombrie 2014, intre orele 11 si 20:00, a 3-a editie a targului V for VERDE transforma Casa Universitarilor (strada Dionisie Lupu, nr. 46) in cel mai verde-aprins loc din Bucuresti. Targul verde este manifestul oamenilor care stiu sa se bucure de viata in ciuda orasului gri, deadline-urilor si traficului.
Motive sa vii la targ sunt foarte multe. 60 mai precis. Care este si numarul de expozanti cu bunatati si delicatese bio, condimente si mirodenii, cosmetice naturale si organicearticole eco deco, food & treats, slow food si raw food, workshopuri creative pentru copii, ateliere culinare pentru toata lumea, invitati speciali si o atmosfera verde si insorita.
Eu d-abia astept sa o ascult pe Carmen Bruma sambata, 11 octombrie, de la orele 14:00 despre cartea sa „Jurnal de gravida”, despre cum sa ai un stil de viata verde, mai ales despre cum sa-ti controlezi greutatea pe perioada sarcinii si sa ai un copil sanatos.
Scuza cu avem copii si nu avem cu cine sa ii lasam nu este valabila, deoarece copiii au la V for VERDE o zona special amenajata pe toata durata targului cu jocuri oferite de prietenii de la Creative Board Gaming.
Va asteptam.
 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *