Despre cosmetice organice

REVIEW Crema pentru protectie solara Aubrey

Stiu, a trecut vara si nimeni nu isi mai cauta o crema pentru protectie solara, insa eu am tot amanat acest review de vreo trei ani si ii eram datoare acestui produs minunat.
Am incercat cam toate cremele de protectie solara bio sau naturale care exista in acest moment pe piata si preferata mea ramane din toate punctele de vedere crema de protectie solara Aubrey cu aroma tropicala (desi intre noi fie vorba nu prea simt nimic tropical, eu mereu am senzatia ca este o crema de ciocolata).
crema protectie solara Aubrey
Lista de ingrediente INCI este impecabila din orice punct de vedere ai privi.
INGREDIENTE ACTIVE: Zinc oxide 12%, titanium dioxide 5.6%.
INGREDIENTE INACTIVE: Purified water, simmondsia chinensis (jojoba) oil*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, galactoarabinan, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, stearic acid and sodium cocoyl glutamate, butyrospermum parkii*, brassica campestris-aleurites fordi oil copolymer, macadamia ternifolia seed oil, aleurites moluccana seed oil, aloe barbadensis leaf juice*, glycerin, epilobium angustifolium flower/leaf/stem extract, glyceryl caprylate and glyceryl undecylenate, leuconostoc/ radish root ferment filtrate, lonicera japonica flower extract, lonicera caprifolium flower extract, populus tremuloides bark extract, gluconolactone, fragrance**, tocopherol, citric acid, xanthan gum. *Organic **Natural isolate blend sourced from essential oils

De ce imi place atat de mult crema de protectie solara Aubrey?

Are o textura fondanta care hidrateaza foarte bine, iar aroma imi satisface poftele gurmande. Nu prea am prietene care sa imi impartaseasca pasiunea pentru cosmetice bio, dar de cate ori merg la plaja toate imi fura aceasta crema.
Pentru ca este yummy si chiar nu simti ca te arde soarele, nici macar la pranz (stiu, nu stam la soare la pranz, dar sincer vorbind, chiar nu ati ramas niciodata pe plaja si intre orele nerecomandate?). Nu este lichida, nu ramai lipicioasa si nici alba.
Desi am vazut aceasta practica, eu nu as folosi-o pentru protectia solara zilnica a tenului pentru ca mi se pare ca mi-ar incarca tenul prea tare, dar este doar parerea mea.
Cremele de protectie solara Aubrey au fost cotate cu grad de risc 1 de catre cosmeticdatabase in ultimii 5 ani, fiind mereu in topul celor mai sigure si eficiente produse pentru protectie solara.
 
 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *