Despre cosmetice organice

Top 5 produse preferate pentru hidratarea corpului. SUMMER edition

Vara prefer texturile care pur si simplu dispar de pe suprafata pielii in acelasi ritm in care se topeste inghetata in zilele de 40 grade Celsius si miresmele racoroase, care te-ar duce cu o livada de lamai infloriti si la un cer albastru extrem de clar, genul care indica doar o farama de caldura, brazdat de niste nori albi, pufosi si prietenosi.

1. Lapte  de corp cu vanilie Bourbon si blood orange (adica niste portocale rosii) de la John Masters Organics.

Este cel mai bun produs cu vanilie, organic sau nu, pe care l-am folosit pana acum. Mirosul nu are nimic chimic in el, imi aminteste de parfumeria artizanala  si de felul in care miroase pastaia de vanilie de Bourbon in momentul in care o  desfaci cu varful unui cutit pentru a-i extrage bobitele. Vanilia pura nu te face sa lesini cu dulceata ei, mai degraba te ademeneste ca o nimfa. Are o consistenta usoara, aproape transparenta, mereu am senzatia ca pielea se va usca dupa vreo doua ore, dar niciodata nu se intampla.

2. Lapte de corp bio, satinat, cu ceai verde Cattier.

Contine particule extrem de fine de sclipici auriu/bronz, cele mai fine pe care le-am gasit vreodata intr-un produs. Pielea straluceste, insa aproape nimeni nu si-a dat seama ca sunt data cu un produs sclipicios. Am incercat toate variantele, insa il prefer pe acesta datorita aromei racoroase.

 

3. Unt de corp Susanne Kaufmann

– urmeaza un review separat, este demential, a fost dragoste la prima intalnire. Nu se incadreaza  in sectiunea de vara, dar este un produs de rasfat absolut, care te face sa te simti mai bine cu tine si cu lumea inconjuratoare atunci cand il folosesti.

4. Lotiune de corp cu verbina si bergamota Kivvi

Are o aroma extrem de  interesanta, amaruie-acrisoara si proaspata, este produsul meu preferat pentru corp, incluzand si marmeladele, din gama si unul dintre cele mai interesante produse incercate vreodata.
O textura suficient de apoasa incat sa intre in selectia de vara, care nu intra la fel de repede in piele ca restul din lista (fara sa il comparam cu untul de corp din punctul asta de vedere).
Poate fi folosit si ca after sun si daca cititi lista de ingrediente are sens, deoarece contine multe cu proprietati reparatoare si de calmare sau racorire (shea, aloe vera, kiwi, o gramada de extracte antioxidante din fructe de padure).
Mi-as dori o apa parfumata la vreo 200 ml cu notele astea.

5. Lotiunile de corp de la Weleda (rodie, citrice, catina)

Argumentele principale in cazul lor sunt textura si aromele racoroase, perfecte pentru vara si naduseala. Dispar in cateva secunde de pe suprafata pielii, nu simt nimic lipicios. Mirosul este specific Weleda, o combinatie cu iz de ceai rece, rece, rece, de galbenele si citrice.
 
 

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *