Biobeauty

Vrei un bronz uniform? Care sa tina mult timp dupa ultima plaja?

Cei de la Trio Verde au facut pachetele perfecte de vara. Fiecare set contine un ulei de morcov (care iti asigura un bronz uniform si de durata) si CADOU o geanta de plaja, plus alte minuni in functie de dorintele tale.
Exista 3 variante:
Set de Plaja Bronz & Antiageing (ulei de morcov 100 ml, unt de cacao 70 gr, geanta CADOU);
Set de plaja Bronz & Racorire (ulei de morcov 100 ml, unt de cacao 70 gr, apa florala de menta 100 ml, geanta plaja CADOU)

Set de plaja Bronz Intens & Reparare (ulei de morcov 200 ml, unt de shea 100 grame, geanta plaja CADOU)

Va rog sa nu uitati de crema pentru protectie solara si sa folositi uleiul doar in scopul obtinerii unui bronz uniform si pentru prelungirea duratei de viata a acestuia.

Uleiul de morcov

1. Pregateste pielea pentru expunerea la rezele UV, bronzul obtinut cu ajutorul uleiului de morcov este unifor. ATENTIE! Nu inlocuieste crema de protectie solara.
2. Prelungeste, intensifica si intretine bronzul.
3. Prin folosirea uleiului de morcov creste luminozitatea pielii datorita continutului ridicat  de betacaroten.Acesta este responsabil si cu stimularea productiei de melanina.
4. Contine pro-vitamina A,  un antioxidant ce capteaza radicalii liberi produsi prin expunerea la soare.
Se plica inainte de expunerea la soare si reaplicam in cantitati moderate dupa ce reaplicam crema de protectie solara.

Untul de cacao organic, nerafinat

Bogat in antioxidanti si acizi grasi esentiali, untul de cacao stimuleaza sinteza de colagen refacand astfel elasticitatea pielii, lupta impotriva radicalilor liberi responsabili cu imbatranirea prematura a pielii.
Are un efect puternic relaxant, destresant (gandeste-te ca te acoperi cu un strat subtire de ciocolata pura), energizeaza intregul organism si stimuleaza sistemul imunitar.
Este perfect pentru pielea sensibil, elimia roseata si calmeaza iritatiile.

Apa florala de menta

O atingere racoroasa si tonica pentru pielea ta in timpul si dupa expunerea la soare. Previne uscarea pielii, amelioreaza arusrile solare si reduce mancarimile provocate de expunerea la soare.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *