Biobeauty

Before/After Mineral Makeup

Munca depusa pentru realizarea acestei postari imi apartine doar intr-o mica masura: editarea pozelor si scrierea acestor randuri.

Imi place foarte mult fondul de ten mineral, a devenit preferatul meu si nu cred ca as putea sa ma mai intorc la cel cremos, mi se pare scarbos.
Mihaela (modelul si makeup artistul meu din acest articol) nu este tocmai cel mai bun exemplu de before/after. Fiind specialista in estetica (asa spune una dintre numeroasele ei dimplome, nu eu) era de asteptat ca tenul sa fie unul impecabil si fara riduri (nu Mihaela, nu ai nici macar riduri de expresie in coltul ochilor, ai doar nevoie de ochelari). Dar are pistrui, o trasatura extrem de sexy din punctl meu de bedere, dar macar am avut ceva de acoperit.

Pasul 1 cand aplici un fond de ten mineral este o hidratare adecvata.

Fara crema pulberea nu are de ce sa se prinda. Intre timp am descoperit ca daca iti mai dai si un strat de BB Cream dupa crema, tenul pare decupat dintr-o revista cu imagini photosopate (papusile nu mai sunt de mult un etalon).

Pasul 2 ar fi aplicarea unui anticearcan, tot mineral.

Se  toarna niste praf magic in capacel si se foloseste o pensula mai subtire, asa ca in imagine. Anticearcanul nu trebuie sa fie perfect intins, el se va mai omogeniza dupa. Pentru luminozitate anticercanul trebuie sa fie mai deschis decat fondul de ten.

Pasul 3 – aplicarea fondului de ten mineral sa face de obicei cu o pesula kabuki.

Eu sunt la al 4-a cutie de fond de ten mineral si inca nu am asa ceva, ceea ce nu va sfatuiesc si pe voi sa faceti. Dar orice pensula pentru blush sau pentru pudra, cu capul rotunjit si firele moi poate sa faca treaba bine.
Se inmoie pensula in pudra turnata in capaca, se scutura un pic de marginea capacului si se aplica prin tamponare pana se ajunge la acoperirea dorita. Ca sa nu aratati ca o masca trebuie sa aplicati putin cate putin.

Ce-mi place cel mai mult la fondul de ten mineral este ca poti sa il adaptezi la nevoiele tale. Vrei sa acopere mai mult? Aplici mai multe straturi. Vrei un aspect natural? Aplici foarte putin.
Nu irita tenul, potrivit pentru persoanele cu piele sensibila.

Related Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *