Biobeauty

Am adus produsele solare de la Aubrey

Anul acesta Aubrey isi relanseaza produsele solare cu formule noi si SPF-uri marite.
Noutatea absoluta (nu am mai vazut-o pana acum pe nici un produs solar, dar sunt sigura ca cele clasice au deja, doar ca eu nu mai folosesc si nu mai sunt la curent cu noutatile) consta in garantarea timpului in care crema nu necesita reaplicare. Indiferent daca faci baie sau, transpiri. 40 si 80 minute. Desi sunt putine persoane care isi reaplica atat de des crema de protctie solara. Noi cand ne mai bronzam?
Preferata mea este cea cu tropical scent, care de fapt miroase a ciocolata cu fructe sau, ceva de genul. Hidrateaza si protejeaza foarte bine, eu am incercat-o si in soarele pranzului (stiu ca nu e bine, dar e cam greu odata ce ai ajuns la piscina sa pleci). Inca nu am toate pozele noi unde se vede cat rezista lotiunile.

ACTIVE INGREDIENTS INCI: Zinc Oxide 12% Titanium Dioxide 5.6%
INACTIVE INGREDIENTS INCI: Purified water, simmondsia chinensis (jojoba) oil*, helianthus annuus (sunflower) seed oil*, galactoarabinan, glyceryl stearate, cetearyl alcohol, stearic acid and sodium cocoyl glutamate, butyrospermum parkii*, brassica campestris-aleurites fordi oil copolymer, macadamia ternifolia seed oil, aleurites moluccana seed oil, aloe barbadensis leaf juice*, glycerin, epilobium angustifolium flower/leaf/stem extract, glyceryl caprylate and glyceryl undecylenate, leuconostoc/ radish root ferment filtrate, lonicera japonica flower extract, lonicera caprifolium flower extract, populus tremuloides bark extract, gluconolactone, fragrance**, tocopherol, citric acid, xanthan gum.
*Organic
**Natural isolate blend sourced from essential oils ”
Lotiune solara SPF 45 – rezista fara reaplicare 40 minute chiar daca transpiri si faci baie. Daca doar stai la plaja, nu trebuie reaplicata.

ACTIVE INGREDIENTS INCI: Zinc Oxide 25%
INACTIVE INGREDIENTS INCI: Aloe barbadensis leaf juice extract*, dicaprylyl carbonate, sorbitan sesquiolate, glycerin, polyamide-8, squalane, moringa oleifera seed oil, butyrospermum parkii, adansonia digitata seed oil, camelia sinensis extract, magnesium sulfate, ricinus communis seed oil, polyhydroxystearic acid, cetearyl alcohol, rosmarinus officinalis leaf extract, tocopheryl acetate.
*Organic

Related Posts

15 thoughts on “Am adus produsele solare de la Aubrey

  1. Diana spune:

    Si eu am incercat cu mare entuziasm o crema din gama aceasta, cu spf 15 (tot tropical scent scrie pe ea) dar este foarte, foarte lipicioasa. Mi se lipesc de fata toti fulgii de la plopi si altele asemenea. 🙂
    Sa aiba variantele astea cu spf mai mare au altfel de compozitie?

  2. Roxana spune:

    @Diana, eu am folosit-o pe cea cu 30 si nu am observat acest aspect. Pot sa te intreb cand ai incercat-o? Pana anul trecut mie nu-mi placeau produsele Aubrey, anul trecut s-au reformulat, acum sunt indragostita de ele.

  3. Diana spune:

    Am incercat-o anul acesta dar cred ca este un produs din colectia trecuta, inainte de a le reformula, pentru ca l-am luat de pe iHerb cu ceva reducere.

  4. Roxana spune:

    Din pacate eu nu pot concura la pret cu iherb, pentru ca noi ca firma platim taxe vamale, TVA, plus costurile transportului sunt cam 40% din valoarea comenzii.

  5. Diana spune:

    Da, ma asteptam sa aveti cheltuieli mari. Eu eram doar in cautarea unei creme mai curate care sa aiba si spf mare. Daca as gasi-o, nu m-ar supara pretul pt ca oricum imi ajunge un tub/sezon.

  6. Roxana spune:

    Zilele urmatoare le bagam pe toate pe site si o sa dam si newsletter.
    In afara de asta, iti recomand cu drag crema hidratanta de la Kimberly pentru folosire zilnica. este superba.

  7. Diana spune:

    Multumesc Roxana. Am sa ma uit. 🙂

  8. so delicate spune:

    am auzit de aceasta firma,de abia astept sa incerc produsele

  9. Roxana spune:

    Le gasesti la noi in magazin, in Afi Cotroceni si pe site.

  10. Crina spune:

    Pentru protectie solara se pot folosi si produse cosmetice bio si anume ulei de argan, are efecte regenerate pentru piele.

    1. Roxana spune:

      @Crina, nu ai cum sa folosesti un ulei pentru protectie deoarece nu are SPF. Sunt cateva uleiuri si unturi cosmetice cu factor de protectie natural, insa el este prea mic pentru a fi eficient. In nici un caz nu putem folosi uleiul de argan pentru a ne proteja. Din contra, ne vom praji mai bine.

  11. emma spune:

    vrei sa scrii lista de ingrediente ca sa vad cat de natural este?

  12. Roxana spune:

    @Emma, scuze de intarziere. Am scris-o.

  13. RamonaM spune:

    La ce pret sunt cremele?

  14. Roxana spune:

    @Ramona, cremele costa 75 lei, au 118 ml.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *