Povestiri, nimicuri, incercari, intamplari...

De ce nu prea citesc eu bloguri de beauty (in general)

1. Pentru ca nu am incredere in cizmarul cu pantofii rupti, indiferent cat de intelepte sunt proverbele romanesti. Intelege fiecare ce vrea.
2. Deoarece majoritatea produselor carora li se face review au fost primite din partea producatorilor gratuit, ca doar asa ne place. Nu e nimic rau in a primi, si eu am oferit produse, dar este imposibil sa nu-ti cumperi aproape deloc.
3. Dat fiind ca cele mai scumpe produse carora li se face recenzie sunt de la Elmiplant – sa ne intelegem, nu consider ca trebuie sa dai o avere pe produsele cosmetice, uneori solutiile cele mai eficiente sunt sunt si cele mai simple, de exemplu sapunul de Alep – dar ca pasionata de cosmetice este imposibil sa nu iti fi dorit sa incerci Apivita, L’Erbolario, Sabon, Lush, La Roche Posay, Urban Decay – fara primerul lor pentru pleoape eu nu pot sa ma machiez, Bobbi Brown, Nuxe, Caudalie, Melvita, Mavala – au cel mai bun top coat, dr Brandt, Pevonia Botanica, Jane Iredale – l-au adus la Madison de ceva vreme, by Terry, John Masters Organics, Cattier, REN skincare, Too Faced, Benefit, MakeUp Forever….. pot sa mai insir, dar presupun ca m-am facut inteleasa, si sa nu iti permiti macar cateva dintre aceste produse de-a lungul timpului.
4. Pentru ca am primit multe, prea multe as zice, cereri pentru produse de la bloguri nou-noute. Care nu ofereau nimic. Dar isi rupeau din  timpul lor extrem de pretios dar splendid de inutil ca sa im incerce produsele si sa scrie despre ele.
5. Deoarece sunt pline de concursuri si giveaway-uri cu inimioare, sclipici, fundite, bombonele, ale caror premii sunt produse pe care eu le-as arunca direct la gunoi.
6. Gramatica romaneasca este sublima, dar lipseste cu desavarsire. Nu ma gandesc la subtilitati, litere lipsa, o greseala la cateva postari, ci la dificultati evidente de exprimare, gandire si scriere in limba noastra cu origini latine si presarata pana la refuz cu englezisme.
7. Sunt o VARZA, mai bine zis un ghiveci cu de toate. Cu gust rau,ca de-ar fi bun nu m-as mai plange.

23 thoughts on “De ce nu prea citesc eu bloguri de beauty (in general)

  1. Alexandra spune:

    Mare dreptate ai 🙂 Apar din ce in ce mai multe bloguri fara substanta facute in incercarea de a scoate ceva bani sau a primi diverse gratuitati:)
    PE de alta parte exista si cateva bloguri scrise din pasiune si cu pasiune pe care iti e mai mare dragul sa le citesti:)

  2. Andreea Lovin spune:

    Ai rezumat perfect. Dar eu nu as fi generalizat

  3. anonymous monster spune:

    Stai linistita, nici tie nu-ti citeste nimeni blogul. Naspa, ai dat degeaba banii pe Chanel 🙁

  4. Olivia spune:

    :)))) esti mortala. Si la obiect.

  5. anonymous monster spune:

    Ce e draga, too scared to approve my comment? Nah, daca ti-au murit laudatorii (au existat vreodata?).

  6. Roxana spune:

    Ieri nu am fost pe faza, nu am intrat pe net. @Alexandra, @Andreea, exista si bloguri pe care le citesc, clar, am cateva in lista, cu unele fete m-am cunoscut. Sunt altele pe care nu le am in lista, dar le apreciez si sunt sigura ca mai exista si multe pe care nu le-am descoperit. Insa mie mi s-au parut mai multe astea.

  7. Roxana spune:

    @Anonymus Monster – pesudonimul spune totul. Exista un singur comentariu neaprobat, nu mi-a placut tonul plin de ura, in rest simte-te libera sa te desfasori.

  8. Laura M spune:

    Mi se pare un mare rahat articolul asta a tau . Si am o parere la fel de buna si despre tine , insa pentru o experienta trecuta.

  9. Roxana spune:

    De ce mai citesti Laura? Mie daca nu-mi place sa ma uit la televizor, nu ma uit. Am o parere proasta despre stiri, nu am mai vazut o emisiune de ani de zile.

  10. Sa inteleg ca al meu a fost comentariul scris pe un ton plin de ura? Ciudat..

    1. Roxana spune:

      @Ioana, nu am nici un comentariu de la tine, era tot de la Anonymus Monster. Inca unul. Imi cer scuze, dar chiar nu am gasit si nici acum nu vad vreun comentariu de la tine.

  11. Laura M spune:

    Roxana acum vad ca ti-ai editat comentariul. Nici eu nu ma uit la tv/stiri , nici nu-ti citesc blogul. Mi s-a dat link si vroiam sa vad despre ce este vorba. Nu ma puteam abtine sa nu-ti spun parerea mea sincera despre “articolul’ asta.
    In concluzie , blogurile romanesti is o varza pentru ca asa zici tu . Bun, bine de stiut .

    1. Roxana spune:

      Laura, nu am spus ca toate, am zis in general. Pentru ca sunt foarte multe bloguri. Te rog, nu imi atribui pareri pe care nu le am. Am si explicat cand am zis VARZA, ca ma refer la multitudinea directiilor pe care le adopta. Nu am zic nicaieri ca toate blogurile romanesti sunt o varza.

  12. Laura M spune:

    7. Sunt o VARZA, mai bine zis un ghiveci cu de toate. Cu gust rau,ca de-ar fi bun nu m-as mai plange.
    ce ai explicat tu aici??
    Oricum, e parerea ta , asta e.

  13. Roxana spune:

    Am spus “o varza, mai bine zis un ghiveci cu de toate” – la asta m-am referit, ca majoritatea, alea despre care vorbesc eu, au mult prea multe directii si nu exista o constanta.

  14. cornelia spune:

    un proverb care se potriveste perfect pentru aticolul acesta: ”E mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu!”

    1. Roxana spune:

      @Cornelia, aceasta este parerea ta. Iar cea de mai sus este a mea.

  15. Alexandra spune:

    Articolul asta a fost pe principiul de ce nu ma scarpin eu la oua. Vorbesti prostii, mi se pare ca ai o minte tare ingusta. Cand am aflat de articol am crezut ca era ceva de capul lui dar nu e decat o basina care o sa treaca repede.

  16. Roxana spune:

    @Alexandra, imi pare rau ca ti-am inselat asteptarile.

  17. Mihaela spune:

    Ne bucuram ca ai incercat si poti sa ne impartasesti parerea ta despre UDPP si top coat-ul de la Mavala (pe care-l consideri cel mai bun, deci probabil ai incercat multe altele ca sa tragi concluzia asta)! Cat priveste timpul cuiva, el nu este niciodata inutil. Iar faptul ca cineva cheltuie o anumita suma pentru a cumpara niste produse pentru un giveaway e un lucru de apreciat. Nimeni nu si-ar dori un castigator care sa arunce premiile la gunoi. In rest, ce-as putea sa zic de articolul tau. Americanii au o vorba: “If you don’t have anything nice to say, don’t say anything at all.”

  18. Roxana spune:

    @MIhaela, da, am incercat multe to coat-uri. Probabil nu atat de multe ca tine, dar suficient. Ce imi place cel mai mult la Mavala ColorFix – asta e cel care imi place – este faptul ca lasa unghiile incredibil de lucioase si le protejeaza cel mai mult.

  19. so delicate spune:

    hehe,ca bine le zici…

  20. Roxana spune:

    @So delicate, sa stii ca datorita acestui articol am descoperit cateva bloguri bune, doua chiar foarte interesante: http://ioanadumitrache.ro/, http://adiana.ro/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *