Despre cosmetice organice

Balsam nutritiv pentru toate tipurile de par Cattier

In general nu imi plac produsele destinate tuturor tipurilor de par, nu prea cred in ele. Nu inteleg cum un sampon pentru toate tipurile de par poate sa curete un par gras fara ca acesta sa se ingrase a doua zi sau, cum sa curete un par vopsit si decolorat fara a-l face imposibil de descurcat pentru ca l-a uscat prea tare.
Din punctul meu de vedere nici balsamul bio de la Cattier nu se potriveste tuturor tipurilor de par. Al meu este cu tendinte de ingrasare rapida, lejer ondulat si vopsit cu vopsea fara amoniac. Am folosit balsamul cu rodie si fara silicon de la Cattier de doua ori si l-as  categorisi drept unul potrivit parului normal spre uscat, uscat, vopsit, decolorat, chiar degradat.

Lasa parul foarte moale, este o placere sa iti treci degetele prin el dupa, e matasos, hidrateaza si netezeste fibra capilara. Parul meu ondulat, aspru si destul de rebel se indreapta si se cuminteste. De aspru, nici vorba. Este perfect ca balsam de folosit inainte de indreptarea cu placa, pregateste parul.

Numai ca eu imi doresc un balsam care sa imi defineasca buclele pentru ca sunt intr-o perioada in care nu mai folosesc proceduri termice asupra parului. Am observat de asemenea ca mi se ingrasa parul dupa doua zile, adica mult mai repede.
Fata de alte balsamuribio incercate de mine, acesta castiga puncte si la textura si miros. Este cremos, alb imaculat. Miroase ca un cocktail de vara cu nuci, frisca si fucte rosii.  Iubitul meu adora acest balsam si a observat imediat diferenta: ca parul meu este mult mai matasos si mai drept, iar el a putut sa se joace cu el cu usurinta. Asa ca depinde foarte mult ce tip de par ai, acest balsam chiar repara, hraneste, netezeste.
Ingrediente INCI: Aqua, Brassica Alcohol (emolient, controleaza vascozitatea), Helianthus Annuus Hybrid Oil*, Brassicyl Isoleucinate Esylate, Butyrospermum Parkii Butter*, Cocamidopropyl Betaine, Cyperus Esculentus Root Oil*, Pentaclethra Macroloba Seed Oil* (ulei de pracaxi), Dicaprylyl Carbonate (emolient), Dicaprylyl Ether, Decyl Glucoside, Glycerin, Aloe Barbadensis Leaf Extract*, Glyceryl Oleate, Phospholipids, Glycolipids, Glycine Soja Oil, Glycine Soja Sterols, Arginine, Tocopherol, Benzyl Alcohol (conservant admis de Ecocert, poate produse alergii, grad de risc 4), Sodium Benzoate (conservant admis de Ecoert, are si rol de parfumare, grad de risc 1), Dehydroacetic Acid (conservant sintetic cu grad de risc 1), Citric Acid, Parfum.
* ingrediente provenite din culturi biologice;
98.9% ingrediente de origine naturala
18.5% ingrediente din culturi bio
Cyperus Esculentus Root Oil – un ulei bogat  in tocoferoli si acizi grasi nesaturati. Ofera parului stralucire, o incredibila hidratare, volum si catifelare. * Nu am gasit traducerea in RO.
Ulei de pracaxi – Are cel mai mare nivel de acid behenic, care ajuta la mentinerea unui nivel optim de hidratare a pielii si parului.  Excelent balsam pentru par. Ofera luciu. Un ulei exotic provenit direct din inima Amazonului.

Related Posts

2 thoughts on “Balsam nutritiv pentru toate tipurile de par Cattier

  1. ana morodan spune:

    love the info on your blog darling

  2. Roxana spune:

    @Ana, iti multumesc. Si mie imi place foarte mult blogul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *