Ingrediente si remedii naturiste

Tratament cu ulei cald pentru cresterea/regenerarea parului

In primul rand trebuie sa fiti constiente ca oricat de arzator va doriti sa va creasca parul mai repede, factorul genetic este determinant si nu avem cum sa il schimbam. In al doilea rand parul creste in ritmul sanatatii corpului nostru. Nu conteaza “mana buna” a celui care va tunde varfurile sau rasul in cap, nici tratamentele sofisticate de pe piata sau cele din batrani.
Ce putem face este sa il ajutam sa creasca mai sanatos si mai des, sa nu fim nevoite sa ne tundem varfurile o data la 6 saptamani si cu toate astea ele sa nu se despice.
Un adevar: masajul capilar stimuleaza regenerarea parului. De 2 saptamani folosec un amestec facut din cantitati egale de ulei de cocos si ulei de ricin, cateva picaturi de uleiuri esentiale de rozmarin si levantica si cate 2 capsule din fiecare vitamina, A si E. Imi masez scalpul vreo 10 minute cu uleiul incalzit in bain-marie. Nu va dau cantitati pentru ca fiecare tip de par are nevoile lui, trebuie pastrate proportiile. Firul meu gros absoarbe mult. Tratamentul il fac numai seara ca sa dorm cu el peste noapte. Va spun peste 3 luni ce se intampla.
Pe lungimea parului aplic ulei de argan+ulei de avocado+vitamina E uleioasa.
Un aport suplimentar de vitamine este indicat. In centrul comercial AFI Cotroceni s-a deschis un magazin de suplimente unde veti primi asistenta buna in aceasta directie.
P.S.- Vreau sa fiu din nou roscata!

Related Posts

10 thoughts on “Tratament cu ulei cald pentru cresterea/regenerarea parului

  1. Interesant blogu, iar reteta este una noua,chiar nu am mai auzit-o! Am sa incerc si eu! Mersi

  2. Roxana spune:

    Multumesc. Si cu placere.

  3. Raluu spune:

    De ce nu incerci henna daca vrei sa fii roscata fara a-ti deteriora parul?

  4. Roxana spune:

    Pentru ca am fost roscata gen Rihanna, nu cred ca mi-ar fi iesit cu henna.

  5. Roxana spune:

    Si nu roscatul mi-a creat problemele ci faptul ca dupa m-am vopsit satena cu L’Oreal Mousse Sublime. Atunci mi-am distrus parul si inca mai trag.

  6. kaliana spune:

    in imagine e tipa de la “A Fine Frenzy” nu? e super dulcica, si piesele de vis. blogul tau e ceva ce cautam de multa vreme. iti multumesc pt toate sfaturile si toate retetele pe care le-ai postat. mult succes si la cat mai multi vizitatori :* e cazul ca oamenii sa se trezeasca la realitate si sa isi dea seama cat de mult rau pot face folosind produse ce contin chimicale, atat lor cat si mediului.

  7. Roxana spune:

    @Kaliana ma bucur ca iti sunt de folos. Nici eu nu folosesc inca doar produse sigure pentru mine si mediul inconjurator. Este greu sa inlocuiesti toate produsele traditionale dar incerc. In fiecare zi un pic mai mult.

  8. Mark spune:

    Daca ar fi asa usor 🙁 mi-e imi cade parul din cauze genetice deci tratamentele naturiste nu functioneaza la mine. Dupa consultul dermatologic, la recomandarea domnului doctor urmez tratamentul cu 5% minoxidil de la Rogaine. Cica opreste caderea parului in 3 saptamani si regenereaza parul in 3-4 luni. Sper sa functioneze si in cazul meu ca nu mai stiu la ce solutie sa apelez.. Intre timp folosesc un produs numit Toppik ( e relativ destul de nou la noi dar am vazut ca-n alte tari se foloseste cu succes de ani buni.. eu tot de pe forumuri straine am aflat de existenta lui). E ca un fel de praf (nanoparticule de cheratina mai precis) pe care il aplici pe par, se lipeste de acesta si parul pare mult mai des. In cazul meu functioneaza perfect, nimeni nu-si poate da seama ca am parul rar, nici daca priveste de foarte aproape. ..voi care ati folosit Rogaine aveti ceva sfaturi pentru mine?

  9. AmePlant spune:

    Au aparut si uleiuri de argan in cantitati mai mici, mai rezonabile ca si pret, de examplu eu am gasit la 8ml la 6.5lei si are si roll in capat pentru aplicare, calitatea este extra, il folosesc si imi place; parul meu a prins viata de cand l-am cumparat. Il puteti comanda de aici.

    1. Roxana spune:

      Draga mea, nu pot accepta o reclama atat de directa in conditiile in care tu esti concurenta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *