Povestiri, nimicuri, incercari, intamplari...

A trecut ceva vreme..

…de cand nu am mai  scris nimic si imi pare rau.
La multi ani!
A fost o perioada foarte aglomerata pentru mine si am clacat la un moment dat, nu am reusit sa mai tin pasul cu toate. Din pacate acest lucru s-a tradus prin renuntarea la blog. Am reusit sa ma odihnesc in ultimele 2 saptamani si in urmatoarele zile voi scrie despre ce am mai descoperit/incercat. Mi-am vopsit parul in 2 nuante asa cum va aratam acum ceva vreme ca mi-as dori, am facut o cura de vitamine pentru piele si par, am descoperit o marca de make up geniala, am realizat ca daca ai piesele de baza ale garderobei nu reusesti sa iti iei  nimic de la reduceri, m-am jucat cu nuante sclipitoare de la Zoya si am incercat mult laudatul ulei de argan in diferite combinatii.
P.S. – Am vazut un film minunat cu Brad Pitt – care mi s-a parut ireal de sexy – Moneyball sau “Arta de a invinge”. Mai  mult decat o poveste emotionanta despre cum o idee revolutionara a schimbat un sport, filmul mi-a confirmat ca cel mai important lucru in viata nu este sa castigi ci sa incerci si sa mergi mai departe. Sau poate e ceea ce am vrut eu sa vad deoarece se confunda cu gandurile mele.

Related Posts

6 thoughts on “A trecut ceva vreme..

  1. endre spune:

    Bine ai revenit!

  2. Special Koko spune:

    Welcome back, sweetie :*
    Must see Moneyball ♥

  3. Roxana spune:

    @endre, multumesc.

  4. Roxana spune:

    Da Koko, chiar trebuie.

  5. Ruxandra spune:

    Bine ai revenit si la multi ani!
    Si eu am facut o pauza, motivata ce-i drept, insa ma pregatesc sa revin 😉 Asta e frumos la reveniri, ca pauza este productiva si iti linisteste gandurile care uneori te impiedica sa scrii 😉

  6. Roxana spune:

    Eu nu stiu daca m-am linistit, de fapt nu prea cred ca pot, sunt genul “tanar si nelinistit”. :)))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *