CCA (Cosmetice cu Chimicale Analizate)

Mousse Sublime L'Oreal

Vorbeam ieri cu o prietena si am aflat ca vopseaua spuma de la L’Oreal i-a ars parul. Exact acelasi lucru l-am patit si eu dupa ce m-am vopsit cu mousse-ul respectiv insa nu am corelat cele doua evenimente pana ieri. A mai patit cineva asa ceva?
Eu l-am tuns de doua ori de atunci si i-am bagat o tona de tratamente.
Nici culoarea nu mi-a iesit ca pe cutie, era mult mai inchisa.
Am citit deja ca lasa parul foarte uscat si pe nici pe makeup alley parerile nu sunt foarte bune.

Related Posts

17 thoughts on “Mousse Sublime L'Oreal

  1. Ana spune:

    Eu o folosesc de ceva timp și pot spune că se comportă ca orice vopsea. Nici nu mi-a ars părul dar nici nu l-a făcut așa cum zice că trebuie să-l facă.
    Și mie mi-a ieșit mai închisă față de cum mă așteptam. Prima oară am luat castaniu deschis și pe păr a ieșit castaniu închis. A trebuit să iau șaten deschis ca să iasă ce vroiam data trecută 🙂
    Oricum, pentru mine este bună pentru că o folosesc numai pentru rădăcini, puțin mai deschise decât restul părului. Îmi place că se aplică ușor și repede, fiind foarte bună pentru cine nu vrea să meargă la salon.

  2. Ana-Maria spune:

    Pana in urma cu doi ani am folosit toate vopselele disponibile pe piata. Ma vopseam lunar. Am ajuns sa imi distrug parul in ciuda tuturor promisiunilor producatorilor care ne asigura ca vopseaua de par e minunata si protejeaza parul. In plus, ma enervau radacinile crescute.
    Atunci, am decis sa imi colorez parul cu henna. E una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat. Culoarea e naturala, capul nu imi mai miroase ca un combinat chimic, parul e mult mai sanatos si am scapat si de radacinile crescute.
    Acum nici macar nu mai mai tenteaza sa incerc vopsele chimice. Intr-adevar, henna e greu de aplicat si tot procesul dureaza mult timp, insa pentru mine merita.

  3. Roxana spune:

    @Ana-Maria pana acum 4 ani nu ma vopsisem deloc si cred ca din acest motiv nu ma atrage asa de mult ideea de henna, stiu ca e greu sa iti schimbi culoarea dupa.

  4. hiacint spune:

    Și eu mă vopsesc cu henna de mulți ani, cred că e o idee bună pentru cine dorește nuanțe de roșcat.
    Cînd m-a rugat sora mea s-o ajut cu vopsitul (era ceva vopsea chimică, dar nu L’Oreal) am crezut că mă sufoc, mi-au dat lacrimile instant. Ar trebui să existe evoluție și în chimia vopselelor de păr 🙂

  5. Ana-Maria spune:

    @Roxana Daca vrei sa faci schimbari radicale in timp scurt, da, henna e un inconvenient. Eu am recurs la ea dupa ce am trecut de faza de experimentare. Henna e un partener de cursa lunga.

  6. Roxana spune:

    Recunosc ca sunt in perioada experimentelor cu culoarea parului meu. Dupa ce imi trece sigur voi apela la henna.

  7. Roxana spune:

    Exista vopselele fara amoniac pe care le pot folosi si femeile gravide insa nu stiu cat de bine acopera.

  8. Mihaela spune:

    eu m-am vopsit ieri cu Sublime Mousse..nuanta 50 pure brown…la radacina aveam un saten f deschis si pe restl parului un saten mai inchis…mi-a iesit uniform..nu ma asteptam sa iasa atat de deschis..mi-a ajuns o singura cutie,ba chiar am aplicat-o de 2 ori pe tot parul si tot mi-a mai ramas…mi-a facut un par moale fara sa mai trebuiasca sa folosesc balasmul:)..mi-a iesit un saten ciocolatiu in cap..nici decum mai inchis cum ma asteptam eu..spre varfuri cum am zs..a iesit uniform..nu mi-a inchis deloc parul:)…miroase foarte frumos…acum,nu stiu sa va spun cat rezista..sper ca macar o luna sa reziste…imi este teama ca sa nu mi se duca de tot la urmatoarea samponare…In rest sunt multumita,am o nuanta mai deschisa decat ma asteptam,naturala,stralucitoare,par matasos….nu este degradat,nu mi-au cazut decat cateva fire de par(fata de alte dati in care m-am vopsit)….eu personal o recomand…akum astept sa vad si eu cat rezista….Va mai recomand Brillance de la schwarzkopf..si aceea este buna

  9. Anca spune:

    Si eu vreau sa folosesc sublime mousse nuanta 50 sau 53. Am mai folosit vopsea de la l’oreal,dar cea fara amoniac si a fost ff buna din toate punctele de vedere. Am citit si pe alte bloguri cum ca sublime mousse nu ar fi buna,ca usuca parul. Acum nu stiu ce sa fac,sa mai imi i.au aceasta vopsea sau nu…

  10. Roxana spune:

    Eu sincer nu m-as risca. Am fost vopsita 3 ani inainte de a folosi Mousse Sublime, niciodata nu am avut asemenea probleme. Si m-am vopsit chiar cu Kallos la un moment dat.

  11. Andreea spune:

    Eu am inceput sa o folosesc acum cateva luni.Mie,personal,imi place.Sunt multumita de ea,acopera bine,rezista pe par,nu imi lasa parul deloc uscat (ba chiar si balsamul inclus in cutie isi face efectul)culoarea mi-a iesit exact ca pe cutie si nici nu mi se pare ca miroase urat…

  12. Ioana spune:

    Eu m-am vopsit in februarie cu exact aceeasi nuanta din fotografia de mai sus si n-am patit nimic, nu mi-a ars nimic. Culoarea normal ca nu a iesit ca si pe cutie (ca aveam o alta culoare inainte!), dar mie mi-a placut. Motivult pt care nu m-am mai vopsit de atunci nu e ca nu mi-ar fi placut Mousseul de la L’Oreal, ci pt ca vreau sa renunt la vopsit (sa vedem cat rezist 😀 )

  13. Ioana spune:

    A, si apropo… la 2 luni jumate de la vopsire inca primeam laude referitoare la culoare si la cum se reflecta in lumina soarelui… deci cred ca e gresit sa generalizam efectele acestei vopsele 🙂

  14. Zana Noptii spune:

    Si eu am fost dezamagita… nu mi-a uscat sau ars parul, dar culoarea nu a iesit intocmai si nici nu a rezistat prea mult pe parul meu!

  15. irina (skype irka698) spune:

    mie mi l-a facut extrardinar, o culoare superba, am imbinat 2 culori si mia redat o stralucire intensa, nu gasesc asa vopsea sa straluceasca ca asta nici brillance nu face asa par, sincer e super. nu contine amoniac, daca vorbim despre loreal sublime mousse . Cine vrea sfaturi in privinta parului ma adauga in skype . vam pupat fetelor 🙂

  16. a fost cea mai buna vopsea pe care am folosit`o vreodata. eu o recomand cu incredere. produsele sunt 100% de calitate superioara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *