Cosmetice preparate acasa

Inca o masca pentru par degradat

In primul si in primul rand vreau sa va spun ca inainte de a ma apuca sa fac acasa aceste tratamente destul de obositoare, am mers la stilista mea si am intrebat-o sincer cat este nevoie sa imi taie din par. Si am taiat chiar daca nu mi-a convenit. Exista par degradat pentru care sa mai poate face ceva si par degradat/despicat pentru care singura solutie este foarfeca. Am vazut prea multe cazuri de par lung pe care eu l-as fi facut scurt pentru ca arata ca lana cand o “scarmeni”.
Masca “celebritatilor” – o folosesc multi stilisti sau cel putin asa am citit
2 lingurite balsam
2 lingurite masca reparatoare pentru par degradat – de preferat una profesionala
2 lingurite balsam leave in
2 lingurite tratament intensiv pentru refacerea parului degradat – am folosit uleiul de la Wella Profesionnel pentru varfuri despicate si am pus doar doua picaturi
Am adaugat eu:
1 capsula vitamina A
1 capsula vitamina E
Se amesteca, se aplica pe lungimea firului de par proaspat spalat, niciodata la radacina, se infasoara parul in prosop cald.
Cum incalziti prosopul: va trebuie 2 prosoape si un cuptor cu mircounde. Se umezesc prosoapele, se storc bine si se baga cate unul la cuptor sa se infierbante. Se alterneaza cate un minut si se tin in total 4 minute. Eu am facut-o cu apa fierbinte, stiu pare foarte complicat si intr-un fel chiar este, dar merita.
CHIAR MERITA!

Related Posts

5 thoughts on “Inca o masca pentru par degradat

  1. Kitty spune:

    wow! balsamul amestecat cu masca si cu balsam leave-in :-?… didn`t see this one coming :)).
    In orice caz, mi se pare mai usor acest tratament decat celalalt cu uleiuri.
    Care din ele a dat rezultate mai bune?

  2. Roxana spune:

    Sincer, nu prea imi dau seama. Ambele mi-au placut. Dupa cel cu uleiuri am avut timp sa imi las parul sa se usuce natural ceea ce nu s-a intamplat aseara cand imi faceam masca si imediat dupa a trebuit sa il usuc un pic si sa il coafez cu bigudiurile calde de la Remington. Fiind uscat de la decolorare si placa nepotrivita, uscatorul nu ii face bine. Asa ca imi vine sa spun ca cel cu uleiuri a mers mai bine.

  3. Kitty spune:

    Thank you :*!

  4. Diana spune:

    Prosoapele calde trebuie musai sa fie umede? Nu pot sa le incalzesc pe calorifer?

  5. Roxana spune:

    Nu este suficient pentru ca nu retin caldura. Apa fierbinte este cea care le incalzeste si mentine pentru putin timp caldura in ele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *