Povestiri, nimicuri, incercari, intamplari...

Impletituri

Mi-am taiat parul fara nicio remuscare ani de-a randul. In iarna m-am hotarat sa il las sa creasca si a crescut ceva. Numai ca il decoloram o data la 2 luni ca sa il vopsesc roscat si am bagat placi necunoacute in el (acasa la alte prietene, la serviciu ca sa nu o mai car pe a mea, etc). Toate astea m-au costat si a trebuit sa indepartez o parte din pletele mele pentru ca se tocasera.
Si acum vreau parul impletit.Asa ca mai jos nu este foarte greu, nu trebuie sa ai parul foarte lung, trebuie doar sa maschez finisarea in partea de jos.

Dar eu vreau asa:


sau asa:

Related Posts

6 thoughts on “Impletituri

  1. maddailade spune:

    Imi plac mult impletiturile! In special cele cu parul prins in coada intr-o parte, iar cea din poza alb negru e foarte frumoasa. <3

  2. Mia spune:

    pe langa faptul ca e foarte sexy, parul impletit ne mai si intinereste cu cativa ani 🙂

  3. Special Koko spune:

    Ce bine arata… ♥

  4. VELICU CRISTINA spune:

    Pot face tot ce este prezentat in acele poze,pentru detalii ma puteti contacta pe adresa de mail velicu.cristina@yahoo.com sau la numarul de telefon 0722518801

  5. Roxana spune:

    Cristina ma bucur sa aflu acest lucru, crezi ca poti sa imi dai si niste preturi? Eu nu am parul suficient de lung, ce facem? Punem o mesa?

  6. Roxana spune:

    Le-am incercat pe ultimele doua, nu sunt deloc greu de realizat. Pentru ultima avem nevoie de un par lung sau de o mesa prinsa din coada. Penultima necesita un par bogat, cu fir gros.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *